P4 > Nyheter

Sunday, 05 April, 11:34

P4 - 15 Jan 20 kl. 13:21

Vannet stiger over Bryggen

I Bergen har nå havnivået steget over bryggekanten på Bryggen.
Det var på forhånd varslet at nivået skal være på sitt høyeste nå klokken 14.
Ogsp flere bygninger langs kysten i Sør-Norge har fått inn vann som følge av ekstremværet Didrik, men skadene er trolig mindre enn fryktet..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bryggen, Sør-Norge, Didrik

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vannet, stiger, over, Bryggen
NRK - 15 Jan 20 kl. 13:14

Vannet stiger over Bryggen i Bergen

Like før klokken 13 i dag steg havnivået over bryggekanten på Bryggen i Bergen. Det er på forhånd varslet at havnivået skal være på sitt høyeste klokken 14 i dag..

P4 - 10 Feb 20 kl. 15:06

Stenger bryggen for trafikk

Bryggen i Bergen blir stengt for trafikk fra klokken 22 i kveld til klokken tre i natt. Årsaken er ekstremværet Elsa og den ekstremt høye vannstanden som er ventet. Det er fare for at vannet kan føre til skader på bygg på bryggen.

VG - 15 Jan 20 kl. 00:12

Ekstremværet «Didrik»: Vannet stiger

Ekstremværet «Didrik» stenger bryggen i Bergen og kryper opp mot Mandals krigsmonument..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 08:37

Her kan vannet flomme over

Bryggen i Bergen kan bli oversvømt av vann. Andre steder kan sjøen stige opp til en meter..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt sto i brann i Halden - spredde seg til brygge og bil

En båt på rundt 35–40 fot sto i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt i brann i Halden - spredde seg til brygge og bil

En båt på rundt 35–40 fot sto i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

VG - 22 Sep 19 kl. 13:02

Fritidsbåt i brann i Halden - brannvesenet har ikke kontroll

En båt på rundt 35–40 fot står i åpne flammer i vannet ved bryggen i Halden. Én person skal ha vært i båten da brannet startet, men kommet seg på land..

NRK - 10 Feb 20 kl. 14:52

Stenger Bryggen i Bergen likevel

«Elsa» treffer Vestlandet i dag og det er ventet svært høy vannstand. Natt til tirsdag blir farevarselet justert til rødt nivå. Som følge av dette stenges Bryggen for trafikk fra klokken 22–03 i natt.

NRK - 10 Feb 20 kl. 22:23

Bryggen stengt

Bryggen i Bergen er stengt fra klokken 22 i kveld og frem til klokken 03.00 natt til tirsdag grunnet springflo. Omkjøring skjer via Fløyfjellstunnelen, skriver politiet på Twitter..

NRK - 10 Feb 20 kl. 14:58

Stenger Bryggen i Bergen likevel

«Elsa» treffer Vestlandet i dag og det er ventet svært høy vannstand. Natt til tirsdag blir farevarselet justert til rødt nivå. Som følge av dette stenges Bryggen for trafikk fra klokken 22–03 i natt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Nytt koronadødsfall

En pasient som var innlagt ved Sykehuset Innlandet er død av koronaviruset. Pasienten hadde en annen underliggende sykdom, og døde på Elverum sykehus i går. Dette er det første koronarelaterte dødsfallet ved Sykehuset Innlandet.

P4 - 15 minutter siden

Advarer om sterk sol

Det har nå oppstått et uvanlig hull i ozonlaget, og det gjør at nordmenn må være ekstra forsiktige om det blir sol i påsken. For om det blir sol, blir den ultrafiolette strålingen like sterk som på sommeren, ifølge seniorforsker ved Norsk institutt for luftforskning, Georg Hansen. Han sier at det derfor er spesielt viktig å bruke solkrem utendørs, og spesielt om man er på sjøen..

P4 - 15 minutter siden

Nytt funn hos koronapasienter

Norske leger har gjort et nytt funn, som sier at to pasienter mistet lukte- og smakssansen som følge av koronaviruset. Pasientene hadde ingen andre symptomer på viruset, skriver den norske legeforeningens tidsskrift. Jøran Hjelmesæth ved Sykehuset i Vestfold sier dette er en av de første rapportene om dette i verden, og at alle som opplever tap av lukt og smak bør isolere seg, og at de bør testes..

P4 - 30 minutter siden

- Må slå hardt ned på Nav-misbruk

LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier det må slås hardt ned på dem som misbruker de nye permitteringsreglene. Nav Kontroll har den siste tiden har fått titall tips hver dag om folk og bedrifter som utnytter ordningene. Garbrielsen ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene, og sier til E24 at det må få konsekvenser for dem som prøver å unytte systemet..

P4 - 15 minutter siden

Vil ikke åpne skolene ennå

Kun 35 prosent av medlemmene i Skolenes landsforbund mener det er trygt å gjenåpne skolene rett etter påske. Det viser en undersøkelse forbundet har gjennomført. - De ansatte trenger opplæring i smittevern og tid til å drøfte hvordan de kan innrette smittevernet i praksis på sin skole, sier fobundsleder Anne Finborud.

P4 - 45 minutter siden

Flere fester i natt

For andre natt på rad har det vært flere hjemmefester med mange deltakere flere steder i landet. Politiet i Agder meldte om flere fester natt til i går, og det samme har vært tilfellet natt til i dag. Politiet reagerer kraftig, og ber folk respektere rådene fra helsemyndighetene..

P4 - 1 time siden

Truet med pistol på t-banestasjon

En person ble slått og truet med pistol på Nydalen t-banestasjon i Oslo nå i formiddag. Politiet opplyser at personen ble fraranet flere eiendeler. De søker nå etter tre til fire personer..

P4 - 1 time siden

Nytt skip til Florida

Nok et cruiseskip med koronasyke passasjerer har fått legge til kai i delstaten Florida i USA. 12 personer av de rundt 1.900 om bord har testet positivt for viruset.

P4 - 1 time siden

Test for laks kan brukes til koronatest

En virustest for laks kan brukes til koronatesting av tusenvis av nordmenn hver dag. De samme testene som de siste 20 årene er brukt for å se om laks har virussykdommen ILA, kan brukes til å teste korona hos mennesker, melder NRK. Institutt for Biovitenskap ved Universitetet i Bergen sier de er klare til å teste, om regjeringen vil bruke dem - og Helsedirektoratet er positive.

P4 - 2 timer siden

Flertallet tror stenging virker

Et stort flertall tror stegning av barnehager og skoler har effekt i kampen mot koronaviruset. I en ny undersøkelse fra Ipsos svarer 86 prosent at de tror dette virker, melder NTB. Like mange mener det var riktig av regjeringen å videreføre alle de nåværende koronatiltakene til etter påske..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt