E24 > Økonomi

Monday, 18 November, 20:47

E24 - 08 Nov 19 kl. 10:14

Varsler kutt på 60 millioner – bruker 200.000 kroner på ordførerkjede

Onsdag vedtok kommunestyret å bruke omkring 200.000 på et nytt ordførerkjede når Tønsberg slår seg sammen med Re på nyåret, skriver NRK..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tønsberg, Re, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, kuttpå 60 , millioner, bruker, 200.000, kroner, ordførerkjede
P4 - 31 Aug 19 kl. 07:36

Varsler kutt til Setesdalsbanen

Bane Nor varsler kutt til Setesdalsbanen. De ønsker å omprioritere midlene de bidrar med for å holde museumstoget i drift. Det kan føre til nedleggelse.

P4 - 03 Sep 19 kl. 14:53

2 millioner bruker Digipost

Flere bruker den digitale postkassen Digipost. Over to millioner nordmenn bruker nå denne løsningen, opplyser Posten. Det er sendt nesten 100 millioner meldinger til postkassen siden digipost ble opprettet i 2011..

P4 - 03 Sep 19 kl. 07:12

Varsler kutt i eiendomsskatten

Regjeringen varsler nå ytterligere kutt i eiendomsskatten. Makssatsen skal ned til fire promille, med virkning fra 2021, opplyser finansminister Siv Jensen til NRK, en måned før regjeringen legger frem forslag til statsbudsjett. I fjor ble det klart at den nasjonale skattesatsen ville reduseres fra sju til fem promille, med virkning fra 2020..

NRK - 07 Sep 19 kl. 22:55

Disse partiene bruker mest

Stortingspartiene bruker millioner på sosiale medier i valgkampen. Arbeiderpartiet og Høyre bruker mest og har flest annonser..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 12:50

Regjeringen venter trangere budsjett for 2021. Frp varsler kutt i ytelser.

Regjeringen varsler at det ligger an til over 16 milliarder kroner i økte utgifter og reduserte inntekter på statsbudsjettet for 2021..

NRK - 26 Aug 19 kl. 07:52

Bruker millioner på Frode Berg

Norge bruker millioner på å få spiondømte Frode Berg hjem. Målet er å få han hjem før 75-årsjubileet for den russiske frigjøringen av Øst-Finnmark i oktober, sier en kilde med tilknytning til Utenriksdepartementet til NRK..

NRK - 28 Aug 19 kl. 09:09

Høyre og Ap bruker mest på valgkamp

Det er store forskjeller i hva de ni stortings-partiene bruker på høstens valgkamp. Det melder P4, som har samlet de sentrale budsjettene fra partiene. Høyre og Arbeiderpartiet bruker mest med 18 millioner kroner.

Hegnar.no - 26 Aug 19 kl. 08:03

Norge bruker millioner på å få Frode Berg hjem

Norge bruker flere millioner kroner på å få spiondømte Frode Berg hjem fra Russland. Målet er å få ham hjem før frigjøringsjubileet i Finnmark i oktober..

P4 - 01 Oct 19 kl. 05:41

Varsler kamp mot kutt i antall tingretter

En rekke nyvalgte ordførere varsler kamp mot nedleggelsen av en rekke tingretter i Norge. Domstoladministrasjonen legger i dag frem forslag om å legge ned over halvparten av landets tingretter. Det skjer ikke uten protester, varsler flere ordførere til avisen Nationen.

P4 - 12 Sep 19 kl. 09:50

DN må spare 30 millioner

Det kan gå mot store kutt i Dagens Næringsliv. De ansatte fikk vite på et allmøte i formiddag at avisen må kutte 30 millioner framover. Avisen var gjennom en stor nedbemanning i 2016.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Selvaag Bolig flytter tomtene ut i eget selskap: Milliardutbytte til Selvaag-familien

Selvaag-familien vil få milliardutbytte etter at Selvaag Bolig flytter tomtene inn i et eget selskap. Men det viktigste er at selskapet får muskler til å vokse mer, sier styreleder Olav Selvaag..

E24 - 3 timer siden

Odd Kalsnes tiltalt for brudd på eiendomsmeglerloven

Odd Kalsnes, som fra før har mistet både advokatbevilling og retten til å være ansvarlig eiendomsmegler, er tiltalt for flere brudd på loven om eiendomsmegling..

E24 - 3 timer siden

Staten ber DNB legge alle fakta om hvitvaskingsskandalen på bordet

DNB er i hardt vær etter korrupsjonsskandalen rundt det islandske fiskeselskapet Samherji. Både Nærings- og Finansdepartementet mener saken er alvorlig..

E24 - 4 timer siden

Veireno-saken skal prøves for Høyesterett

Tidligere daglig leder i Veireno, Jonny Enger, ble i august dømt til ni måneders fengsel etter søppelkrisen i Oslo. Nå skal saken opp i Høyesterett, melder NRK..

E24 - 7 timer siden

Voldberg satser millioner på grønn børsvinner

Storinvestor Tore Aksel Voldberg, som har mesteparten av milliardverdiene sine plassert i Solon Eiendom, dukker denne uken opp som 31. største eier i Oslo Børs-noterte Scanship Holding med 300.000 aksjer for rundt seks millioner kroner..

E24 - 7 timer siden

Analytiker skeptisk til lakseselskapers himmelferd etter ambisiøse vekstmål

– Jeg synes ikke aksjer skal ha så mye premie for ting som ligger så langt frem, sier sjømatanalytiker Tore Tønseth..

E24 - 10 timer siden

Investorer setter klimapress på energibyrået IEA

I et brev sendt til den globale energiovervåkeren IEA retter investorer, deriblant norske Storebrand, kritikk mot organisasjonens energisektor-analyse..

E24 - 12 timer siden

Egenkapitalen er tapt hos Havyard Groups datterselskap

En rekke prototype-prosjekter skaper store problemer for Havyard-datter. Nå er selskapet i brudd med lånebetingelser, og stanser betaling av gjeld..

E24 - 12 timer siden

Vy-passasjerene har ikke vært mer misfornøyd på 15 år

Tilfredsheten med Vy er på vikende front over hele landet. På alle landets togstrekninger er togpassasjerene mer misfornøyd enn for et halvt år siden. Det viser Vys kundetilfredshetsindeks..

E24 - 13 timer siden

Øystein Stray Spetalen med nytt millionkjøp i B2 Holding

Investoren eier nå inkassoaksjer for 53 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt