NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 07:19

NRK - 09 Nov 19 kl. 05:09

Valg i Spania på søndag

Søndag går spanske velgere til urnene for det fjerde valget på nasjonalforsamling på fire år. Ingen av partiene har klart å stable en flertallsregjering på beina etter valget i april. Nå er håpet at velgerne skal gi landet et styringsdyktig flertall..
Les mer på NRK


Les mer om:
Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgi , Spania, søndag
NRK - 29 Mar 20 kl. 11:58

Over 800 døde på én dag i Spania

Spania registrerte søndag 838 døde av koronaviruset i løpet av de siste 24 timene. Dødstallet søndag er det høyeste på ett døgn siden koronakrisen brøt ut i Spania. Spania har godt over 70.

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 15:07

Spania herjes av uro og lammelse

Velgerne i Spania går fra valg til valg, og landet er lammet politisk mens krisa i Catalonia koker videre, skriver Einar Hagvaag..

NRK - 30 Mar 20 kl. 11:36

812 nye korona-dødsfall i Spania

7340 mennesker er døde av koronaviruset i Spania, opplyser helsemyndighetene mandag. Det er en økning på 812 dødsfall siden søndag. 85.

VG - 10 Nov 19 kl. 10:22

Spanias skjebnesvangre valg

Dagens valg i Spania handler først og fremst om å stoppe høyreekstremismen før det er for sent..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:24

Valg i Bolivia søndag

President Evo Morales i Bolivia stiller søndag til valg for 4. gang etter å ha ledet landet i 14 år. Ifølge meningsmålinger ligger Morales an til å få ny tillit.

NRK - 23 Sep 19 kl. 11:00

46 flygningar i Spania kansellert

46 flygningar med reiseselskapet Thomas Cook er kansellert i Spania måndag, det opplyser flyplassoperatøren Aena til Reuters. Halvparten av flygningane var ut av Spania..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 08:34

Uklart om spansk nyvalg vil løse fastlåst politisk situasjon

Søndag holder Spania sitt fjerde valg på like mange år. Håpet er å komme seg ut av politisk dødvanne, men det kan bli vanskelig å få en stabil regjering..

VG - 13 Dec 19 kl. 13:55

Norge raknet - tapte semifinalen mot Spania

OSLO/KUMAMOTO (Norge - Spania 22–28) Norge gikk på en real smell mot Spania. Dermed blir det bronsefinale mot Russland søndag..

NRK - 20 Oct 19 kl. 05:24

Morales til valg i Bolivia søndag

President Evo Morales i Bolivia stiller søndag til valg for 4. gang etter å ha ledet landet i 14 år. Ifølge meningsmålinger ligger Morales an til å få ny tillit.

NRK - 10 Nov 19 kl. 09:07

Valglokaler åpnet i Spania

Valglokalene har åpnet i Spania. Om lag 37 millioner spanjoler skal søndag stemme over sammensetningen av landets nasjonalforsamling – for andre gang dette året..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Bil braste inn i hage

En beboer i Askim sentrum ble i morges vekt av en bil som braste gjennom hekken på stedet. Bilen traff blant annet et tre i hagen. Politiet ønsker nå tips fra publikum.

NRK - 30 minutter siden

Mange overdosedødsfall

Sju personer har dødd av overdose i Haugesund og Karmøy siden februar, ifølge Rusmisbrukernes interesseorganisasjon, skriver Haugesunds Avis. Organisasjonen mener koronarestriksjonene har ført til at flere produserer kjemiske russtoff som GHB og GBL..

NRK - 30 minutter siden

Mangler likestilling i barnehagene

Gutter og jenter i barnehagene blir behandlet ulikt av personalet. Det går frem i en fersk likestillingsstudie fra Universitetet i Stavanger. Barnehagene er pålagt å jobbe med likestilling, men mange unngår tema i praksis..

NRK - 30 minutter siden

Pågrep 90 personer i natt

Politiet i den amerikanske storbyen New York by har natt til torsdag pågrepet 90 personer, skriver CNN. Politiet sier til nyhetskanalen at demonstrasjonene skal ha vært fredelige. Tallet på pågripelser natten før var 280 personer..

NRK - 30 minutter siden

Politibetjent skutt i New York

En politibetjent ble skutt i bydelen Brooklyn i New York by onsdag kveld, ifølge AFP. Det var portforbud i storbyen da betjenten ble skutt, noe som har blitt innført som følge av store demonstrasjoner. Politibetjentens medisinske tilstand er ukjent..

NRK - 1 time siden

Fare for flere skred

Det er stor fare for flere jord-, sørpe- og flomskred i Finnmark de kommende dagene. Det sier Anders Bjordal, distriktsingeniør i NVE. Onsdag gikk et stort jordskred i Alta.

NRK - 1 time siden

Tre pågrepet for knivran

To menn på 20 år er pågrepet etter at en 24 år gammel mann ble knivstukket i benet onsdag kveld. Det skjedde på Gimsøy i Skien. En gutt på 16 år, som deltok i det politiet tror var et ran, er sendt hjem.

NRK - 1 time siden

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

NRK - 1 time siden

40 skadd i knivangrep på skole

En mann er ifølge kinesiske medier pågrepet etter et knivangrep mot en barneskole i Wuzhou i Kina. Over 40 ansatte og elever ble skadd i knivangrepet, som skjedde torsdag morgen i Guangxi Zhuang i Sør-Kina, melder avisen, Global Times..

NRK - 1 time siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt