NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 06:56

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:57

Varmerekord i Tromsø

Onsdag ble det målt over 20 grader i Tromsø, melder Meteorologisk institutt. Det er det er aldri målt over 20 grader så sent på året i byen. Varmerekorden for september er fra 1938, da det ble målt 22,4 grader 1. september..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Meteorologisk

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varmerekordi , Tromsø
P4 - 11 Sep 19 kl. 18:53

Varmerekord i Tromsø

Det ble satt varmerekord i Tromsø i dag da det ble målt over 20 grader. Aldri før har det vært så varmt så sent på året. Rekorden for i fjor ble akkurat slått, den var 10.

NRK - 02 Jan 20 kl. 09:52

Ny varmerekord på Sunndalsrøra

For andre gong i dag er det ny norsk varmerekord for januar. Først blei det ny varmerekord på Åndalsnes i Møre og Romsdal med 18,6 grader. No slår Sunndalsøra i same fylket denne rekorden med 19 gradar..

NRK - 02 Jan 20 kl. 09:52

Ny varmerekord på Sunndalsøra

For andre gong i dag er det ny norsk varmerekord for januar. Først blei det ny varmerekord på Åndalsnes i Møre og Romsdal med 18,6 grader. No slår Sunndalsøra i same fylket denne rekorden med 19 gradar..

P4 - 27 Jan 20 kl. 21:11

Kan få varmerekord 100 steder

Det kan bli satt varmerekord for januar 100 steder i Norge i år. På Blindern i Oslo er rekorden fra 1989 på 2,4 grader, mens snitt-temperaturen fire dager før januar 2020 er omme, er 2,9 grader. Også Tromsø, Tromdheim og Bergen ligger an til klare rekorder.

Dagbladet - 02 Jan 20 kl. 08:49

Varmerekord: 18,6 grader

Forrige varmerekord i januar fra 1989 er blitt slått med 0,7, melder Meteorologisk institutt..

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 08:15

Ny varmerekord på Grønlandsisen

Målestasjonen Summit på innlandsisen på Grønland registrerte fredag 4,7 grader. Det er ny varmerekord..

NRK - 25 Jul 19 kl. 13:55

Fransk varmerekord

I dag målte Paris den varmeste temperature i byen siden man begynte å måle. Temperaturen nådde i dag 40.6 grader.

NRK - 29 Jul 19 kl. 18:15

Varmerekord i Storbritannia

Det britiske værkontoret bekrefter at det ble satt ny varmerekord under hetebølgen forrige uke. Rekorden ble målt til 38,7 grader i den botaniske hagen i Cambridge på torsdag, skriver Reuters..

P4 - 29 Jul 19 kl. 18:18

Varmerekord i Storbritannia

Det ble satt ny varmerekord i Storbritannia i forrige uke. Under hetebølgen ble det målt 38,7 grader i den botaniske hagen i Cambridge, melder Reuters..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 10:18

Danske meteorologer avviser varmerekord på Grønland

Tidligere i august rapporterte Danmarks meteorologiske institutt DMI om ny varmerekord på Grønland. Men den målte temperaturen viste seg å være feil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 2 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 4 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 4 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 8 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 4 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt