NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:55

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:57

Varmerekord i Tromsø

Onsdag ble det målt over 20 grader i Tromsø, melder Meteorologisk institutt. Det er det er aldri målt over 20 grader så sent på året i byen. Varmerekorden for september er fra 1938, da det ble målt 22,4 grader 1. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varmerekordi , Tromsø
P4 - 11 Sep 19 kl. 18:53

Varmerekord i Tromsø

Det ble satt varmerekord i Tromsø i dag da det ble målt over 20 grader. Aldri før har det vært så varmt så sent på året. Rekorden for i fjor ble akkurat slått, den var 10.

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 08:15

Ny varmerekord på Grønlandsisen

Målestasjonen Summit på innlandsisen på Grønland registrerte fredag 4,7 grader. Det er ny varmerekord..

NRK - 25 Jul 19 kl. 13:55

Fransk varmerekord

I dag målte Paris den varmeste temperature i byen siden man begynte å måle. Temperaturen nådde i dag 40.6 grader.

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:15

Varmerekord i Storbritannia

Det britiske værkontoret bekrefter at det ble satt ny varmerekord under hetebølgen forrige uke. Rekorden ble målt til 38,7 grader i den botaniske hagen i Cambridge på torsdag, skriver Reuters..

P4 - 29 Jul 19 kl. 18:18

Varmerekord i Storbritannia

Det ble satt ny varmerekord i Storbritannia i forrige uke. Under hetebølgen ble det målt 38,7 grader i den botaniske hagen i Cambridge, melder Reuters..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 10:18

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være feil..

P4 - 03 Aug 19 kl. 19:07

Ny varmerekord på Grønland

Det er satt ny varmerekord på Grønland i dag. Målestasjonen på innlandsisen målte i dag 4,7 grader - noe som er rekordvarmt. Det melder Danmarks meteorologiske institutt.

P4 - 26 Jul 19 kl. 14:23

Varmerekord i Bergen

Det har blitt satt varmerekord i Bergen i dag. Det er målt 32,8 grader, og rekorden på 32,2 grader for i fjor er dermed slått. Meteorologisk institutt opplyser at temperaturen kan fortsette å stige en stund til i dag..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 10:10

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være feil..

VG - 03 Aug 19 kl. 18:48

Ny varmerekord på toppen av innlandsisen på Grønland

Målestasjonen Summit på innlandsisen på Grønland registrerte fredag 4,7 grader. Det er ny varmerekord..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 45 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt