NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:04

NRK - 15 Jan 20 kl. 03:25

Vann i restauranter i Mandal

Fædrelandsvennen skriver at flere bolighus i Mandal i Agder er rammet av stormfloen. Det er så langt ukjent hvilke skader boligene kan ha fått. To restauranter ved Elvepromenaden i byen har også fått vann innendørs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, Agder, Elvepromenaden

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vann i restauranteri , Mandal
Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 10:37

Her er årets 10 beste nye restauranter

Det har åpnet mange gode, nye restauranter i Oslo. Her er de 10 aller beste..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 09:54

Pizzakjeden Domino's vil forlate Norge

Domino's Pizza, som eier ti Dolly Dimples-restauranter og 47 Domino's-restauranter i Norge, ønsker å trekke seg ut av landet etter skuffende resultater..

NRK - 06 Oct 19 kl. 10:21

Kan bli årets ungdomskommune

Mandal kan bli kåret til årets ungdomskommune, der premien er 250.000 kroner, skriver avisa Lindesnes. Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet står bak kåringen der Mandal er en av fire kommuner som er i finalen i slutten av oktober..

P4 - 12 Dec 19 kl. 16:30

Pågrepet etter vold i Mandal

En person er pågrepet og siktet for vold mot en mann i 70-årene i Mandal i dag. Personen vil bli forsøkt avhørt i løpet av kvelden, opplyser politiet. Mannen i 70-årene er innlagt på Sørlandet sykehus med alvorlige skader..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 13:12

Mandal Golfklubb får milliongave: – Det er nesten så du ikke tror det er sant

Leder Rune Svennevik fikk nærmest hakeslepp da nyheten kom om at Mandal Golfklubb (MGK) arver én million kroner etter ekteparet Sonja og Erling Danielsen..

NRK - 12 Dec 19 kl. 15:17

Gutt fra Mandal savnet på Island

En gutt i tenårene fra Mandal er savnet på Island etter at han falt i elven Nupa i Sølvadalur i Eyjafjord, onsdag kveld, skriver Lindesnes avis. Det ble satt i gang store redningsmannskaper, men været og forholdene gjør letearbeidet vanskelig..

P4 - 07 Nov 19 kl. 12:51

Har løst gammel forsvinningssak

Levningene som ble funnet i Mandal i mai og september i år stammer fra Arne Odd Torgersen som forsvant sporsløst for 64 år siden. Det viser undersøkelser fra den nasjonale identifiseringsgruppen som ledes av Kripos. Torgersen forsvant fra sitt hjem i Mandal natt til 18.

Klartale - 07 Nov 19 kl. 14:52

Løste et 64 år gammelt mysterium

Det ble funnet rester av et menneske i Mandal. Nå vet politiet hvem han var..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 09:29

Restaurantanmeldelse: Vomfyll

Oslo flommer over av middelmådige asiatiske restauranter. Foodie er en av dem..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 2 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 2 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 3 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 3 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 4 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..

NRK - 4 timer siden

FN advarer mot retur av flyktninger

FNs menneskerettighetskomité advarer mot retur av flyktninger til land som er alvorlig truet av klimaendringer, da det kan bryte menneskerettighetene. – Levekårene i et slikt land kan bli uforenlige med retten til et verdig liv, uttaler de..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt