NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:31

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:24

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hustadvika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Var i lufta12 , timeri , strekk
Dagbladet - 12 Mar 19 kl. 16:52

Norwegian-fly måtte ta U-sving i lufta

Da beslutningen ble tatt om å sette Norwegians Boeing 737 MAX 8-fly på bakken, var flere av dem allerede i lufta..

Aftenposten - 15 minutter siden

To jagerfly kolliderte i lufta over Tyskland

To jagerfly har krasjet i lufta nordøst i Tyskland. Flyene er av typen Eurofighter. Pilotene ble skutt ut og er i sikkerhet..

NRK - 30 Dec 18 kl. 10:50

TV-kanal tatt av lufta

En stor nyhetskanal i Bangladesh er tatt av lufta på valgdagen. Den privateide Jamuna TV er kjent for uavhengig nyhetsdekning. Kanalen ble fjernet fra kabel-TV lørdag kveld, uten noen forklaring, ifølge nyhetsredaktøren Fahim Ahmed..

NRK - 17 Jun 19 kl. 08:03

12 sivile drepne i luftåtak i Syria

Eit luftåtak har teke livet av 12 sivile nordvest i Syria, melder det statlege nyheitsbyrået SANA. Den tidlegare al-Qaida-gruppa Hayat Tahrir al-Sham står truleg bak åtaket, melder byrået. 15 personar blei skada..

NRK - 16 Jan 19 kl. 20:49

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..

NRK - 23 Apr 19 kl. 16:02

Britene uten kullkraft i 90 timer

I påsken har britiske kullkraft satt ny rekord i å ikke være i bruk, melder BBC. I 90 timer var ingen av landets kullkraftverk i drift, noe som er ny rekord. Forrige rekord var på 76 timer.

VG - 07 Apr 19 kl. 09:34

Ap-Raymond ut mot Aleris: Granskere fant snitt-arbeidstid på 108 timer i uken

En granskning av den kommersielle helsegiganten avslørte sammenhengende arbeidstid i over 90 timer og gjennomsnittlig ukentlig arbeidstid på 108 timer..

VG - 07 Apr 19 kl. 09:34

Ap-Raymond ut mot helsegigant: Granskere fant snitt-arbeidstid på 108 timer i uken

En granskning av den kommersielle helsegiganten avslørte sammenhengende arbeidstid i over 90 timer og gjennomsnittlig ukentlig arbeidstid på 108 timer..

NRK - 24 Apr 19 kl. 10:31

50 døde i Sør-Afrika

Mer enn 50 personer er omkommet sør og øst i Sør-Afrika etter at kraftig regn førte til oversvømmelser og leirskred. Det sier myndighetene onsdag, ifølge Reuters. Regionen har været utsatt for uvær mange dager i strekk..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 19:30

Gigantoperasjon med 440 mennesker i 36 timer

Gigantoperasjonen i Byfjorden i Krsitiansand kommer til å vare i 36 timer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Pilot funnet i live etter styrt

En av pilotene skal være funnet i live etter at to jagerfly styrtet nordøst i Tyskland. Det melder nyhetsbyrået DPA. Søket etter den andre jagerflypiloten fortsetter.

NRK - 15 minutter siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 30 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - 23 timer siden

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - 23 timer siden

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 22 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..

NRK - 22 timer siden

Ghazouani ny president i Mauritania

Valgkommisjonen i Mauritania sier at tidligere forsvarsminister Mohamed Ould El Ghazouani blir landets nye president, timer etter Ghazouani selv erklærte seier, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt