P4 > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:13

P4 - 15 Jan 20 kl. 13:21

Vannet stiger over Bryggen

I Bergen har nå havnivået steget over bryggekanten på Bryggen.
Det var på forhånd varslet at nivået skal være på sitt høyeste nå klokken 14.
Ogsp flere bygninger langs kysten i Sør-Norge har fått inn vann som følge av ekstremværet Didrik, men skadene er trolig mindre enn fryktet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bryggen, Sør-Norge, Didrik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vannet, stiger, over, Bryggen
NRK - 15 Jan 20 kl. 13:14

Vannet stiger over Bryggen i Bergen

Like før klokken 13 i dag steg havnivået over bryggekanten på Bryggen i Bergen. Det er på forhånd varslet at havnivået skal være på sitt høyeste klokken 14 i dag..

VG - 15 Jan 20 kl. 00:12

Ekstremværet «Didrik»: Vannet stiger

Ekstremværet «Didrik» stenger bryggen i Bergen og kryper opp mot Mandals krigsmonument..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 08:37

Her kan vannet flomme over

Bryggen i Bergen kan bli oversvømt av vann. Andre steder kan sjøen stige opp til en meter..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt i brann i Halden - spredde seg til brygge og bil

En båt på rundt 35–40 fot sto i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt sto i brann i Halden - spredde seg til brygge og bil

En båt på rundt 35–40 fot sto i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt i brann i Halden - brannvesenet har ikke kontroll

En båt på rundt 35–40 fot står i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

NRK - 20 Dec 19 kl. 22:47

Hentet opp av vannet i Sandvika

En person er hentet opp av sjøen ved Kadettangen i Bærum, melder Oslo 110-sentral. Brannvesenet søker med overflatereddere og dykkere for å avklare om det er flere personer i vannet. Alarmen gikk da det ble hørt rop om hjelp fra vannet..

NRK - 22 Dec 19 kl. 10:23

Lå i vannet i nesten en time

Tilstanden for mannen som ble hentet opp av sjøen ved Tjuvholmen i Oslo fredag er fortsatt kritisk, ifølge politiet. De sier overvåkingsvideo viser at han var i vannet i nær en time før han ble funnet. Hvordan han havnet i vannet er fortsatt uklart..

NRK - 05 Oct 19 kl. 13:44

Vannet friskmeldt i Arendal

Flere hundre beboere i Arendal som måtte koke vannet etter et vannledingsbrudd fredag, kan nå bruke vannet som normalt. Prøver viser god vannkvalitet. Enkelte kan forsatt brunt vann og det bør ikke drikkes, sier Asgeir Øybekk ved Arendal kommune..

P4 - 28 Oct 19 kl. 10:25

Død person funnet i vannet i Bærum

En person er funnet død i vannet ved Rolvsbukten i Bærum. Politiet jobber med å identifisere personen og vet foreløpig ikke hva som har skjedd. Ifølge VG skal det dreie seg om en kvinne.

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

IS skal ha fått ny leder

Terrororganisasjonen IS skal ha utpekt irakeren Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi som sin nye leder. Det skriver britiske The Guardian. Utnevnelsen skal ha skjedd bare timer etter at IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi ble drept i et amerikansk angrep i Syria i oktober i fjor.

P4 - 4 timer siden

Reagerer på Støre-krav

Helseminister Bent Høie er svært overrasket over at Jonas Gahr Støre vil vite mer om helsetilstanden til IS-kvinnens fem år gamle sønn. Det skriver VG. Ap-lederen reagerer på at Høyre har omtalt barnet som antatt syk, og mener usikkerheten kan føre til spekulasjoner og mange spørsmål Høie sier han forstår at mange lurer på helsetilstanden, men sier at opplysningene kun kan gis dersom foreldre eller de som har omsorg for barnet samtykker..

P4 - 4 timer siden

USAs ambassade i Bagdad truffet

Flere raketter har truffet et område nær den amerikanske ambassaden i Bagdad i Irak. Det melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden har blitt utsatt for en rekke rakettangrep de siste ukene, og USA anklager en Iran-støttet millits for å stå bak flere av dem.

P4 - 4 timer siden

Mistenker kirketjener bestilte overgrep

Politiet har siktet en mann i 50-årene for å ha bestilt direktesendte overgrep mot barn på Filippinene på sin datamaskin. Mannen har jobbet som kirketjener i flere menigheter i Rogaland, og har sittet i varetekt siden han ble pågrepet i september i fjor, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for å ha forgrepet seg på fire barn og under pågripelsen fant politiet store mengder overgrepsmateriale.

P4 - 5 timer siden

Snuser selv om de er gravid

En av fire kvinner fortsetter å snuse selv om de får vite at de er gravid. Det går frem i en studie gjort ved Sørlandet sykehus. Snus og røykbruken er mest utbredt blandt de yngste gravide og de med lav utdanning, skriver Folkehelseinstituttet.

P4 - 6 timer siden

- Må fortelle om guttens sykdomsbilde

Regjeringen har ikke vært åpen nok om hvor syk den fem år gamle gutten til den IS-mistenkte kvinnen er. Det sa Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre under Debatten i NRK i kveld. Støre reagerer på at gutten har blitt omtalt som antatt syk, og mener uklarheter vil føre til spekulasjoner og mange spørsmål.

P4 - 7 timer siden

Vil kutte antall statsråder

Høyre og Venstre vil kutte i antall statsråder etter regjeringsbruddet med FrP. Det hevder flere regjeringskilder til TV2. Trolig er det snakk om å kutte eldre- og folkehelseminister, og samfunnssikkerhetsminister-posten.

P4 - 6 timer siden

Får ikke lov til å kalle alkohol for nyheter

At Vinmonopolet selger alkoholvarer som nyheter, er ulovlig, og et brudd på forbudet mot alkoholreklame. Det mener Helsedirektoratet. Nå ber de Vinmonopolet fjerne etiketter der ordet har blitt brukt, ifølge NTB.

P4 - 7 timer siden

Bruun-Hanssen urolig for Russland-nærvær

Russlands nærvær utenfor kysten av Norge gir grunn til uro. Det sa forsvarssjef Haakon Bruun-Hansen i en tale på Oslo Militære Samfund i kveld. Blant annet viste han til flere russiske marineævelser utenfor norskekysten det siste året, samt tilstedeværelse av russiske ubåter i Atlanterhavet.

P4 - 7 timer siden

Jakter bilfører etter påkjørsel

Politiet er på jakt etter en bilist som stakk av etter en påkjørsel på E18 ved avkjøringen til Kragerø i kveld. Bilisten skal ha kjørt inn i siden på en personbil. Føreren av bilen klager over smerte og undersøkes av ambulansepersonell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt