NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 02:23

NRK - 24 Mar 19 kl. 21:24

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hustadvika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Var i lufta12 , timeri , strekk
Dagbladet - 12 Mar 19 kl. 16:52

Norwegian-fly måtte ta U-sving i lufta

Da beslutningen ble tatt om å sette Norwegians Boeing 737 MAX 8-fly på bakken, var flere av dem allerede i lufta..

NRK - 30 Dec 18 kl. 10:50

TV-kanal tatt av lufta

En stor nyhetskanal i Bangladesh er tatt av lufta på valgdagen. Den privateide Jamuna TV er kjent for uavhengig nyhetsdekning. Kanalen ble fjernet fra kabel-TV lørdag kveld, uten noen forklaring, ifølge nyhetsredaktøren Fahim Ahmed..

NRK - 16 Jan 19 kl. 20:49

Sykehjem uten strøm i åtte timer

Skedsmotun bo- og behandlingssenter på Skedsmokorset i Akershus har vært uten strøm i åtte timer. En vaskemaskin skulle skiftes, noe som var beregnet å kreve fire timers strømbrudd, men etter åtte timer var strømmen fortsatt ikke tilbake, skriver RB..

VG - 07 Apr 19 kl. 09:34

Ap-Raymond ut mot Aleris: Granskere fant snitt-arbeidstid på 108 timer i uken

En granskning av den kommersielle helsegiganten avslørte sammenhengende arbeidstid i over 90 timer og gjennomsnittlig ukentlig arbeidstid på 108 timer..

VG - 07 Apr 19 kl. 09:34

Ap-Raymond ut mot helsegigant: Granskere fant snitt-arbeidstid på 108 timer i uken

En granskning av den kommersielle helsegiganten avslørte sammenhengende arbeidstid i over 90 timer og gjennomsnittlig ukentlig arbeidstid på 108 timer..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 19:30

Gigantoperasjon med 440 mennesker i 36 timer

Gigantoperasjonen i Byfjorden i Krsitiansand kommer til å vare i 36 timer..

VG - 25 Jan 19 kl. 22:30

VM-finalen i fare for Abelvik Rød: – Er det strekk, er jeg ute

HAMBURG/OSLO (VG) (Tyskland − Norge 25-31) Magnus Abelvik Rød (21) herjet med tyskerne i den første omgangen. I den andre fikk unggutten to smeller og klarte ikke fullføre kampen..

Klartale - 15 Mar 19 kl. 10:27

Nye timer for bestilling av pass

Køene har vært lange ved pass-kontorene på Østlandet. Nå legger politiet ut 200.000 nye timer..

VG - 20 Jan 19 kl. 22:51

250 flypassasjerer strandet i ekstremkulde i 16 timer

Passasjerene om bord et United Airlines-fly ble lørdag stående på flyplassen Goose Bay i Canada i 16 timer, før hjelpen kom. Inne i flyet skal temperaturen raskt ha nådd et ukomfortabelt nivå..

VG - 20 Jan 19 kl. 22:51

250 flypassasjerer var strandet i ekstremkulde i 16 timer

Passasjerene om bord et United Airlines-fly ble lørdag stående på flyplassen Goose Bay i Canada i 16 timer, før hjelpen kom. Inne i flyet skal temperaturen raskt ha nådd et ukomfortabelt nivå..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg gratulerer Zelenskyj

Jens Stoltenberg gratulerer TV-komikeren Volodymyr Zelenskyj med valgseieren i Ukraina og understreker at landet er en viktig partner for NATO. Søndag ble Zelenskyj – som er ny som politiker, men har spilt president på TV – valgt som ny president..

NRK - 30 minutter siden

Klimaaktivister til ha dialog

963 klimaaktivister er så langt arrestert, og 42 er sikta i samband med demonstrasjonar i London leia av Extinction Rebellion. Arrangørane seier dei er villige til å endre taktikk og gå i dialog til veka dersom regjeringa går med på samtalar..

NRK - 45 minutter siden

14 omkom i jordskred i Colombia

Minst 14 personar har mista livet i eit jordskred utløyst av kraftig nedbør i Colombia. Den panamerikanske hovudveien er stengt. Åtte heimar blei skylde vekk i ein landsby sørvest i landet.

NRK - 1 time siden

Ran, innbrudd og trussel med øks

En mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet i Drøbak i Akershus etter at han prøvde å stjele fra en Peppes Pizza-restaurant, brøt seg inn i en klesbutikk og truet ungdommer med øks. Han var aggressiv og slo og sparket rundt seg, sier politiet..

NRK - 1 time siden

Brann i Nav-lokale i Enebakk

Det brenner kraftig natt til 2. påskedag i Navs lokale i Enebakk i Akershus. Det står flammer fra taket og er fare for spredning til en Joker-butikk.

NRK - 2 timer siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 3 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 3 timer siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 4 timer siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt