NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 19:03

NRK - 20 Mar 18 kl. 20:33

Valg av justisminister overrasker

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge, fordi Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for vold mot en asylsøker fra det tidligere Jugoslavia på en privat fest hjemme hos seg selv. Han fikk en bot på kr. 3000..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per Sandberg, Norge, Frp, Jugoslavia

Dele artikeln

19 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgav , justisminister, overrasker
Hegnar.no - 29 Nov 18 kl. 14:44

Privat forbruk overrasker i USA

Kjerneinflasjonen overrasker på nedsiden..

NRK - 21 Mar 18 kl. 19:40

I tvil om å bli fast justisminister

Midlertidig justisminister Per Sandberg seier at han trur at fortida hans som tidlegare straffedømd kan øydelegge for Erna Solberg dersom han blir permanent justisminister og at han difor er i tvil om han vil ha posten fast, ifølge Adresseavisa..

P4 - 27 May 18 kl. 17:29

Colombianerne går til valg

Colombianere går i dag til urnene for å velge sin nye president i et valg som for første gang på 50 år ikke overskygges av geriljakrig. Det skjer etter at regjeringen i Colombia og FARC-geriljaen undertegnet en fredsavtale i 2016. I alt fem kandidater stiller til valg..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 00:21

Gjennomtrekket i Trump-administrasjonen er stort. Disse har sluttet siden januar 2017.

Onsdag måtte justisminister Jeff Sessions si opp. Han er den foreløpig siste i en stadig lengre rekke av Trump-medarbeidere som har valg eller er blitt tvunget til å gå..

Aftenposten - 06 May 18 kl. 22:45

Valg i Libanon: Statsministerens selfie-app, blåmalte kameler og et kraftig forsinket valg

Seks ting som gjør søndagens Libanon-valg til noe utenom det vanlige..

Klartale - 04 Apr 18 kl. 10:11

Her er Norges nye justisminister

Tor Mikkel Wara kommer tilbake til politikken. Nå som justisminister, melder flere medier..

Hegnar.no - 14 Mar 19 kl. 17:10

Overtar som justisminister

Samferdselsminister Jon Georg Dale blir justisminister..

Aftenposten - 03 Apr 19 kl. 06:48

Alliansen-leder satte uvitende Frp-topper på lokalvalgsliste

Hans Lysglimt Johansen vil stille liste til høstens valg for partiet Alliansen. På listen står justisminister Jørgen Kallmyr og Carl I. Hagen, mot sin vilje..

P4 - 23 Mar 18 kl. 05:56

Ber ny justisminister om ikke å tone ned

Flere Fremskrittpartipolitikere ber en ny justisminister om ikke å tone ned i innvandringsdebatten. Per Sandberg blir blir utpekt som den beste kandidaten fra flere som NRK har snakket med. Christian Tybring-Gjedde sier det vil være et stort feilgrep dersom regjeringen velger en justisminister som er politisk korrekt og ikke tar på alvor de bekymringene som folk flest har..

VG - 29 Mar 19 kl. 11:18

Jøran Kallmyr blir ny justisminister

Statsminister Erna Solberg annonserte fredag endringer i regjeringen etter at Tor Mikkel Wara gikk av som justisminister torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Melding om mistenkelig gjenstand

Politiet rykket i ettermiddag ut til Kristiansand lufthavn Kjevik etter melding om en mistenkelig gjenstand. Da patruljen kom til stedet, viste det seg å være en ufarlig gjenstand, melder politiet..

NRK - 1 time siden

Mann med kniv pågrepet i Trondheim

En mann i 50-årene er pågrepet ved et utested i Trondheim etter melding om truende oppførsel mot en annen person. Mannen bar kniv, skriver politiet på Twitter. Politiet har opprettet sak..

NRK - 1 time siden

Saksøker komitéleder i Kongressen

USAs president Donald Trump og hans selskap saksøker Demokratenes leder i kontrollkomiteen i Representantenes hus for å stanse utlevering av Trumps regnskap. Søksmålet ble levert til en føderal domstol i Washington mandag..

NRK - 1 time siden

– Roligste påsken på fem år

I løpet av årets påske har Røde Kors behandlet under halvparten så mange skader som i påsken i fjor og betegner årets påske som den roligste på fem år..

NRK - 2 timer siden

Trump strammer inn

USA vil ikke forlenge unntak fra sanksjoner for allierte som importerer olje fra Iran. – President Donald Trump har besluttet å ikke gi nye unntak når de utløper i begynnelsen av mai, opplyser Trump-administrasjonen..

NRK - 2 timer siden

Tog sporet av

Lokaltoget fra Oslo til Moss sporet av ved Moss stasjon, skriver Moss Avis. Avsporingen fører til innstillinger mellom Kambo og Moss..

NRK - 4 timer siden

Elg jaga ektepar opp i tre

Eit ektepar i 60-åra blei i dag jaga opp i eit tre av ein sint elg i Mandal. Det opplyser politiet til TV2. Ekteparet blei sittande i treet i 20 minutt.

NRK - 4 timer siden

Stor skredfare i Troms

Det er varsla stor snøskredfare fleire stader i Troms tysdag, melder NVE. Det er stigande temperaturar og mykje regn som gjer dette. Dei har difor heva faregraden til fire på varsom.

NRK - 4 timer siden

Ingen indikasjonar på norske offer

Norske styresmakter har ikkje fått nokon teikn eller indikasjonar på at norske borgarar er blant dei drepne eller såra etter åtaka på Sri Lanka. UD følger situasjonen tett og er i kontakt med lokale styresmakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt