VG > Økonomi

Tuesday, 19 February, 18:31

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet rett etter at fotballaget var ute

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vannpumpeni , grotten, sviktet, rett, etterat , fotballagetvar , ute
VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet – så vidt dykkerne kom seg ut

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Vannpumpen i grotten sviktet – så vidt marinedykkerne kom seg ut

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt marinedykkerne rakk å komme seg ut..

NRK - 11 Jul 18 kl. 07:16

Vannpumpe sviktet i Thailand

Dykkere og redningsarbeidere befant seg fortsatt over 1,5 kilometer inne i grotten da hovedpumpen, som har holdt vannstanden nede, sviktet. Hendelsen skjedde kort tid etter siste gutt var hentet ut av grotten..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

Hovedvannpumpen sviktet rett etter at fotballaget var ute

Kort tid etter at de siste guttene og treneren var reddet ut av grotten, skal hovedvannpumpen ha sviktet. Ifølge flere medier var det så vidt dykkerne rakk å komme seg ut..

VG - 11 Jul 18 kl. 04:10

ABC: Såvidt marinedykkerne kom seg ut av grotten

Ifølge ABC News var det så vidt de thailandske marinesoldatene som var med på redningsoperasjonen av de 12 guttene og treneren kom seg ut av grotten før pumpene sviktet..

NRK - 05 Jul 18 kl. 13:00

Bærer redningsvester inn i grotten

Redningsmannskaper har nå begynt å bære flytevester inn i grotten i Thailand der 12 gutter og fotballtreneren deres er innestengt, melder NRKs reporter på stedet. Den første som skal berges ut av grotten er den yngste gutten som er elleve år gammel..

Aftenposten - 11 Jul 18 kl. 09:03

Thailand: Pumpene sviktet bare timer etter at siste person ble reddet ut

Bare timer etter at de siste guttene var hentet ut tirsdag kveld, sviktet pumpene som i over en uke hadde arbeidet med å pumpe vann ut av grotten..

P4 - 09 Jul 18 kl. 07:38

Kraftig regn ved grotten

Det har regnet kraftig ved grotten i Thailand i natt, der ni personer fremdeles er innesperret. Det usikkert om det har påvirker vann-nivået inne i grotten, og om det vil gå utover redningarbeidet. Del to av arbeidet med å få guttene ut, begynner i dag..

P4 - 05 Jul 18 kl. 13:06

Bærer vester inn i grotten

Redningsmannskaper har nå begynt å bære flytevester inn i grotten i Thailand, der tolv gutter og fotballtreneren deres er innestengt. De har vært innesperret i den oversvømte grotten i snart to uker, og fordi det er ventet kraftig regn, haster det å få de 13 ut. ifølge redningsmannskapene skal den yngste gutten, som er elleve år, reddes ut først..

NRK - 29 Jun 18 kl. 03:29

Guttelag fremdeles innesperret

Redningsarbeidere jobber på spreng for å ta seg inn i grotten der et thailandsk guttelag er innesperret på sjette døgnet. Redningsmannskaper jobber med å bore brønner for å tømme grotten, samt med å finne skjulte innganger til grotten..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Amal Aden: – Takk til alle superlærerne!

Flere ungdommer som sliter forteller meg at det er en superlærer som har reddet dem fra å gi opp både skolen og i noen tilfeller selve livet. Disse lærerne er virkelige ildsjeler – virkelige helter..

VG - 3 timer siden

Hovedtillitsvalgt: – Terskelen for å varsle har vært for høy

Nesten to av fem i Forsvaret har i løpet av det siste halvåret opplevd plagsom erting og ubehagelig fleiping. Hovedtillitsvalgt i Hæren mener det er viktig at tallene kommer frem i lyset..

VG - 5 timer siden

Økning i anmeldte seksuallovbrudd

Anmeldte lovbrudd har gått markant ned de siste årene, men nedgangen ser nå ut til å stoppe opp, ifølge politiets ferske rapport for 2018. Det ble anmeldt flere seksuallovbrudd, over 8000 saker..

VG - 6 timer siden

Sjokkrapport fra Forsvaret: Over 40 menn og kvinner voldtatt det siste året

23 kvinner og 20 menn som har tjenestegjort i Forsvaret hevder de har hatt sex mot sin vilje i løpet av det siste året, viser en ny rapport. Kun to av dem har anmeldt..

VG - 6 timer siden

Permisjonsdebatten: – Tredeling angår ikke bare nybakte foreldre

Innføring av fedrekvote har endt opp i den for meg snodige bevegelsen #permisjonsopprøret, som mer eller mindre bevisst neglisjerer de positive endringene vedtaket vil ha for samfunnet som helhet. Og det helt uten at ordningen egentlig er spesielt urimelig for nybakte mødre..

VG - 7 timer siden

Tyrkia vil arrestere over 300 nye personer for kuppforsøk

Tyrkisk påtalemyndighet utstedte tirsdag arrestordre på 324 personer. De mistenkes for å ha medvirket i kuppforsøket i 2016..

VG - 8 timer siden

Av med silkehanskane, Nybø

«Jeg er enig i at det er en ukultur på våre universiteter og høyskoler..», seie statsråd for Forsking og høgre utdanning, Iselin Nybø til VG 10.februar.

VG - 14 timer siden

Bosettingspause

Vår hovedstad blir stadig mer delt..

VG - 20 timer siden

Øvelseskjørte i 118 km/t

Politiet reagerte på høy fart og aggressiv kjøring i 90-sonen, og stoppet personbilen like utenfor Sola. Bak rattet satt en 16-åring som øvelseskjørte..

VG - Igår: 18:14

Stanset for å hjelpe – fikk egen bil stjålet

En mann som stoppet for å hjelpe en bil, som hadde kjørt av veien ved Lierskogen, fikk sin egen bil frastjålet av mannen han skulle hjelpe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt