NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:31

NRK - 15 jan. 20 kl. 03:25

Vann i restauranter i Mandal

Fædrelandsvennen skriver at flere bolighus i Mandal i Agder er rammet av stormfloen. Det er så langt ukjent hvilke skader boligene kan ha fått. To restauranter ved Elvepromenaden i byen har også fått vann innendørs..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, Agder, Elvepromenaden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vann i restauranteri , Mandal
P4 - 01 aug. 20 kl. 18:52

Mye kø ved Mandal

Det er køer i begge retninger etter en ulykke på E39 ved Mandal i kved. En bil kjørte inn i en annen bakfra, melder politiet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent..

NRK - 27 juni 20 kl. 20:02

To Stockholm-restauranter stenges

To restauranter i Stockholm sentrum er stengt med umiddelbar virkning. De har ikke gjort nok for å forhindre spredning av smitte, skriver SvD..

Aftenposten - 27 des. 19 kl. 10:37

Her er årets 10 beste nye restauranter

Det har åpnet mange gode, nye restauranter i Oslo. Her er de 10 aller beste..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 21:24

Politiet undersøker dødsfall i Mandal

Politiet rykket fredag kveld ut til et bolighus i Mandal sentrum etter funn av en død person..

NRK - 05 april 20 kl. 19:03

Koronadødsfall i Mandal

En eldre mann bosatt i Mandal døde søndag morgen som følge av Covid-19, opplyser Lindesnes kommune. Han ble akuttinnlagt på sykehuset den 23. mars.

NRK - 03 mai 20 kl. 02:01

Mange svenske restauranter konkurs

I Sverige er 183 hoteller og restauranter slått konkurs den siste måneden, melder SVT. Verst rammet er Stockholm der 54 foretak i bransjen gikk konkurs i april, noe som er nesten en tredobling..

NRK - 14 mars 20 kl. 20:09

Kafeer og restauranter stenges

Frankrike stenger alle kafeer, restauranter og de fleste butikker fra midnatt lørdag. Koronaviruset har til nå krevd 91 menneskeliv i Frankrike..

NRK - 23 mai 20 kl. 07:18

Vold i Mandal

Politiet har pågrepet en person etter en voldshendelse på en privat adresse i Mandal. Fornærmede er sendt til sykehus for behandling. Politiet har foretatt avhør og undersøkelser på stedet..

NRK - 28 mai 20 kl. 17:53

Franske restauranter åpner 2. juni

Frankrikes statsminister Édouard Philippe sier at restauranter, barer og kafeer i landet får åpne fra 2. juni, melder Reuters. Han understreker samtidig at regelen om én meters avstand opprettholdes, og at åpningen vil reguleres noe i noen områder..

NRK - 25 juli 20 kl. 00:53

Brann i bil i Mandal

Politiet i Mandal har fått melding om en brann i en bil. Det skal ikke være noen personer i bilen, skriver politiet i Agder på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 15 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 15 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 30 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..

NRK - 30 minutter siden

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..

NRK - 45 minutter siden

Åpner for grupper etter hverandre

Regjeringen åpner for at flere grupper på opptil 200 personer kan delta etter hverandre, men ikke samtidig, på samme arrangement, melder NTB. Det skal gjøre det lettere å spre deltakere ut i tid for arrangementer som varer i flere timer eller dager..

NRK - 1 time siden

Oppfordrer til fredelige protester

Opposisjonskandidat Svetlana Tikhanovskaja oppfordere til fredelige demonstrasjoner i alle byer i Hviterussland i helgen, melder AFP. Hun hevder å vunnet valget mot sittende president Aleksandr Lukasjenko. Tikhanovskaja oppholder seg nå i Litauen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt