NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:27

NRK - 12 Sep 19 kl. 00:09

Varsler omkamp om Nordkapplatået

Etter en valgseier i Nordkapp kommune vil SV og Senterpartiet at kommunen skal ta kontrollen over Nordkapplatået ifølge Klassekampen. I dag er det Rica-gruppen som driver platået. SV og Sp fikk til sammen 66,7 prosent av stemmene i kommunen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordkapp, SV, Senterpartiet, Nordkapplatået, Klassekampen, Rica, Sp

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, omkampom , Nordkapplatået
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 06:30

SV og Senterpartiet varsler omkamp om Nordkapplatået

Etter en knusende valgseier i Nordkapp kommune vil SV og Senterpartiet ta kontrollen over Nordkapplatået fra Rica-gruppen..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 13:54

Truet med å lukke Nordkapp-møte: - Minner om bananrepublikk

Opphetet kommunestyremøte om framtida til Nordkapplatået.

Dagbladet - 07 Jun 19 kl. 16:33

Frp: - Bompakken er ikke lovlig

Bypakken i Ålesund ble vedtatt med knapt flertall i bystyret i går kveld. Fremskrittspartiet varsler allerede omkamp og hevder vedtaket ikke er lovlig fattet..

NRK - 11 Sep 19 kl. 01:15

Kan bli omkamp om eiendomsskatt

Det kan bli omkamp om eiendomsskatten i Oslo. Byrådsleder Raymond Johansen sa i valgkampen at eiendomsskatten ikke skulle økes. SV ønsker derimot å endre eiendomsskatten, og siden de sammen med MDG er større enn Ap, kan det skje, ifølge Aftenposten..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 16:49

Opprettholder monopol på Nordkapp

Kommunestyret i Nordkapp har vedtatt at Nordkapplatået skal styres privat..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 09:57

- Begriper ikke at det er lovlig

Eventyrer Stein P. Aasheim er kritisk til at Nordkapplatået ikke er allemannseie..

NRK - 07 Aug 19 kl. 09:38

Vil ha omkamp om Ullevål

Alle Oslos partier, med unntak av Arbeiderpartiet og Høyre, går nå sammen for å kreve omkamp om Ullevål sykehus, skriver Dagsavisen. De vil stemme nei til ny reguleringsplan for nye Gaustad sykehus, melder NTB som siterer avisen..

NRK - 11 Sep 19 kl. 07:01

Kan bli politisk omkamp

I valgkampen sa Arbeiderpartiets byrådsleder Raymond Johansen at eiendomsskatten i Oslo ikke skulle økes. SV, som sammen med MDG er større en Ap, ønsker derimot å endre eiendomsskatten, ifølge Aftenposten. Dermed kan det bli politisk omkamp..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 07:40

Milliardærer kaster seg inn i Nordkapp-striden

I dag kan framtida til Nordkapplatået, der hotellkjeden Scandic tjener titall millioner på inngangsbilletter, avgjøres. Olav Thon og Petter Stordalen melder seg på i kampen..

P4 - 07 Aug 19 kl. 09:41

Vil ha omkamp om Ullevål

Alle Oslos partier, med unntak av Arbeiderpartiet og Høyre, går nå sammen for å kreve omkamp om Ullevål sykehus. Det skriver Dagsavisen. De vil stemme nei til ny reguleringsplan for nye Gaustad sykehus, skriver avisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 2 timer siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt