NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:55

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:07

Varetektsfengslet i fire uker

Den siktede faren ble torsdag varetektsfengslet frem til 7.november med brev- og besøksforbud. Mannens forsvarer melder at han klient må sitte en uke i fullstendig isolasjon..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varetektsfengsleti , fire, uker
NRK - 09 Aug 19 kl. 12:55

Varetektsfengslet i fire uker

Alf Henrik Christensen blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud i to av ukene. 57-åringen, som tidligere er dømt for sin rolle i Nokas-ranet, ble pågrepet denne uken i en alvorlig narkotikasak..

NRK - 12 Dec 19 kl. 15:46

Varetektsfengslet i fire uker

Den drapssiktede 60-åringen er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. To av ukene er i full isolasjon. Mannen er siktet for å ha tatt livet av en annen mann i Vågsbygd natt til tirsdag..

P4 - 23 Dec 19 kl. 15:34

Forlenger fengsling etter Sola-drap

En av mennene som er siktet for medvirkning til drap på en 44 år gammel mann i Sola 9. desember, er varetektsfengslet i fire nye uker. Sist ble han fengslet i to uker, mens de to andre siktede da ble varetektsfengslet i fire uker..

NRK - 15 Nov 19 kl. 20:18

Varetektsfengslet i fire uker

En mann i 20-årene som denne uka ble siktet for oppbevaring av eksplosiver i Sola kommune, blir varetektsfengslet i fire uker, skriver Stavanger Aftenblad. Politiadvokat Sundas Arshad bekreftet torsdag at de hadde funnet og undersøkt sprengstoffet..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 20:08

Drapssiktet i Bergen varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 30-årene som er blant de siktede for dobbeltdrapet i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker..

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 20:08

Drapssiktet i Bergen varetektsfengslet for fire uker

Mannen i 30-årene som er blant de siktede for dobbeltdrapet i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 12:45

Drapssiktet på Sotra varetektsfengslet i fire uker

40-åringen som er siktet for å ha drept foreldrene sine på Sotra, er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud..

P4 - 18 Oct 19 kl. 17:05

Drapssiktet fengslet i fire nye uker

Mannen som er siktet for å ha drept en 43 år gammel mann i Åsane i Bergen i juni er varetektsfengslet videre i fire nye uker. Det melder Bergens Tidende. Den 21 år gamle siktede mannen har vært varetektsfengslet siden august.

VG - 28 Oct 19 kl. 13:12

Lastebilsjåføren i Essex varetektsfengslet i fire uker

Lastebilsjåføren som er siktet for uaktsomt drap og menneskesmugling etter funnet av 39 døde mennesker i Storbritannia, er varetektsfengslet i fire uker..

NRK - 03 Oct 19 kl. 18:29

Mann varetektsfengslet i fire uker

En mann i 60-årene fra Rennebu er varetektsfengslet i fire uker etter en bombetrussel mot Trondheim lufthavn Værnes sist helg. Forsvarer Christian Wiig varsler at avgjørelsen kommer til å bli anket til lagmannsretten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt