E24 > Økonomi

Friday, 06 December, 03:55

E24 - 17 Nov 19 kl. 16:53

Valutastrateg: Klimafokus kan ikke forklare den svake kronen

DNBs valutastrateg Magne Østnor mener det ikke stemmer at økt fokus på klima og fornybare investeringer bidrar til å senke den norske kronen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNBs, Magne

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valutastrateg, Klimafokuskan , ikke, forklareden , svake, kronen
NRK - 13 Aug 19 kl. 19:06

Vil ikke forklare seg

Philip Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg, det sier forsvarer Unni Fries etter at hun møtte den draps- og terrorsiktede på Ila fengsel tirsdag. Hun sier til NRK at 21-åringen ikke har bestemt seg om han vil anke varetektsfengslingen..

NRK - 11 Oct 19 kl. 10:43

Vitne må ikke forklare seg om møter

Advokatkontor-vitnet Anna Nielsen må ikke forklare seg om møter hun skal ha hatt med tiltalte Jan Erik Iversen, når hun selv mener de er underlagt taushetsplikt. Retten avgjorde det holdt at hun erklærte på ære og samvittighet at dette var grunnen..

P4 - 11 Aug 19 kl. 12:25

- Har rett til å ikke forklare seg

Den siktede i moskéskytingen har rett til ikke å forklare seg. Det presiserer hans advokat Unni Fries, etter at det ble forsøkt et avhør av mannen i natt. Ifølge politiet har han ikke tatt stilling til siktelsen, mens Fries vil si minst mulig på nåværende tidspunkt..

NRK - 16 Aug 19 kl. 13:14

Vil ikke forklare seg for politiet

Politiet sier under pressekonferansen at siktede i Vinstra-saken ikke har ønsket å forklare seg for politiet, men at det vil bli gjort nytt forsøk på avhør i ettermiddag. Mannen i midten av 30-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge.

VG - I førrgår: 11:27

Nordmann mistenkt for drapsforsøk - vil ikke forklare seg

Mannen som er pågrepet og mistenkt for drapsforsøk i Sverige, vil ikke forklare seg i avhør. Politiet tror kvinnen som ble dyttet foran toget, var tilfeldig valgt..

P4 - 13 Aug 19 kl. 19:26

Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus vil fortsatt ikke forklare seg for politiet. Det ble klart etter at han i kveld hadde et møte med sin forsvarer Unni Fries. Hun sier til VG at det er naturlig at politiet har respekt for det og ikke maser før de eventuelt signaliserer noe annet.

Dagbladet - 22 Oct 19 kl. 19:21

Ambulansekapreren vil forklare seg

Ambulansekaprerens forsvarer, Øyvind Bergøy Pedersen, opplyser overfor Dagbladet at hans klient ønsker å forklare seg for politiet..

P4 - 11 Aug 19 kl. 10:07

Ville ikke forklare seg for politiet

Det ble i natt forsøkt å gjennomføre avhør av den siktede etter moskéskytingen og drapet i Bærum - men han nektet å forklare seg. Det opplyser politiet i en pressemelding i dag. Han har derfor ikke tatt stilling til siktelsen, sier fungerende enhetsleder Rune Skjold i politiet.

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 08:19

Valutastrateg: Dette ga forvirring i markedene

Magne Østnor i DNB Markets mener at usikkerheten fortsatt rår i markedene. - Ikke så rart, når man på samme dag må fordøye motstridende meldinger, sier han. .

P4 - 16 Aug 19 kl. 13:33

Vinstra: siktet mann vil ikke forklare seg

Den 60 år gamle mannnen, som ble funnet død på Vinstra i går kveld, kan ha vært et tilfeldig offer. Det tror politiet, som i går pågrep en mann og siktet han for kroppsskade med døden til følge. Politiet mottok først meldinger om at en blodig og aggressiv mann banket på dører i området.

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

«Årets rådgiver» drives av å løse problemer

Theodor Vendrig har gjort kometkarriere i et av verdens største konsulentselskap..

E24 - 7 timer siden

Reklamebransjen starter kronerulling for Orkla

Reklamebyråforening frykter Orkla sliter økonomisk etter at næringsmiddelgiganten ba om betalingsutsettelse fra leverandører. – Vi har fått med oss at det er satt i gang en spleiseaksjon for å få frem et poeng, sier Orkla..

E24 - 8 timer siden

Skatteetaten endrer regler etter avsløring

Skatteetaten endrer reglene etter NRK-avsløring om at Nav-brukere har betalt for mye i skatt..

E24 - 9 timer siden

Kritiserer regjeringens avgiftsgrep: Mener Yara kan unntas

Yaras ammoniakkproduksjon i Porsgrunn får doble virkemidler på sine utslipp – både særnorsk CO₂-avgift og EU-kvoter. Regjeringen tar feil om at EU-regler krever dette, mener Norsk Industri..

E24 - 10 timer siden

Kina vil innføre restriksjoner mot svensk handel

Det kan gå mot en ny isfront fra Kina mot et nordisk land etter utdeling av ytringsfrihetspris..

E24 - 10 timer siden

Kinas ambassadør: Vil innføre handelsrestriksjoner mot Sverige

Kinas ambassadør til Sverige, Gui Congyou, sier at landet vil begrense handelen med Sverige som en reaksjon på den svenske regjeringens håndtering av tildelingen av ytringsfrihetsprisen Tucholskyprisen til den svensk-kinesiske forleggeren Gui Minhai. Det skriver Göteborgs-Posten..

E24 - 11 timer siden

Største børsfall for SAS på ti år etter tallslipp

Flyselskapet fikk en tøff torsdag på Oslo Børs etter at kvartalsrapporten ble lagt frem i morgentimene..

E24 - 12 timer siden

Britene etterforsker anklager om bestikkelser i Glencore

Råvarekjempen Glencore faller tungt på London-børsen etter at selskapet meldte at det etterforskes for påståtte bestikkelser. Aksjen er ned syv prosent..

E24 - 13 timer siden

Vil elektrifisere dansk sokkel: – Noreco ønsker å ligge i forkant

Noreco vil bruke kraft fra land og kutte utslipp på dansk sokkel, og bygger opp en egen stab i Oslo for å analysere «det grønne skiftet». – Noreco ønsker å ligge i forkant, sier styreleder Riulf Rustad..

E24 - 14 timer siden

«Årets innovatør» lei av buzzord fra gründere

På litt over to år har Martin Schütt og Askeladden & Co vært med på å utvikle nyvinninger som Dr. Dropin og Cutters, men er kritisk til hysteri og «hype» i gründerverden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt