NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:37

NRK - 11 Sep 19 kl. 18:01

Valgkampen i gang i Canada

Canadas statsminister Justin Trudeau har oppløst nasjonalforsamlingen og formelt innledet valgkampen før valget som skal holdes 21. oktober. Det ligger an til et tett oppgjør mellom Trudeaus liberale flertall og den konservative opposisjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Justin Trudeau, Trudeaus, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgkampeni , gangi , Canada
Dagbladet - 01 Aug 19 kl. 14:59

NÅ: Ap pauser valgkampen

Trøndelag Ap nedtoner valgkampen til over helga. Hele partiet får beskjed om å stoppe opp i dag..

P4 - 09 Oct 19 kl. 06:48

Roer ned valgkampen etter hjerteinfarkt

Bernie Sanders, som forsøker å bli Demokratenes presidentkandidat i USA, roer nå ned valgkampen sin. 78-åringen ble lagt inn på sykehus i Nevada forrige uke etter det som kategoriseres som et lite hjerteinfarkt og han måtte avlyse flere arrangementer. Valgkamp-teamet hans har sagt at han vil delta i Demokratens debatt i Ohio neste uke.

Hegnar.no - 16 Jul 19 kl. 06:52

Frp har færrest «rike onkler» i valgkampen

Det er høyst ulikt hvor mye de forskjellige partiene har fått i pengegaver fra sine velgjørere til valgkampen. Fremskrittspartiet har så langt fått minst..

NRK - 24 Nov 19 kl. 05:24

USA advarer Canada mot Huawei

USAs sikkerhetsmyndighet fraråder Canada å bruke Huaweis 5G-teknologi, og sier det vil sette informasjonsdelingen mellom landene i fare. Om Canada benytter Huawei, vil det også gjøre canadiere utsatt for informasjonsinnhenting fra Kina, mener USA..

NRK - 25 Dec 19 kl. 06:25

Jordskjelv i Canada

Et jordskjelv med styrke 6,3 rystet vestkysten av Canada. Skjelvets episenter var 182 kilometer vest for den vesle byen Port Hardy i British Columbia i Canada, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS. Det er ikke meldt om ødeleggelser..

NRK - 22 Oct 19 kl. 04:16

Canada: Trudeau med tidlig ledelse

I Canada-valget tar statsminister Justin Trudeau og det liberale partiet ledelsen, etter de første opptellingene i provinsene ved Atlanterhavet. Trudeau risikerer å miste regjeringsmakten i Canada, der de konservative står klare til å overta..

P4 - 27 Jun 19 kl. 10:53

Høyres valgkamp sparkes i gang i dag

Erna Solberg vil ha høyre-velger ned fra gjerdet og ut av tenkeboksen. I dag sparker statsministeren i gang valgkampen og skal denne helgen på turne til flere byer på Østlandet. Første stopp er Høyre-styrte Drammen.

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 21:10

NÅ: Valgkampens første partilederdebatt

Partilederne braker sammen til TV-sendt debatt og dueller fra Arendal mandag kveld. Dermed er valgkampen for alvor i gang..

Hegnar.no - 26 Jul 19 kl. 07:07

Støre skal sanke stemmer i løvens hule

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener Høyres utstillingsvindu slår sprekker, og sparker lørdag i gang valgkampen i Stavanger.

NRK - 10 Sep 19 kl. 21:23

Formell valgstart i Canada onsdag

I Canada vil statsminister Justin Trudeau formelt starte kampanjen for det nasjonale valget onsdag. Den nasjonale valgdagen finner sted 21. oktober.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan ta ti år å rive atomreaktor

Rivingen av de fire kjernekraftreaktorene på Ringhals i Sverige vil ikke være gjennomført før etter 2030. Først må den tømmes for brensel før radioaktive deler kan tas bort. Dette vil ta åtte år.

NRK - 10 minutter siden

110.000 personer arbeidsledige

Statistisk sentralbyrås arbeidskraftundersøkelse viser at arbeidsledigheten lå på 3,9 prosent i desember, justert for sesongvariasjoner. I alt var 110.000 personer arbeidsledige i desember, målt som gjennomsnittet av perioden november til januar..

NRK - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Årsakene er lavere etterspørsel i deler av hjemmemarkedet, nye regnskapsregler og utbredelse av koronaviruset, skriver DN..

NRK - 15 minutter siden

Forsøker å redde atomavtalen

Diplomater fra Iran, Kina, Russland, EU, Storbritannia, Frankrike, Tyskland møtes i dag i Østerike. Målet er å redde det som er igjen av atomavtalen med Iran, men prosessen kan også føre til kollaps og at FN-sanksjoner mot Iran blir gjeninnført..

NRK - 30 minutter siden

SAS gikk med underskudd

SAS sitt regnskap for november viser at selskapet gikk på et underskudd på underskudd 1,1 milliarder svenske kroner før skatt. Flyselskapet mister ekstra mye inntekter fordi Kina-flyvninger er innstilt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Har fått virus-symptomer

Flere titall passasjerer som har fått forlate det virusrammede cruiseskipet Diamond Princess, har fått feber og andre symptomer, opplyser Japans helseminister. Departementet har fått melding om at 45 personer fra skipet har enkelte symptomer..

NRK - 1 time siden

Historisk mild vinter i åtte fylker

I åtte fylker vil gjennomsnittstemperaturen i vintermånedene desember, januar og februar være den høyeste noensinne, opplyser Meteorologisk institutt. Fylkene er Innlandet, Viken, Oslo, Vestfold og Telemark, Agder, Rogaland, Vestland og Trøndelag..

NRK - 1 time siden

20 døde i demonstrasjoner i India

I New Delhi i India er 20 mennesker døde og 189 skadet i demonstrasjoner i forbindelse med den nye statsborgerskapsloven. Delstatens statsminister Arvind Kejriwal ber regjeringen om å innføre portforbud og sende soldater til områder som er berørt..

NRK - 1 time siden

Stanser flyginger fra Sør-Korea

Filippinene stanser alle flyginger fra den sørkoreanske provinsen, Nord-Gyeongsang på grunn av det nye koronaviruset. Over 1000 mennesker er smittet av viruset i Sør-Korea. Flesteparten er fra byen Daegu i provinsen Nord-Gyeongsang..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt