NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:33

NRK - 08 jan. 21 kl. 08:29

Varmerekord i Europa

Året 2020 er det varmeste året registrert i Europa noensinne, ifølge klimaovervåkingstjenesten C3S. Målinger viser at 2020 var 0,4 gradere varmere enn året før. Dette er det sjette året på rad med ny varmerekord i Europa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, C3S

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varmerekordi , Europa
NRK - 05 feb. 21 kl. 08:30

WHO ber Europa få opp farten

Verdens helseorganisasjon (WHO) er frustrert over den langsomme vaksineringen i Europa. – Vi må gå sammen for å få fart på vaksinasjonen, sier FN-organisasjonens Europa-sjef, Hans Kluge. Konflikter mellom legemiddelselskaper og EU samt logistiske problemer har ført til forsinkelser i vaksineringen.

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:20

Framleis strenge tiltak i Europa

Helsedirektør Bjørn Guldvog informerer om smittesituasjonen i Europa. På pressekonferansen seier han at landa i Europa held fram med stenge tiltak på grunn av dei muterte koronavirusa..

E24 - 04 mars 21 kl. 12:42

Ny rapport: I fremtiden kan Norge kjøpe billig kraft fra Europa

Europa er i gang med å legge om til vind og sol som energikilder. En ny rapport spår lange perioder med store overskudd av kraft i Europa. Da kan Norge kjøpe billig kraft til sin nye grønne industri..

NRK - 16 mars 21 kl. 10:34

900.000 koronadødsfall i Europa

Flere enn 900.000 koronarelaterte dødsfall er registrert i Europa siden pandemien brøt ut i fjor, viser en oversikt fra nyhetsbyrået AFP. Ifølge oversikten var det tirsdag morgen registrert 900.

NRK - 19 mars 21 kl. 18:22

1 million koronadødsfall i Europa

Antall koronarelaterte dødsfall i Europa har passert 1 million, viser en oversikt fra Reuters. Fredag ble det registrert 1.000.

NRK - 28 mars 21 kl. 09:28

Færre migranter til Europa i fjor

Antallet flyktninger og migranter som nådde Europa i 2020, var det laveste på ti år, ifølge en rapport fra FN. Rundt 93.000 mennesker ankom Europa på irregulært vis i fjor.

NRK - 01 april 21 kl. 09:22

WHO: Situasjonen er «uakseptabel»

Verdens helseorganisasjon (WHO) mener vaksineringen i Europa går for tregt, melder AFP. Leder for WHOs avdeling i Europa, Hans Kluge, sier vaksinesituasjonen i Europa er «uakseptabel» og at den langsomme vaksineringen forlenger pandemien..

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

Klartale - 14 jan. 21 kl. 11:24

Norwegian skal bare fly i Norge og Europa

Flyselskapet Norwegian har laget en plan. Den er at de bare skal satse på flyruter i Norge og Europa. Det blir slutt på reiser til andre deler av verden..

VG - 15 jan. 21 kl. 12:22

Pfizer reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa

Legemiddelselskapet Pfizer reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Dystre koronatal i India

Siste døgn blei det registrert 295 000 nye koronasmitta i India, noko som er det høgaste talet til no under pandemien. Det blei også registrert kring 2000 koronarelaterte dødsfall siste døgn, melder Reuters..

NRK - 5 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt