NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 21:02

NRK - 09 Nov 19 kl. 05:09

Valg i Spania på søndag

Søndag går spanske velgere til urnene for det fjerde valget på nasjonalforsamling på fire år. Ingen av partiene har klart å stable en flertallsregjering på beina etter valget i april. Nå er håpet at velgerne skal gi landet et styringsdyktig flertall..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgi , Spania, søndag
Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 15:07

Spania herjes av uro og lammelse

Velgerne i Spania går fra valg til valg, og landet er lammet politisk mens krisa i Catalonia koker videre, skriver Einar Hagvaag..

VG - 10 Nov 19 kl. 10:22

Spanias skjebnesvangre valg

Dagens valg i Spania handler først og fremst om å stoppe høyreekstremismen før det er for sent..

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:00

46 flygningar i Spania kansellert

46 flygningar med reiseselskapet Thomas Cook er kansellert i Spania måndag, det opplyser flyplassoperatøren Aena til Reuters. Halvparten av flygningane var ut av Spania..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:24

Valg i Bolivia søndag

President Evo Morales i Bolivia stiller søndag til valg for 4. gang etter å ha ledet landet i 14 år. Ifølge meningsmålinger ligger Morales an til å få ny tillit.

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 08:34

Uklart om spansk nyvalg vil løse fastlåst politisk situasjon

Søndag holder Spania sitt fjerde valg på like mange år. Håpet er å komme seg ut av politisk dødvanne, men det kan bli vanskelig å få en stabil regjering..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:24

Morales til valg i Bolivia søndag

President Evo Morales i Bolivia stiller søndag til valg for 4. gang etter å ha ledet landet i 14 år. Ifølge meningsmålinger ligger Morales an til å få ny tillit.

NRK - 10 Nov 19 kl. 09:07

Valglokaler åpnet i Spania

Valglokalene har åpnet i Spania. Om lag 37 millioner spanjoler skal søndag stemme over sammensetningen av landets nasjonalforsamling – for andre gang dette året..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:39

Død diktator splitter Spania

Splittelsen er dyp i Spania som skal velge ny nasjonalforsamling på søndag. Unge velgere mener at strid om general Francos grav skygger for viktigere politiske spørsmål. Opptil 35 prosent kan komme til å stemme blankt eller la være å møte opp..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 08:22

99,98 prosent fremmøte ved valg i Nord-Korea

99,98 prosent av velgerne møtte frem da det søndag ble avholdt valg i Nord-Korea..

Aftenposten - 22 Jul 19 kl. 22:27

99,98 prosent fremmøte ved valg i Nord-Korea

99,98 prosent av velgerne møtte fram da det søndag ble avholdt valg i Nord-Korea..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 15 minutter siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 30 minutter siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 1 time siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 1 time siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 1 time siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 2 timer siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt