E24 > Økonomi

Onsdag, 15 Juli, 19:36

E24 - 17 nov. 19 kl. 16:53

Valutastrateg: Klimafokus kan ikke forklare den svake kronen

DNBs valutastrateg Magne Østnor mener det ikke stemmer at økt fokus på klima og fornybare investeringer bidrar til å senke den norske kronen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNBs, Magne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valutastrateg, Klimafokuskan , ikke, forklareden , svake, kronen
NRK - 13 aug. 19 kl. 19:06

Vil ikke forklare seg

Philip Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg, det sier forsvarer Unni Fries etter at hun møtte den draps- og terrorsiktede på Ila fengsel tirsdag. Hun sier til NRK at 21-åringen ikke har bestemt seg om han vil anke varetektsfengslingen..

NRK - 14 feb. 20 kl. 09:19

Drapssiktet kan ikke forklare seg

Mannen er ikke i stand til å forklare seg for politiet i dag eller de nærmeste dagene, sier politiadvokat An Eline Rimstad Johansen. Han ble siktet for drapet på kjæresten sin i Sandefjord 2. februar, samme dag som hun ble funnet død..

NRK - 11 okt. 19 kl. 10:43

Vitne må ikke forklare seg om møter

Advokatkontor-vitnet Anna Nielsen må ikke forklare seg om møter hun skal ha hatt med tiltalte Jan Erik Iversen, når hun selv mener de er underlagt taushetsplikt. Retten avgjorde det holdt at hun erklærte på ære og samvittighet at dette var grunnen..

NRK - 12 juni 20 kl. 12:53

Vil ikke forklare seg

Den 37 år gamle mannen som er siktet for drap i Haugesund tirsdag, har via sin advokat formidlet at han vil ikke forklare seg for politiet. Den tekniske etterforskningen fortsetter, og politiet vil forsøke å avhøre siktede på snart han er klar..

P4 - 11 aug. 19 kl. 12:25

- Har rett til å ikke forklare seg

Den siktede i moskéskytingen har rett til ikke å forklare seg. Det presiserer hans advokat Unni Fries, etter at det ble forsøkt et avhør av mannen i natt. Ifølge politiet har han ikke tatt stilling til siktelsen, mens Fries vil si minst mulig på nåværende tidspunkt..

NRK - 16 aug. 19 kl. 13:14

Vil ikke forklare seg for politiet

Politiet sier under pressekonferansen at siktede i Vinstra-saken ikke har ønsket å forklare seg for politiet, men at det vil bli gjort nytt forsøk på avhør i ettermiddag. Mannen i midten av 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

NRK - 07 jan. 20 kl. 11:32

Ila-siktet vil ikke forklare seg

Den ene som er sikta etter skytinga i Ila i Trondheim vil ikke forklare seg så lenge politiet holder saks-dokumenter hemmelig, sier forsvarer Rikke Arnesen til NRK. Mannen i 20-åra er siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk..

VG - 03 des. 19 kl. 11:27

Nordmann mistenkt for drapsforsøk - vil ikke forklare seg

Mannen som er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk i Sverige, vil ikke forklare seg i avhør. Politiet tror kvinnen som ble dyttet foran toget, var tilfeldig valgt..

Klartale - I førrgår: 14:54

Må forklare seg om sin rolle under krigen

Kosovos president må forklare seg om sin rolle under krigen i landet. Han sier han han ikke har noe ansvar for krigs-forbrytelser som skal ha skjedd..

P4 - 13 aug. 19 kl. 19:26

Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg for politiet. Det ble klart etter at han i kveld hadde et møte med sin forsvarer Unni Fries. Hun sier til VG at det er naturlig at politiet har respekt for det og ikke maser før de eventuelt signaliserer noe annet.

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

I dag åpner grensene igjen. Men europeerne har ingen hast med å bestille norgesferie.

Mens mange nordmenn kastet seg rundt for å bestille sydentur i helgen, merker den norske turistnæringen foreløpig bare en svak pågang fra Europa..

E24 - 1 time siden

Saksøkte DNB etter å ha tapt mot hemmelig bud – gikk på nytt nederlag i retten

Marius Borthen (34) fikk bekreftet at hans bud var det høyeste. Fire minutter senere var leiligheten likevel solgt til en annen. Nå har han også tapt erstatningssøksmålet..

E24 - 2 timer siden

Vil digitalisere offentlig sektor – med stjerneinvestorer på laget

Investorene bak Link Mobility og Crayon er i gang med et nytt selskap: Norske Sikri vil ta del av det voksende markedet for å fornye og digitalisere offentlig sektor..

E24 - 10 timer siden

Markant oppgang på Oslo Børsen

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig steg Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand falt tungt etter tallslipp..

E24 - 3 timer siden

Maribel-konkurs: Disse norske hotellene rammes

Syv norske hoteller er rammet av Maribel-konkursen. Men hotellgjestene har per i dag ingen grunn til å frykte, mener bostyreren..

E24 - 4 timer siden

Norwegian med ny permitteringsrunde

Norwegian har sendt ut nytt permitteringsvarsel til mange ansatte, kun to uker etter at 600 ble hentet tilbake fra permisjon, skriver Børsen..

E24 - 10 timer siden

Oppgangen tiltar på Oslo Børs

Positive vaksinenyheter fra USA gir et løft til verdens aksjemarkeder. Samtidig stiger Mowi kraftig etter resultatoppdatering. Storebrand faller tungt etter tallslipp..

E24 - 6 timer siden

Norwegian anklager Boeing for svindel og kontraktsbrudd

Flyselskapet kommer med skarpe anklager mot Boeing i søksmålet etter kanselleringen av en ordre på 97 fly..

E24 - 6 timer siden

Kronikk: Sparer seg til klimafant

Det er som oftest varer med lavest totalpris som også er mest klimavennlige. Kvalitet lønner seg. Det er konklusjonen i en rapport som den danske Miljøstyrelsen nettopp publiserte..

E24 - 8 timer siden

Apple vinner mot EU-kommisjonen: Slipper skatteregning på 139 mrd.

EUs konkurransekommissær Margrethe Vestager går på et smertelig nederlag mot Apple og Irland..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt