VG > Økonomi

Thursday, 19 July, 13:50

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet rett etter at fotballaget var ute

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vannpumpeni , grotten, sviktet, rett, etterat , fotballagetvar , ute
VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet – så vidt dykkerne kom seg ut

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet – så vidt marinedykkerne kom seg ut

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt marinedykkerne rakk å komme seg ut..

NRK - 11 Jul 18 kl. 07:16

Vannpumpe sviktet i Thailand

Dykkere og redningsarbeidere befant seg fortsatt over 1,5 kilometer inne i grotten da hovedpumpen, som har holdt vannstanden nede, sviktet. Hendelsen skjedde kort tid etter siste gutt var hentet ut av grotten..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Hovedvannpumpen sviktet rett etter at fotballaget var ute

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

ABC: Såvidt marinedykkerne kom seg ut av grotten

Ifølge ABC News var det så vidt de thailandske marinesoldatene som var med på redningsoperasjonen av de 12 guttene og treneren kom seg ut av grotten før pumpene sviktet..

NRK - 05 Jul 18 kl. 13:00

Bærer redningsvester inn i grotten

Redningsmannskaper har nå begynt å bære flytevester inn i grotten i Thailand der 12 gutter og fotballtreneren deres er innestengt, melder NRKs reporter på stedet. Den første som skal berges ut av grotten er den yngste gutten som er elleve år gammel..

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 09:03

Thailand: Pumpene sviktet bare timer etter at siste person ble reddet ut

Bare timer etter at de siste guttene var hentet ut tirsdag kveld, sviktet pumpene som i over en uke hadde arbeidet med å pumpe vann ut av grotten..

P4 - 09 Jul 18 kl. 07:38

Kraftig regn ved grotten

Det har regnet kraftig ved grotten i Thailand i natt, der ni personer fremdeles er innesperret. Det usikkert om det har påvirker vann-nivået inne i grotten, og om det vil gå utover redningarbeidet. Del to av arbeidet med å få guttene ut, begynner i dag..

P4 - 05 Jul 18 kl. 13:06

Bærer vester inn i grotten

Redningsmannskaper har nå begynt å bære flytevester inn i grotten i Thailand, der tolv gutter og fotballtreneren deres er innestengt. De har vært innesperret i den oversvømte grotten i snart to uker, og fordi det er ventet kraftig regn, haster det å få de 13 ut. ifølge redningsmannskapene skal den yngste gutten, som er elleve år, reddes ut først..

NRK - 29 Jun 18 kl. 03:29

Guttelag fremdeles innesperret

Redningsarbeidere jobber på spreng for å ta seg inn i grotten der et thailandsk guttelag er innesperret på sjette døgnet. Redningsmannskaper jobber med å bore brønner for å tømme grotten, samt med å finne skjulte innganger til grotten..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Et parti i forfall

Amerikanerne går til kongressvalg under et utdatert og udemokratisk valgsystem, styrt av en reaksjonær og inkompetent president og et politisk parti i fritt fall..

VG - 4 timer siden

Fant død person Oslo – mann siktet for drap

En person er siktet for drap etter likfunn i Maridalen onsdag..

VG - 3 timer siden

Grottedykker til VG: – Det har vært en berg-og-dal-bane

Så fort han forsto at han kunne bidra, kastet dykkeren Erik Brown seg på et fly og dro opp til grotten der fotballaget på tolv og deres trener satt innesperret..

VG - 4 timer siden

Fant død person Oslo – mann pågrepet for likskjending

Én person er pågrepet og siktet for likskjending, etter funn av en død person..

VG - 9 timer siden

Russland, USA og Europa

USAs president måtte trekke tilbake sine skandaløse uttalelser om russisk innblanding i det amerikanske valget. Vestens forhold til Russland blir ikke konstruktivt hvis problemene skyves under teppet..

VG - 9 timer siden

Svenske tiltalt for grov vold i Oslo etter VM-tap

En svensk mann i 30-årene er tiltalt for grov vold etter at han, ifølge politiet, fikk raseriutbrudd da Tyskland scoret mot Sverige i fotball-VM..

VG - 11 timer siden

Skogbranner: Svenske byer må evakueres så fort som mulig

Innbyggere i byene Hanåsen, Binnäset og Björnsjövallen i Bräcke kommune i Jämtland oppfordres til å forlate sine hjem umiddelbart..

VG - 13 timer siden

FBI: Spionsiktet russer tilbød sex mot jobb

Den amerikanske påtalemyndigheten mener Marija Butina hadde kontakt med russisk etterretning..

VG - 13 timer siden

Trump holder Putin ansvarlig for russisk innblanding i valget

I et intervju med kringkasteren CBSN sier USAs president Donald Trump at han holder Russlands president Vladimir Putin ansvarlig for innblanding i valget i 2016..

VG - 14 timer siden

Demokratene i USA vil at Trumps tolk fra Helsingfors skal forklare seg

Demokratiske representanter i Kongressen vil at president Trumps tolk i Helsingfors skal forklare seg om hva som ble sagt under samtalen med president Putin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt