E24 > Økonomi

Saturday, 30 May, 11:02

E24 - 08 Nov 19 kl. 10:14

Varsler kutt på 60 millioner – bruker 200.000 kroner på ordførerkjede

Onsdag vedtok kommunestyret å bruke omkring 200.000 på et nytt ordførerkjede når Tønsberg slår seg sammen med Re på nyåret, skriver NRK..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tønsberg, Re, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, kuttpå 60 , millioner, bruker, 200.000, kroner, ordførerkjede
P4 - 31 Aug 19 kl. 07:36

Varsler kutt til Setesdalsbanen

Bane Nor varsler kutt til Setesdalsbanen. De ønsker å omprioritere midlene de bidrar med for å holde museumstoget i drift. Det kan føre til nedleggelse.

VG - 09 Feb 20 kl. 21:44

Varsler nye politi-kutt

Politiet kan ikke levere på viktige løfter i nærpolitireformen, ifølge Sigve Bolstad, leder i Politiets Fellesforbund. Politimesteren i Troms varsler at hun må gjøre ekstraordinære kutt nå i 2020, på grunn av strammere budsjett..

VG - 24 Nov 19 kl. 16:57

Slik vil klubbene takle nedrykk: Kutt i 20-millionersklassen i Sarpsborg

Sarpsborg 08 varsler kutt på 15-20 millioner kroner om sesongen ender på verst tenkelig vis. Flere klubber svarer med lønnskutt om fasiten blir nedrykk..

P4 - 03 Sep 19 kl. 14:53

2 millioner bruker Digipost

Flere bruker den digitale postkassen Digipost. Over to millioner nordmenn bruker nå denne løsningen, opplyser Posten. Det er sendt nesten 100 millioner meldinger til postkassen siden digipost ble opprettet i 2011..

P4 - 03 Sep 19 kl. 07:12

Varsler kutt i eiendomsskatten

Regjeringen varsler nå ytterligere kutt i eiendomsskatten. Makssatsen skal ned til fire promille, med virkning fra 2021, opplyser finansminister Siv Jensen til NRK, en måned før regjeringen legger frem forslag til statsbudsjett. I fjor ble det klart at den nasjonale skattesatsen ville reduseres fra sju til fem promille, med virkning fra 2020..

P4 - 13 May 20 kl. 10:50

Statsministeren: - Kommunene må roe ned på kutt

- Kommunene må roe ned kutt i velferdstjenestene nå. Det sa statsminister Erna Solberg i den muntlige spørretimen nå i formiddag. Kommune-Norge har høyere utgifter og lavere skatteinntekter som følge av pandemien, og varsler kutt hvis de ikke får en garanti om at de vil komme penger.

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:55

Disse partiene bruker mest

Stortingspartiene bruker millioner på sosiale medier i valgkampen. Arbeiderpartiet og Høyre bruker mest og har flest annonser..

NRK - 06 May 20 kl. 07:20

Schibsted kutter i medieavdelingen

Mediekonsernet Schibsted rammes kraftig av annonsefall under koronapandemien, og varsler et kutt på 500 millioner kroner i andre halvdel av 2020. Det skriver Dagens Næringsliv. Aviser som VG, Aftenposten og flere må nå gjennom store kostnadskutt..

P4 - 29 Nov 19 kl. 15:15

- Kutt går utover flysikkerheten

LO frykter at Avinor må gjennomføre så store kutt at det går utover sikkerheten og beredskapen på flyplassene. LO peker på at Avinor etter omfattende kutt må spare ytterligere 400 millioner kroner neste år. I høst måtte et ambulansefly snu da det ikke var beredskap om natten på flyplassen i Kristiansand, melder TV2.

P4 - 09 Feb 20 kl. 22:40

Varlser nye kutt i politiet

Troms politidistrikt varsler at de må gjennomføre ekstraordinære kutt i 2020 på grunn av strammere budsjett. De ser nå på mulige innstramminger, melder VG. Og politidirektør Benedicte Bjørnald bekrefter til avisen at hele politietaten får strammere budsjetter fremover.

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Har knyttet seg tett til oljenæringen – nå rammes Hammerfest av fallet

HAMMERFEST (VG) Byen som fikk nytt liv med olje- og gassnæringen kan få en real smell om leteaktiviteten stopper opp..

E24 - 3 timer siden

Høyre ønsker faste hjemmekontor-dager i Oslo

Oslo Høyre mener man har lært mye av koronakrisen og ønsker å videreføre ordningen med hjemmekontor for å redusere rushtrafikken i hovedstaden..

E24 - 3 timer siden

Frp tar opp kampen om ølsalg på bensinstasjoner

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølutsalg på bensinstasjoner og i kiosker..

E24 - 18 timer siden

Twitter falt på Wall Street etter å ha merket ny Trump-melding

Twitter har merket en av president Donald Trumps meldinger og hevder at han oppfordrer til voldsbruk. Selskapets aksjekurs faller for tredje dag på rad..

E24 - 13 timer siden

OMV starter avgjørende boring: Kan fremskynde milliardutbygging med skattepakke

OMV og partnerne starter nå avgrensningen av Hades-funnet i Norskehavet. Hvis Stortinget vedtar en god nok skattepakke – og funnet er som man tror – er man klare for å fremskynde prosjektet og hyre inn leverandørbedrifter om få måneder..

E24 - 12 timer siden

Wall Street steg etter at Trump tok fra Hongkong særskilt status

Presidenten varslet sanksjoner mot myndighetspersoner i Kina og Hongkong. Likevel trakk de amerikanske børsene et lettelsens sukk da Trump unngikk å nevne handelsavtalen med Kina..

E24 - 14 timer siden

Åtte av ti busser har stått og sjåførene vært permitterte. Men nå kan de snart være på veien igjen.

Åtte av ti ekspressbusser har stått parkert siden mars. Smittevernkrav har gjort det ulønnsomt å kjøre bussene. Men nå blir det normale sommerruter..

E24 - 14 timer siden

Utelivskonsern om tiltakspakken: – Dette er fantastisk bra

Skagstindgruppen åpner gradvis, slik det norske samfunnet også gjør. Med den nye tiltakspakken mener sjefen at de kan få flere tilbake i jobb, og ta større risiko..

E24 - 15 timer siden

Color Line fikk 18,8 mill. i støtte – dagen etter jublet de for gradvis åpning og kalte tilbake 1.000 permitterte

Cruisegiganten hentet 18,8 millioner i kontantstøtte dagen før regjeringen lot selskapet begynne seilinger til Kiel. Nå skal også båtene til Danmark i trafikk igjen..

E24 - 16 timer siden

BI-professor: – Skjønner ikke hvordan de har endt med å videreføre den samme dårlige ordningen

Gisle James Natvik mener at både kontantstøtten og lønnsstøtten kan få uheldige følger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt