NRK > Nyheter

Monday, 23 April, 19:26

NRK - 20 Mar 18 kl. 20:33

Valg av justisminister overrasker

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge, fordi Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for vold mot en asylsøker fra det tidligere Jugoslavia på en privat fest hjemme hos seg selv. Han fikk en bot på kr. 3000..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per Sandberg, Norge, Frp, Jugoslavia

Dele artikeln

19 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgav , justisminister, overrasker
NRK - 21 Mar 18 kl. 19:40

I tvil om å bli fast justisminister

Midlertidig justisminister Per Sandberg seier at han trur at fortida hans som tidlegare straffedømd kan øydelegge for Erna Solberg dersom han blir permanent justisminister og at han difor er i tvil om han vil ha posten fast, ifølge Adresseavisa..

Klartale - 04 Apr 18 kl. 10:11

Her er Norges nye justisminister

Tor Mikkel Wara kommer tilbake til politikken. Nå som justisminister, melder flere medier..

P4 - 23 Mar 18 kl. 05:56

Ber ny justisminister om ikke å tone ned

Flere Fremskrittpartipolitikere ber en ny justisminister om ikke å tone ned i innvandringsdebatten. Per Sandberg blir blir utpekt som den beste kandidaten fra flere som NRK har snakket med. Christian Tybring-Gjedde sier det vil være et stort feilgrep dersom regjeringen velger en justisminister som er politisk korrekt og ikke tar på alvor de bekymringene som folk flest har..

P4 - 09 Dec 17 kl. 20:34

Erna Solberg: - Glad for Venstres valg

Statsminister Erna Solbeg roser Venstres valg om å gå inn i regjeringsforhandlinger med Høyre og FrP. Venstre kunngjorde i kveld, etter lange samtaler med landsstyret, at de ønsker å forhandle om regjeringsmakt med borgerlig side over nyttår. Det var et klokt valg, mener Solberg.

NRK - 04 Apr 18 kl. 15:41

Wara presentert som justisminister

Onsdag ettermiddag presenterte statsminister Erna Solberg sin nye justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) på Slottsplassen i Oslo..

Aftenposten - 04 Apr 18 kl. 07:33

Dagbladet: Tor Mikkel Wara blir ny justisminister

Senere i dag vil det bli utnevnt en ny permanent justisminister og muligens også en ny fiskeriminister..

P4 - 14 Feb 18 kl. 14:22

Vinden i OL-byen overrasker ikke meteorologene

Den kraftige vinden som ramme mange av OL-øvelsene overrasker ikke meteorologene. Ifølge tidligere IOC-medlem Gerhard Heiberg, som jobbet med OL-søknaden fra Pyeongchang, sa tidligere i dag at været aldri var et tema. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss sier dette er en årstid med mye vind, og at det dette året er ekstra ille..

NRK - 23 Mar 18 kl. 08:34

Sandberg: – Jeg er i tenkeboksen

Midlertidig justisminister Per Sandberg bekrefter at han er kandidat til den permanente jobben. Han mener voldsdommen fra 1997 ikke er noe hinder for å gjøre en god jobb som justisminister..

NRK - 20 Mar 18 kl. 08:02

Listhaug går av som justisminister

Sylvi Listhaug sier hun ikke kan tillate at hennes avgang åpner for at Frp mister makt og trekker seg som justisminister, melder NTB. Hun framholder at hun går av frivillig..

Klartale - 13 Dec 17 kl. 08:27

Valg i USA sjokkerer

Doug Jones vant valg i Alabama. Motstanderen Roy Moore nekter å gi seg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mike Pompeo kan møte motstand

USAs nominerte utenriksminister Mike Pompeo kan møte avvisning og motstand når Senatets utenrikskomite skal stemme over hans kandidatur. Avstemningen finner sted mandag kveld. Han kan bli den første nominerte som blir avvist av komiteen, AFP.

NRK - 10 minutter siden

Her er de første glimt av prinsen

– Det blir tre ganger så mye å bekymre seg over nå, spøkte prins William da han og hertuginne Kate viste frem sin nyfødte sønn mandag..

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom etter båtulykke

En mann i 80-årene omkom etter en båtulykke ved Totland i Vågsøy mandag. Mannen var trolig på fisketur da plastbåten hans gikk rundt..

NRK - 30 minutter siden

Fikk besøke sin lillebror

Prins George og prinsesse Charlotte fikk mandag ettermiddag bli med pappa prins William på fødeklinikken ved St. Mary's Hospital i London, for å besøke sin nye lillebror som ble født i dag. Hertuginnen av Cambridge Kate fødte mandag en sønn, AP/NTB.

NRK - 1 time siden

Full kontroll på gasslekkasje

Politiet har kontroll på gasslekkasjen på Bring terminalen i Sørlandsparken, det opplyser operasjonsleder Knut Odde. Lekkasjen kom fra gassflasker under transport..

NRK - 1 time siden

Houthi-politisk leder drept

Houthi-bevegelsens leder Saleh Ali al-Sammad er drept i et angrep fra den saudiledede militæralliansen, opplyser Houthi-opprørere, ifølge NTB/AFP.

NRK - 1 time siden

Giftig røyk i Kalmar i Sverige

Det brenner kraftig i et industrilokale i Kalmar i Sverige mandag ettermiddag. Det varsles om mye giftig røyk i området og redningsetatene undersøker nå faren for spredning av brannen, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Politimann dømt til fengsel

En politimann i Namdalen er dømt til 45 dagers betinget fengsel for å ha hindret rettsvesenet. Han sendte tekstmeldinger til en siktet som hadde skutt en ulv. Flertall i Frostating lagmannsrett mente mannen har brutt straffeparagraf 157..

NRK - 1 time siden

Fornøyd med prøveordning i Troms

– Det er bra at Troms er et av politidistriktene som skal prøve ut elektrosjokkvåpen, sier Karl Karlsson, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund i Troms. Han mener det er et godt verktøy for å unngå å bruke skytevåpen..

NRK - 1 time siden

Bovim vil til Innovasjon Norge

Rektor ved NTNU, Gunnar Bovim, har takket ja til å stille som kandidat som ny styreleder for Innovasjon Norge. Han skal ha blitt spurt av valgkomiteens leder sist uke, ifølge Universitetsavisa. Valget av ny styreleder behandles i juni, melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt