NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 03:38

NRK - 15 Jan 20 kl. 03:28

Vann i flere bygninger i Stavanger

Flere bygninger i Stavanger sentrum har i løpet av natta fått vann i kjelleren på grunn av ekstremværet «Didrik». Vaktleder Stein Arild Egeland i Stavanger brannvesen opplyser til NTB at natta har vært roligere enn fryktet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Stein Arild Egeland, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vann i flere, bygningeri , Stavanger
P4 - 15 Jan 20 kl. 05:57

Didrik ble mindre ille enn fryktet

Flere bygninger i Stavanger sentrum og i Mandal fikk i natt vann i kjelleren på grunn av ekstremværet Didrik. Vannet steg raskere enn ventet, men vannstanden ble langt fra så høy som fryktet i Stavanger, forteller beredskapssjef i kommunen Torstein Nilsen..

P4 - 05 Nov 19 kl. 05:25

Vil bli først ute med elfly-rute

Stavanger lufthavn, Sola og Bergen lufthavn, Flesland vil bli først ute i verden med en elfly-rute. Flere statlige og komeriselle aktører går nå sammen om å gjøre dette mulig, gjennom en stor satsing sol og vind. Målet er at ruten mellom Stavanger og Bergen skal være i drift fra 2023, melder Stavanger Aftenblad..

VG - 11 Jan 20 kl. 06:51

Uværet herjer – Takplater blåst av, E18 delvis sperret og flere fjelloverganger stengt

Vind har veltet trær over E18 i Viken, takplater har blåst av flere bygninger på Østlandet og flere fjelloverganger er stengt..

NRK - 06 Oct 19 kl. 09:38

Gir støtte til fredede bygninger

Finnmark fylkeskommune fordeler også i år midler til fredede bygninger i privat eie. For å få tilgang til slike midler, vil restaurering med bruk av tradisjonelle materialer være en viktig faktor, skriver fylkeskommunen på egne nettsider..

NRK - 17 Nov 19 kl. 00:15

Slagsmål i Stavanger

En person er pågrepet etter at flere personer var involvert i et slagsmål ved Byterminalen i Stavanger. Ifølge politiet ble en mindreårig gutt slått i ansiktet. Den pågrepne er i tenårene..

VG - 11 Jan 20 kl. 06:51

Uværet herjer – Takplater blåser av, E18 delvis sperret og flere fjelloverganger stengt

Vind har veltet trær over E18 i Viken, takplater har blåst av flere bygninger på Østlandet..

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 15:56

Brann i parkeringshus ved Stavanger lufthavn: Deler av parkeringshus har rast sammen. Mer enn 300 biler har gått med i brannen.

Det brenner i flere biler i et parkeringshus ved Stavanger lufthavn, Sola. Flytrafikken er midlertidig stengt og Scandic-hoteller evakueres. Statsministeren må kjøre fra Stavanger til Oslo som følge av brannen..

P4 - 08 Jan 20 kl. 20:17

Kan bli svært dyrt for ett forsikringsselskapet

Storbrannen i parkeringshuset på Stavanger Lufthavn Sola i går kan bli svært dyr for forsikringsselskapet til bilen brannen startet i. Stavangeradvokatene mener det forsikringsselskapet kan bli ansvarlig for tapet, melder Stavanger Aftenblad. Brannen skadet flere hunder biler i tillegg til parkeringshuset, og det er anslått at prislappen vil bli på flere hunder millioner kroner..

VG - 11 Jan 20 kl. 06:51

Uværet herjer: Tak ødelagt og flere fjelloverganger stengt

Det blåser kraftig på Østlandet. Takplater har blåst av flere bygninger, og fjelloverganger er stengt..

NRK - 15 Jan 20 kl. 01:33

Trekker seg tilbake i Stavanger

I Stavanger er vannstanden i ferd med å trekke seg tilbake. Ifølge beredskapssjef i Stavanger kommune, Torstein Nilsen, nådde vannstanden toppen rundt midnatt. Da stod vannet 14 centimeter over kaikanten i Stavanger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Venter med tolløkning

Frankrikes president Emmanuel Macron og USAs president Donald Trump forlenger samtalene om den franske digitalskatten ut året og unngår handelskrig, ifølge en diplomatisk kilde. De to presidentene snakket sammen søndag..

NRK - 2 timer siden

Bil kjørte i murvegg i Haugesund

En person er kjørt til sykehus med ukjent skadeomdang etter at en bil med tre personer kjørte inn i en murvegg i Haugesund. Føreren er mindreårig og har ikke førerkort, melder Sør-Vest politidistrikt natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene.

NRK - 3 timer siden

KrFs abort-seier står i fare

KrFs gjennomslag for å endre abortloven kan stå i fare nå som Frp er ute. Fremskrittspartiet er ikke lenger bundet av Granavolden-plattformen og ingenting hindrer dem nå i å stemme for å reversere endringen i abortloven, skriver Vårt Land..

NRK - 3 timer siden

Får legge til kai i Italia

Det norskeide skipet Ocean Viking har fått lov til å legge til kai i Pozzallo på Sicilia. Om bord er 39 flyktninger og migranter som ble plukket opp i Middelhavet fredag. Frankrike, Tyskland og Luxembourg har blitt enige om å ta imot 20 av dem..

NRK - 4 timer siden

Salmonella påvist i kylling

Det er påvist salmonella i 33 tonn kylling som skulle selges i norske butikker, melder Nationen. Kyllingen ble importert fra Polen av selskapet Norwegian M Import AS. Mattilsynet sier at folk kunne ha blitt syke om kyllingen hadde nådd markedet..

NRK - 4 timer siden

Ingen skadd av raketter i Bagdad

Ingen ble skadd da tre Katyusha-raketter traff inne i den grønne sonen i Iraks hovedstad Bagdad tidlig tirsdag. Det opplyser politikilder, ifølge nyhetsbyrået Reuters. En rekke ambassader og regjeringsbygninger har tilhold i den grønne sonen..

NRK - 4 timer siden

Møter Catalonias regionpresident

Spanias statsminister Pedro Sanchez opplyser mandag at han planlegger å møte Catalonias regionpresident Quim Torra i starten av februar. Møtet er en del av et forsøk på å finne en løsning på den verste politiske krisen i Spania i flere tiår..

NRK - 4 timer siden

Rakettangrep i Bagdad

Flere raketter har truffet et område nært den amerikanske ambassaden i Bagdad, melder nyhetsbyrået AFP. Ambassaden befinner seg i den såkalte «grønne sonen», som er tungt bevoktet..

NRK - 5 timer siden

Varslar flaum

NVE har utvida området for flaumvarsel på grunn av mykje nedbør frå i ettermiddag til tysdag morgon. Farevarselet gjeld for nordlege delar av Møre og Romsdal, delar av Trøndelag og Nordland. Det er venta opp mot 60-70 mm nedbør frå måndag ettermiddag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt