P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 13:58

P4 - 10 Jun 19 kl. 10:34

Varsler nye protester i Hong Kong

Det er varslet nye demonstrasjoner i Hong Kong mot den nye utleveringsloven.
Loven skal gjøre det lettere for Kina og utlevere personer.
I går demonstrerte flere hundre tusen. Lederen i Hong Kong, Carrie La, sier det ikke er aktuelt å trekke forslaget..
Les mer på P4


Les mer om:
Hong Kong, Kina, La

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, nye, protesteri , Hong, Kong
NRK - 10 Jun 19 kl. 09:36

Varsler nye protester i Hong Kong

Det er varslet nye demonstrajsoner i Hong Kong mot den nye utleveringsloven, som skal gjøre det lettere for Kina og utlevere personer. I går demonstrerte flere hundre tusen. Lederen i Hong Kong, Carrie La, sier det ikke er aktuelt å trekke forslaget..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 06:18

Guaidó varsler nye protester i Venezuela

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó varsler nye protester i landet lørdag. Samtidig utelukker han ikke amerikansk militær intervensjon..

P4 - 28 Jul 19 kl. 16:28

Nye protester i Hong Kong

Også i dag er det sammenstøt mellom demonstranter og politi i Hong KOng. For andre dag på rad bruker politiet tåregass mot tusenvis av demonstranter som samlet seg i en park før de begynte å gå gjennom gatene i byen. I går ble minst ni mennesker skadet da politiet brukte gummikuler og tåregass mot dem..

Hegnar.no - 12 Jun 19 kl. 07:01

Protester i Hong Kong senker Hang Seng

Dagbladet - 10 Jun 19 kl. 22:15

Voldsomme protester, men Kina og Hong Kong nekter å gi seg

Så mange som over én million ute i gatene i natt, ifølge demonstrantene..

E24 - 10 May 19 kl. 06:23

Guaidó varsler nye protester i Venezuela

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaidó varsler nye protester i landet lørdag. Samtidig utelukker han ikke amerikansk militær intervensjon..

NRK - 04 Jan 20 kl. 11:56

Kina bytter ut Hong Kong-utsending

Kina bytter ut sin viktigste utsending til Hong Kong, melder Reuters. Wang Zhimin, sjefen for kontoret som fungerer som Kinas ambassade i Hong Kong, byttes ut med Luo Huining. Det er vært omfattende demokratiprotester i Hong Kong siden juni i fjor..

P4 - 09 Jun 19 kl. 16:28

Enorme demonstrasjoner i Hong Kong

Det har i dag vært enorme demonstrasjoner i Hong Kong. Rundt en million mennesker tok til gatene i protest mot foreslåtte lovendringer som gjør det mulig å utlevere mistenkte kriminelle til Kina. Regjeringen skal ta stilling til loven om tre dager.

P4 - 09 Jul 19 kl. 05:20

- Utleveringsavtalen er død

- Utleveringsavtalen mellom Hong Kong og Kina er død. Det sier Hong Kongs leder Carrie Lam. I forrige uke var det voldsomme demonstrasjoner mot det nye lovforslaget, som innebar at borgere i Hong Kong kunne bli utlevert til Kina dersom de gjorde noe kriminelt.

P4 - 28 Jan 20 kl. 10:21

Stenger ferge og tog til Kina

Ingen personer, som kommer fra Kina, får lov til å komme inn i Hong Kong. De stanser også alle tog og fergeforbindelser til og fra Kina, opplyste leder Carrie Lam i dag. Så langt er åtte personer smittet i Hong Kong, seks av disse skal ha ankommet via høyhastighetstog som forbinder Hong Kong til fastlandet, melder AFP.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Åtte menn vil bli sjef for Oljefondet

Ingen kvinner føler seg kallet til å styre Norges største pengebinge. Det er åtte menn som har søkt om å bli sjef for Oljefondet, etter Yngve Slyngstad, som ledet fondet i 12 år. Blant søkerne er Trond Grande, som flere har nevnt som forhåndsfavoritt.

P4 - 15 minutter siden

Få medieaktører dekker Norge på regionalt nivå

Viktig med tilstrekkelig dekning over hele landet, mener Medietilsynet. Få medieaktører dekker Norge på regionalt nivå. Det viser Medietilsynets ferske rapport om avsendermangfold, som de la frem i dag.

P4 - 1 time siden

ESA undersøker ny Nav-sak

EFTAs tilsynsorgan ESA har begynt å gjøre undersøkelser rundt en ny norsk Nav-sak. Det melder Dagbladet. ESA har ikke åpnet formell sak, men ber norske myndigheter svare på en rekke spørsmål om en potensiell ny feiltolkning av EØS-reglene.

P4 - 45 minutter siden

Smitte i flere europeiske land

To nye europeiske land har påvist korona-viruset i dag. Det er Østerrike og Kroatia. I Østerrike er to personer smittet, i Kroatia er det foreløpig en.

P4 - 1 time siden

Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel. Det melder egyptisk statlig TV. Mubarak var president i landet fra 1981 til 2011.

P4 - 1 time siden

Omkom i kollisjon i Rogaland

En person mistet livet i en frontkollisjon på E39 ved Tronvik i Rogaland i formiddag. Det var en personbil og en lastebil som kolliderte. Føreren av personbilen omkom.

P4 - 1 time siden

Visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på koronaviruset. Det melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet.

P4 - 2 timer siden

Kommunen er preget

Nordreisa kommune er rystet etter at en kvinne ble pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i natt. Kvinnen skal gått rundt i boligområdet med en øks før hun Ifølge politiet brøt seg inn i boligen og tente på huset hvor en kvinne og et barn lå og sov. De to klarte å komme seg ut av huset uten skader..

P4 - 2 timer siden

Død person funnet i Trondheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim i formiddag. Omstendighetene rundt dødsfallet er ikke kjent. Politiet i Trøndelag opplyser at de er på stedet og gjør undersøkelser..

P4 - 3 timer siden

Syv norske turister isolert på hotell

Den siste uken har sju nordmenn bodd på hotellet som nå er satt i karantene på Tenerife. Tusen turister er satt i karantene på hotellet fordi man frykter spredning av koronaviruset, etter at en italiensk turist som bodde på hotellet er bekreftet smittet av sykdommen. Fire av nordmennene har reist hjem og tre reiser hjem i dag, opplyser reiseoperatøren TUI til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt