NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 02:57

NRK - 09 Jul 19 kl. 13:14

Varsler vekst i Eurosonen

Økonomien i EUs medlemsland kommer til å vokse i år og neste år, sier EU-kommissær Valdis Dombrovskis, som er ansvarlig for euroen. Prognosene for eurosonen blir lagt fram i Brussel i morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
EUs, EU, Valdis Dombrovskis, Brussel, Eurosonen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, veksti , Eurosonen
NRK - 01 Apr 19 kl. 13:20

Lavere vekst i eurosonen

Inflasjonen i eurosonen falt til 1,4 prosent i mars, fra 1,5 prosent i februar, viser ferske tall fra Eurostat. På dette nivået ligger inflasjonen godt under målet til Den europeiske sentralbank (ESB) på like under 2 prosent for de 19 medlemslandene..

Hegnar.no - 05 Apr 19 kl. 16:56

Grå skyer over eurosonen

Finansministrene i eurosonen frykter et økonomisk tilbakeslag i kjølvannet av dårlige tall fra store land som Tyskland og Italia..

NRK - 07 May 19 kl. 14:02

Handelskrig truer veksten i EU

EU-kommisjonen venter at den økonomiske veksten i eurosonen vil falle til 1,2 prosent i 2019. Handelskrig og svekket vekst i Kina truer utviklingen. EU-kommisjonen nedjusterer vekstutsiktene i sin faste vårprognose for den europeiske økonomien..

Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 14:19

Eurosonen får kraftig drahjelp av sentralbanken

Den europeiske sentralbanken (ESB) vil igjen kjøpe obligasjoner for å stimulere økonomien i eurosonen. Innskuddsrenta senkes til minus 0,5 prosent..

NRK - 14 May 19 kl. 10:57

KS skuffet over kommunekutt

I Kommuneproposisjonen for 2020, varsler regjeringen at de vil foreslå en vekst i kommunenes frie inntekter på mellom én og to milliarder kroner. – Dette kan medføre underfinansiering av reformen, sier Styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen.

P4 - 06 May 19 kl. 13:50

IMF-rapport: - Solid vekst i norsk økonomi

Norge er annerledes- landet når det kommer til økonomisk vekst sammenliknet med mange andre land. I en fersk rapport fra Det internasjonale valutafondet, IMF, kommer det frem at oppgangen i norsk økonomi er solid med lav ledighet og god vekst i lønningene, mens andre ald opplever lavere økonomisk vekst. Finansminister Siv Jensen dette er et resultat av regjeringens politikk de siste årene..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 13:50

Flyskam, sa du? Lufthansa og SAS varsler vekst og nye rekorder

«Greta-effekten» får deler av ansvaret for en SAS-nedgang innenriks i Sverige i vår. Men i juni ble det ny rekord for selskapet..

E24 - 09 Sep 19 kl. 08:27

SSB: BNP-vekst på én prosent i juli

Sterk vekst i en rekke næringer ga solid vekst i den norske fastlandsøkonomien..

NRK - 19 Sep 19 kl. 11:20

OECD spår lavere vekst

OECD nedjusterer sin prognose for årets vekst i verdensøkonomien fra 3,2 til 2,9 prosent, melder NTB. OECD viser til den spente situasjonen i verdenshandelen og tror årets vekst blir den laveste siden finanskrisen for drøyt ti år siden..

NRK - 17 Oct 19 kl. 02:12

NVE varsler vekst i norsk vannkraft

Ekstra nedbør grunnet klimaendringer vil i år medføre at norsk vannkraftproduksjon øker. Strømmen vil dekke årsforbruket til 175.000 husstander, anslår Norges Vassdrags -og energidirektorat (NVE).

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil kutte kraftig i cruisetrafikken

Cruiseturister legger igjen minst penger på land i Norge og slipper ut mest CO2, kommer det fram i en ny rapport laget for NHO Reiseliv. Nå vil NHO gjøre kraftige cruise-kutt, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 30 minutter siden

Tre pågrepet etter vold i Larvik

En person er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse i et hus i Larvik. Tre personer er pågrepet og satt i arresten. Hendelsesforløpet er uklart, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Mann pågrepet for vold i Kragerø

En mann i 30-årene er pågrepet i Kragerø, mistenkt for å ha utøvet vold mot sin egen kjæreste. Hun skal ha fått tildelt flere slag i sitt eget hjem. Mannen er nå satt i arrest i påvente av avhør, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Thunberg tar katamaran til Spania

Klimaaktivisten Greta Thunberg skal seile fra Virginia på USAs østkyst til Spania med en 15 meter lang katamaran for å delta på klimatoppmøtet i desember. Turen over Atlanterhavet starter fra Hampton onsdag, skriver 16-åringen på Twitter..

NRK - 1 time siden

100.000 nye trær innen 2030

Bymiljøetaten i Oslo vil plante 10.000 trær i Oslo neste år. I år har kommunen plantet 302 trær, ifølge Dagsavisen.

NRK - 1 time siden

Involvert i flest dødsulykker

Fra 2014 til 2018 var det 140 dødsulykker med tunge kjøretøy på norske veier. I 105 av ulykkene satt en nordmann bak rattet. Det viser sammenstillingen Samferdselsdepartementet har laget med tall fra Statens vegvesens ulykkesanalysegruppe.

NRK - 2 timer siden

Overgrepsdom opp for høyesterett

Australias høyesterett skal behandle kardinal George Pells anke om dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep mot mindreårige gutter. Det er foreløpig ikke satt noen dato for når saken kommer opp..

NRK - 2 timer siden

Anez ny president i Bolivia

Senator Jeanine Anez er valgt til ny midlertidig president i Bolivia. Det skjer etter at Evo Morales trakk seg som president søndag. Hun blir landets øverste leder inntil nytt presidentvalg holdes og avla eden i nasjonalforsamlingen i kveld..

NRK - 3 timer siden

Mann knivstukket i Nittedal

En mann er sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Hakadal i Nittedal i Akershus. Politiet har kontroll på en mann som er mistenkt i saken, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 4 timer siden

Bolsonaro vil danne nytt parti

Brasils president Jair Bolsonaro sier han vil forlate sitt parti PSL og danne et nytt parti innen mars, melder Reuters. PSL er dypt splittet i en bitter lederstrid. Det er ikke klart hvor mange av hans partifeller som vil bli med i et nytt parti..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt