NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 12:50

NRK - 15 jan. 20 kl. 03:28

Vann i flere bygninger i Stavanger

Flere bygninger i Stavanger sentrum har i løpet av natta fått vann i kjelleren på grunn av ekstremværet «Didrik». Vaktleder Stein Arild Egeland i Stavanger brannvesen opplyser til NTB at natta har vært roligere enn fryktet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stavanger, Stein Arild Egeland, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vann i flere, bygningeri , Stavanger
P4 - 15 jan. 20 kl. 05:57

Didrik ble mindre ille enn fryktet

Flere bygninger i Stavanger sentrum og i Mandal fikk i natt vann i kjelleren på grunn av ekstremværet Didrik. Vannet steg raskere enn ventet, men vannstanden ble langt fra så høy som fryktet i Stavanger, forteller beredskapssjef i kommunen Torstein Nilsen..

VG - 03 juni 20 kl. 16:43

Seks bygninger og en hund tatt av flere jordras i Alta

Flere bygninger og en hund ble skylt på sjøen etter flere jordras ved Kråkneset i Alta onsdag. Politiet har fremdeles ikke gått inn i området grunnet rasfare..

NRK - 03 mars 20 kl. 13:41

Tornadoer tok mange liv i Tennessee

Minst sju mennesker mistet livet da to tornadoer brått oppsto i delstaten Tennessee i USA og ødela flere titall bygninger. En av tornadoene rammet storbyen Nashville der flere boliger, skoler, restauranter og andre bygninger ble knust til pinneved.

NRK - 09 mars 20 kl. 07:29

Ingen vil ha bygninger på Svalbard

Det er få som ønsker å overta deler av bygningene som skal fjernes fra Svea på Svalbard. Til sammen skal 60 bygninger vekk. Store Norske hadde håpet at flere av dem kunne gjenbrukes, men det er vanskelig på grunn av mangel på tomter i Longyearbyen..

NRK - 07 juni 20 kl. 10:14

Flom truer bygninger i Hammerfest

Sivilforsvaret er ved Storvannet i Hammerfest hvor det er fare for at flomvann skal ta seg inn i flere bygninger. Det er faregrad 3, betydelig fare for flom i Troms og Finnmark i dag..

P4 - 04 juli 20 kl. 07:34

200 000 evakuert i Japan

Over 200 000 personer i Japan evakueres på grunn av uvær og kraftig regn nå. 13 personer er savnet og rundt 100 er isolert på grunn av flom, og enkelte medier melder at to personer har omkommet etter et jordskred. Store områder av byen Kumamoto er oversvømt og flere bygninger skal være vasket bort.

NRK - 03 mars 20 kl. 21:36

Minst 22 døde etter tornadoer

Minst 22 mennesker mistet livet da to tornadoer brått oppsto i delstaten Tennessee i USA og ødela minst 40 bygninger tirsdag. En av tornadoene rammet byen Nashville der flere boliger, skoler, restauranter og andre bygninger ble knust til pinneved..

NRK - 03 mars 20 kl. 18:09

Minst 19 døde etter tornadoer

Minst 19 mennesker mistet livet da to tornadoer brått oppsto i delstaten Tennessee i USA og ødela minst 40 bygninger tirsdag. En av tornadoene rammet byen Nashville der flere boliger, skoler, restauranter og andre bygninger ble knust til pinneved..

P4 - 07 juni 20 kl. 10:27

Flomvann truer bygninger i Hammerfest

Flomvann truer flere bygninger i Hammerfest. Politiet jobber nå sammen med brannvesenet og sivilforsvaret ved Storvannet der det er fare for at flomvann skal trenge inn i bygg. Det blir fortløpende vurdert om det er nødvendig med evakuering og stenging av veier..

NRK - 01 mai 20 kl. 21:31

Serveringssteder åpner i Stavanger

Flertallspartiene i Stavanger er enige om at flere serveringssteder i byen kan åpne dørene fra og med onsdag, skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Går av om grunnlovsendringer vedtas

Bulgarias statsminister Boyko Borrisov sier han vil gå av om han får gjennom grunnlovsendringer for å halvere antallet representanter i nasjonalforsamlingen. Det skjer etter protester mot korrupsjon og statsministeren siden begynnelsen av juli..

NRK - 15 minutter siden

Barnehageansatt koronasmittet

En ansatt i en barnehage i Stavanger har fått påvist covid-19. – Det er tegn som tyder på at personen kan ha hatt smitte tidligere, og det er ikke sikkert at det er en aktuell covid-19-infeksjon nå, sier smittevernoverlege Runar Johannesen..

NRK - 15 minutter siden

Flere mistenkte etter skyting

Politiet har flere mistenkte etter skyteepisoden på Bjølsen i Oslo i natt. De har grunn til å tro at det er kjenninger av politiet som er involvert i saken. Skuddene ble avfyrt fra bakgården og gjennom et vindu.

NRK - 30 minutter siden

EU enige om vaksinekjøp

EU er enige med det britiske legemiddelfirmaet AstraZeneca om å kjøpe minst 300 millioner doser av koronavaksinen selskapet utvikler, melder Reuters. EU-kommisjonen opplyser at EU kan kjøpe 100 millioner doser til om vaksinen er trygg og virker..

NRK - 45 minutter siden

Kripos kobles på savnetsak

Kripos bistår politiet i Innlandet med å finne den savnede studenten fra Blæstad på Hamar. Student Pål Johan Guldbrandsen har vært savnet siden 24 juli, og ble sist sett på sin hybel. Det forteller politifullmektig Ingrid Hagen til NRK..

NRK - 30 minutter siden

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland støtter sanksjoner

Tyskland tar til ordet for EU-sanksjoner mot Hviterussland etter presidentvalget og de påfølgende protestene, melder AFP. En talsperson for regjeringen sier Angela Merkel er sjokkert over voldsbruk mot demonstranter, og at sanksjoner må diskuteres..

NRK - 45 minutter siden

Leyen ønsker sanksjoner

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen tar til orde for sanksjoner mot Hviterussland. Hun mener det er behov for sanskjoner mot de som har brutt med demokratiske verdier og begått menneskerettighetsbrudd i forbindelse med presidentvalget..

NRK - 45 minutter siden

15 tiltalt etter kuppforsøk

15 personer er tiltalt for å ha medvirket i kuppforsøket mot Venezuelas president Nicolás Maduro i mai. Alle de tiltalte har erkjent straffskyld, ifølge landets justisminister. To amerikanere er allerede dømt til 20 års fengsel, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Telefonnettet nede ved sykehus

Et lynnedslag torsdag kveld har slått ut telefonnettet ved Ringerike sykehus. Ifølge Vestre Viken er teknikere på plass og de jobber med å løse problemet. Ved akutt sykdom må man kontakte legevakt på 116 117 eller ringe 113..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt