NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 04:23

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:01

Valgkampen i gang i Canada

Canadas statsminister Justin Trudeau har oppløst nasjonalforsamlingen og formelt innledet valgkampen før valget som skal holdes 21. oktober. Det ligger an til et tett oppgjør mellom Trudeaus liberale flertall og den konservative opposisjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudeau, Trudeaus, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgkampeni , gangi , Canada
Dagbladet - 01 Aug 19 kl. 14:59

NÅ: Ap pauser valgkampen

Trøndelag Ap nedtoner valgkampen til over helga. Hele partiet får beskjed om å stoppe opp i dag..

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 06:52

Frp har færrest «rike onkler» i valgkampen

Det er høyst ulikt hvor mye de forskjellige partiene har fått i pengegaver fra sine velgjørere til valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst..

P4 - 27 Jun 19 kl. 10:53

Høyres valgkamp sparkes i gang i dag

Erna Solberg vil ha høyre-velger ned fra gjerdet og ut av tenkeboksen. I dag sparker statsministeren i gang valgkampen og skal denne helgen på turne til flere byer på Østlandet. Første stopp er Høyre-styrte Drammen.

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 21:10

NÅ: Valgkampens første partilederdebatt

Partilederne braker sammen til TV-sendt debatt og dueller fra Arendal mandag kveld. Dermed er valgkampen for alvor i gang..

Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 07:07

Støre skal sanke stemmer i løvens hule

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Høyres utstillingsvindu slår sprekker, og sparker lørdag i gang valgkampen i Stavanger.

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:23

Formell valgstart i Canada onsdag

I Canada vil statsminister Justin Trudeau formelt starte kampanjen for det nasjonale valget onsdag. Den nasjonale valgdagen finner sted 21. oktober.

Aftenposten - 16 Jul 19 kl. 06:30

Frp har færrest «rike onkler» i valgkampen

Det er høyst ulikt hvor mye de forskjellige partiene har fått i pengegaver fra sine velgjørere til valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst..

Dagbladet - 06 Aug 19 kl. 05:48

- Vi har i hvert fall en ambisjon, Jonas

Jonas Gahr Støre slår tilbake mot Erna Solbergs advarsler om økt Rødt-innflytelse. De to dro i gang valgkampen for alvor med duell mandag kveld..

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 12:05

Statsministeren inn i Oslo-valgkampen, vil utrede alternativ T-banetunnel

Tre dager før valget kaster statsminister Erna Solberg (H) seg inn i Oslo-valgkampen..

NRK - 01 Aug 19 kl. 15:05

Ap toner ned valgkampen

Trøndelag Ap toner ned valgkampen til over helga, mens hele partiet pauser all valgkamp i dag som følge av Ingrid Aunes bortgang, sier partiet til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

– Kan føre til en slutt på krigen

FNs spesialutsending til Jemen sier at Houthi-militsens stans i alle drone- og missilangrep mot Saudi-Arabia kan føre til en slutt på borgerkrigen i Jemen. Houthi-bevegelsenskunngjorde lørdag at de innstiller angrepene mot Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 2 timer siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 3 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 3 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 4 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 4 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 4 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt