NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:43

NRK - 12 Sep 19 kl. 00:09

Varsler omkamp om Nordkapplatået

Etter en valgseier i Nordkapp kommune vil SV og Senterpartiet at kommunen skal ta kontrollen over Nordkapplatået ifølge Klassekampen. I dag er det Rica-gruppen som driver platået. SV og Sp fikk til sammen 66,7 prosent av stemmene i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordkapp, SV, Senterpartiet, Nordkapplatået, Klassekampen, Rica, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, omkampom , Nordkapplatået
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 06:30

SV og Senterpartiet varsler omkamp om Nordkapplatået

Etter en knusende valgseier i Nordkapp kommune vil SV og Senterpartiet ta kontrollen over Nordkapplatået fra Rica-gruppen..

NRK - 27 Jan 20 kl. 13:21

Frp varsler omkamp om sykehus

Frp mener Bent Høie er inkonsekvent og varsler omkamp etter avgjørelsen om at det skal være to sykehus på Helgeland. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp sier dette åpner for omkamp om sykehusstrukturen i Møre og Romsdal og Finnmark..

Dagbladet - 21 Dec 19 kl. 09:14

Nå er det gratis å gå ut på Nordkapplatået

Fylkesmannen har bestemt at Scandic ikke kan ta betalt for å slippe turistene inn på Nordkapplatået. Norsk Friluftsliv jubler..

E24 - 21 Dec 19 kl. 09:31

Nå er det gratis å gå ut på Nordkapplatået

Fylkesmannen har bestemt at Scandic ikke kan ta betalt for å slippe turistene inn på Nordkapplatået. Norsk Friluftsliv jubler..

NRK - 28 Nov 19 kl. 17:51

Enighet om Nordkapplatået

Rica Eiendom og Finnmarkseiendommen (FeFo) er enige om ny festekontrakt. I kontrakten er arealet på den bortfestede delen av eiendommen redusert fra 900 dekar til 115 dekar, melder NTB. Nordkapplatået er Norges tredje mest besøkte turistattraksjon..

E24 - 06 Dec 19 kl. 05:43

Ny avtale om Nordkapplatået gir millionøkning: Øker leien med 5.354 prosent

I den nye festekontrakten for Nordkapplatået øker grunneier Finnmarkseiendommen den årlige leien på Nordkapp-platået med 5.354 prosent, skriver Klassekampen..

P4 - 06 Dec 19 kl. 07:56

Leieøkning på 5.354 prosent for Nordkapplatået

En ny avtale om Nordkapplatået gir millionøkning i leieinntekter. Rica Eiendom har tidligere betalt 65.000 kroner i året til Finnmarkseiendommen for å leie 900 mål av en av Norge største turistattraksjoner, skriver Klassekampen.

P4 - 07 Nov 19 kl. 05:43

KrF varsler omkamp om lakseskatt

Selv om både Høyre, Frp og Venstre har sagt nei, vil KrF ha omkamp i regjeringen om lakseskatt. Mandag anbefalte lakseskattutvalget at oppdretterne bør betale mer skatt fordi de tjener penger på å få bruke fellesskapets naturressurser. KrF mener regjeringspartnerne har avlyst diskusjonen for tidlig, melder Nationen.

Klartale - 27 Jan 20 kl. 15:31

Frp varsler ny kamp om sykehusene

Helgeland får ha to akutt-sykehus. Frp sier det kan bli omkamp..

P4 - 29 Nov 19 kl. 07:23

Mulig omkamp om pels-kompensasjon

Frp åpner for ny omkamp om kompensasjonen til pelsdyrbøndene. Onsdag ble det klart at regjeringen setter av minst 800 millioner kroner til pelsdyrbøndene som må legge ned driften når næringen avvikles. Næringen selv frykter fremdeles milliontap, og Frps Morten Ørsal Johansen er heller ikke fornøyd.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 15 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 30 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 2 timer siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt