VG > Sport

Saturday, 25 June, 18:41

VG - I førrgår: 11:00

Varaldsøy-drapet: Dømt til 15 og et halvt års fengsel

En mann i 40 årene er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet på Renate Strand Normann (42) på Varaldsøy i fjor, skriver Bergens Tidende..
Les mer på VG


Les mer om:
Renate Strand Normann, Varaldsøy, Bergens Tidende

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Varaldsøy-drapet, Dømt, til15 og et , halvt, års, fengsel
NRK - I førrgår: 10:51

Dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Varaldsøy

Ein mann er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Varaldsøy, skriv Bergens Tidende. Den 48 år gamle mannen er dømt for drapet på 42 år gamle Renate. Mannen har erkjent straffskuld for grov kroppsskade, men ikkje for drap..

NRK - I førrgår: 11:07

Forsvarar: Kjem til å anke

Forsvararen til den 48 år gamle mannen som er dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Varaldsøy, Jørgen Riple, seier dei mest sannynleg kjem til å anke. Mannen har ikkje erkjent straffskuld for drapet, og seier dei hadde håpt på rundt seks års fengsel-.

Aftenposten - I førrgår: 11:01

Forsvarer: Mann dømt til 15,5 års fengsel for drapet på Varaldsøy

Forsvarer Jørgen Riple forteller at mannen ble kjent med dommen torsdag..

NRK - 02 mar 22 kl. 20:55

Nok en mann siktet etter drapet på Bård Lanes i Tønsberg

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og varetektsfengslet, siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i fjor. Tre menn har til nå vært siktet for drap eller medvirkning til drap på 33-åringen. Mandag ble en fjerde mann pågrepet i saken, og tirsdag ble han varetektsfengslet i fire uker, melder TV 2.

NRK - 17 jun 22 kl. 11:35

Aktor ber om forvaring i 16 år: – Eit angrep i avsindig sinne

Benedikte Høgseth, aktor i rettssaka etter drapet på Renate Strand Normann, har lagt ned påstand om at ein 48 år gammal mann må dømmast til forvaring i 16 år. Ho la også ned påstand om ei minstetid på ti og eit halvt år. Ho meinte at det ikkje var noko fornuftig grunn til at 48-åringen skulle angripa Normann med ein trestokk og slå ho i hel.

NRK - 08 apr 22 kl. 05:46

Ber om 12 nye uker for Tengs-siktet

Politiet varsler at de vil be om 12 nye uker varetektsfengsling for 51-åringen fra Karmøy som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, og mistenkt for drapet på Tine Jørgensen, skriver Haugesunds Avis. 51-åringen har sittet i over et halvt år i varetekt når varetektsperioden går ut tirsdag. Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier de har som mål å bli ferdig med etterforskningen av Tengs-saken før sommerferien..

Klartale - 10 maj 22 kl. 14:39

Subwoolfer imponerte under prøvene

Tirsdag kveld er det første semifinale av Eurovision Song Contest. Det er en årlig musikkonkurranse. Subwoolfer er Norges bidrag.

NRK - 26 apr 22 kl. 17:33

DN: Fem menn dømt til fengsel i Boligbygg-saken i Oslo

Fem menn er dømt til ulike fengselsstraffer i korrupsjonssaken i Oslo kommunes eiendomsselskap Boligbygg, ifølge Dagens Næringsliv. Fengselsstraffene varierer fra tre og et halvt år til et halvt år, skriver avisen. I saken ble bygårder og leiligheter videresolgt til det kommunale foretaket Boligbygg med milliongevinst.

NRK - 28 apr 22 kl. 20:51

Første besøk siden journalist-drap

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan ankom torsdag Saudi-Arabia. Det er hans første besøk i land siden drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Hendelsen førte til en diplomatisk konflikt mellom de to statene.

NRK - 29 apr 22 kl. 18:16

Mann tiltalt for knivdrap i Trondheim

En mann i 50-årene er tiltalt for et knivdrap på Lademoen i Trondheim i mai i fjor. Han er i tillegg tiltalt for likskjending av drapsofferet. Mannen i 50 årene drepte en 56 år gammel mann med kniv i sin egen bolig på Lademoen 15.

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Knust Løkberg tok på seg skylden for Viking-tap: – Det er tungt

(Haugesund – Viking 4–2) Kristoffer Løkberg (30) tok til tårene etter karrierens første røde kort. Fra tribunen måtte han se at Haugesund snudde til seier i et høydramatisk Rogalandsderby..

VG - 45 minutter siden

Høydramatisk derby – Haugesund snudde til seier

(Haugesund – Viking 4–2) Seks mål, rødt kort, straffespark og en sen avgjørelse var noen av ingrediensene i et fartsfylt Rogalandsderby..

VG - 1 time siden

Gro Hammerseng-Edin etter Oslo-skytingen: – Stoltere enn jeg noensinne har vært

ULLEVAAL STADION (VG) Håndballprofilen Gro Hammerseng-Edin kjenner på et sterkt behov for å være synlig og stolt etter skytingen i Oslo natt til lørdag .Kvinnelandslaget sendte et tydelig budskap for kjærligheten..

VG - 1 time siden

Politiet vil gjennomføre judisiell observasjon av siktede

Politiet vil gjennomføre en gjennomføres en judisiell observasjon av Zaniar Matapour som er siktet for masseskytingen i Oslo. Det sier politiet i en pressebrief klokken lørdag ettermiddag..

VG - 1 time siden

Slik markerte landslaget etter Oslo-skytingen

ULLEVAAL STADION (VG) Kvinnelandslaget sendte et tydelig budskap for kjærligheten etter skytingen i Oslo natt til lørdag. Håndballprofilen Gro Hammerseng-Edin kjenner på et sterkt behov for å være synlig og stolt etter det som skjedde..

VG - 5 timer siden

Austin «Elvis» Butler: – Jeg var vettskremt

Austin Butler (30) fordypet seg i rollen som Elvis Presley i hele to år – og det med skrekkblandet fryd..

VG - 5 timer siden

Netflix med nytt kutt i staben

Strømmetjenesten sa opp 150 ansatte i mai. Nå ryker ytterligere 300 stillinger..

VG - 5 timer siden

Vil ikke bruke «Caro» i Barcelona-rolle – TV2-ekspert er uenig

ULLEVAAL STADION (VG) Hun har vært suveren som ving på et Barcelona som vinner alt - bortsett fra Champions League. I EM må Caroline Graham Hansen (27) inn i en annen rolle..

VG - 7 timer siden

Politiet øker beredskapen rundt Ullevaal – slik blir landslagets markering

Norges Fotballforbund bekrefter at politiet øker beredskapen rundt stadion i anledning landskampen mellom Norge og New Zealand på Ullevaal lørdag kveld..

VG - 8 timer siden

Blir profesjonell liga: – Overraskende at det ikke har skjedd før

Fra 2022/2023-sesongen blir Serie A på kvinnesiden en profesjonell liga. Det synes Anja Sønstevold (30) og Sophie Román Haug (23) er på tide..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com