NRK > Nyheter

Fredag, 23 Oktober, 01:35

NRK - 23 sep. 20 kl. 13:01

Varsler kraftig prishopp

Byrådet varsler kraftig prishopp på parkering i Oslo. Vil øke prisen på beboerparkering med 50 prosent..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varsler, kraftig, prishopp
Aftenposten - 22 sep. 20 kl. 14:46

TV 2s kraftige prishopp skaper reaksjoner: – Flere sier de vil si opp abonnementet

Nordmenn vil utover høsten måtte betale opptil 40 prosent mer for å se Premier League på TV..

E24 - I førrgår: 20:28

Færre forsikringskrav under pandemien: Gjensidige har spart 167 millioner

Mer hjemmesitting og mindre bilkjøring har gitt færre forsikringskrav hos Gjensidige så langt i år. Samtidig bidrar prishopp og økt salg til rekordhøy inntjening i forsikringsvirksomheten..

VG - 27 sep. 20 kl. 07:15

Thon-sjef varsler økende krise: – Nå kommer oppsigelsene

Thon-hotellene corona-blør så økonomisk at de varsler kraftig vekst i permitteringer – og at det også kommer oppsigelser..

E24 - 27 sep. 20 kl. 07:51

Thon-sjef varsler økende krise: – Nå kommer oppsigelsene

Thon-hotellene corona-blør så økonomisk at de varsler kraftig vekst i permitteringer – og at det også kommer oppsigelser..

P4 - 27 sep. 20 kl. 09:13

Thon varsler oppsigelser fremover

Thon-hotellene varsler at det går mot en kraftig vekst i permitteringer og at de vil måtte si opp ansatte. Selskapet har 600 permitterte akkurat nå. Og de opplyser til VG at fremtiden ser brutal ut med en høst og vinter uten store konferanser og bedriftsjulebord.

P4 - 18 sep. 20 kl. 07:54

Uvanlig kraftig storm i Middelhavet

Det er akkurat nå uvanlig kraftig uvær i Middelhavet. Det fører til problemer, blant annet i Hellas, der flere Ryan Air-fly har blitt omdirigert på grunn av ekstremt kraftig vind. Folk i utsatte områder er bedt om å unngå å reise noe sted..

P4 - 18 sep. 20 kl. 11:34

Varsler opptrapping av streik

Vekterne varsler en opptrapping av streiken. Onsdag gikk til sammen 803 vektere tilknyttet Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund ut i streik. Og Parat opplyser til NTB at de kommer til å varsle Riksmekleren i løpet av dagen om en opptrapping fra onsdag neste uke.

E24 - 23 sep. 20 kl. 19:44

Varsler streik i oljebransjen

Industri Energi varsler at det blir streik dersom de ikke kommer til enighet med Norsk olje og gass i starten av neste uke..

E24 - 24 sep. 20 kl. 09:05

Varsler bøter på en halv milliard kroner mot aktører i bokmarkedet

Konkurransetilsynet varsler overtredelsesgebyr på til sammen 502 millioner kroner til fem aktører i bokbransjen..

VG - 27 sep. 20 kl. 02:18

Varsler rask godkjenning: – Lite som vil gjøre demokratene mer rasende

Senatet planlegger å stemmer over Amy Coney Barrett som ny høyesterettsdommer allerede 12. oktober, varsler Trump. Dette vil få konsekvenser for republikanerne, tror norsk USA-ekspert..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

USA med nye sanksjoner mot Iran

Finansdepartementet i USA innfører nye sanksjoner mot Iran etter det de kaller et «skamløst forsøk» på å forstyrre det amerikanske valget. Blant annet fikk demokratiske velgere i flere delstater tilsendt eposter med trusler..

NRK - 30 minutter siden

47 millioner har forhåndsstemt

Minst 47,1 millioner amerikanske velgere har så langt forhåndsstemt. Med 11 dager til presidentvalget i USA, er antall forhåndsstemmer alt på nivå med 2016. De mange tidlige stemmene viser en rekordhøyt valgdeltakelse, skriver The Washington Post..

NRK - 1 time siden

14 jihadister drept i Syria

Et uidentifisert droneangrep drepte torsdag 14 jihadister nordvest i Syria, opplyser Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Målet for angrepet var et møte mellom militante islamister i landsbyen Jakara nær grensen til Tyrkia..

NRK - 1 time siden

270 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 17.233 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 270 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 2 timer siden

Rekordbøter til Goldman Sachs

Malaysia-avdelingen til finansgiganten Goldman Sachs må betale bøter på til sammen 2,9 milliarder dollar etter å ha erkjent ansvar i en korrupsjonssak. Selskapet har godtatt å betale bøtene, opplyste USAs justisdepartement torsdag..

NRK - 2 timer siden

Ghislaine Maxwell avviser anklager

I et nær 500-sider langt vitnemål fra 2016 avviser Ghislaine Maxwell, tidligere partner til avdøde Jeffrey Epstein, å ha rekruttert mindreårige til ham. Maxwell er siktet for sin rolle i Epsteins seksuelle misbruk av en lang rekke mindreårige jenter..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner Remdesivir

Amerikanske myndigheter har gitt full godkjenning til legemiddelet Remdesivir som behandling mot covid-19, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Ville ha med kona på oppdrag

Spiondømte Frode Berg hevder at Etterretningstjenesten ville ha kona hans med på hans oppdrag i Russland for å lure russisk etterretning. Det kommer fram i den nye boka "I grenseland". Kona Anita Berg krever en unnskyldning fra E-tjenesten..

NRK - 3 timer siden

47 millioner forhåndsstemmer i USA

Flere enn 47 millioner har så langt forhåndsstemt i presidentvalget i USA, ifølge tall fra The United States Elections Project. Dermed har allerede flere forhåndsstemt ved dette valget sammenliknet med 2016, tolv dager før valgdagen 3. november..

NRK - 3 timer siden

Religiøs leder drept i Syria

Den fremtredende muslimske lederen Mohammed Adnan Afiouni ble torsdag drept av en bilbombe i Syria, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana. Han var stormufti for Damaskus-provinsen, og skal ha hatt nære bånd til president Bashar al-Assad, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt