NRK > Nyheter

Saturday, 21 July, 04:06

NRK - 20 Mar 18 kl. 20:33

Valg av justisminister overrasker

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge, fordi Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for vold mot en asylsøker fra det tidligere Jugoslavia på en privat fest hjemme hos seg selv. Han fikk en bot på kr. 3000..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per Sandberg, Norge, Frp, Jugoslavia

Dele artikeln

19 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgav , justisminister, overrasker
NRK - 21 Mar 18 kl. 19:40

I tvil om å bli fast justisminister

Midlertidig justisminister Per Sandberg seier at han trur at fortida hans som tidlegare straffedømd kan øydelegge for Erna Solberg dersom han blir permanent justisminister og at han difor er i tvil om han vil ha posten fast, ifølge Adresseavisa..

P4 - 27 May 18 kl. 17:29

Colombianerne går til valg

Colombianere går i dag til urnene for å velge sin nye president i et valg som for første gang på 50 år ikke overskygges av geriljakrig. Det skjer etter at regjeringen i Colombia og FARC-geriljaen undertegnet en fredsavtale i 2016. I alt fem kandidater stiller til valg..

Aftenposten - 06 May 18 kl. 22:45

Valg i Libanon: Statsministerens selfie-app, blåmalte kameler og et kraftig forsinket valg

Seks ting som gjør søndagens Libanon-valg til noe utenom det vanlige..

Klartale - 04 Apr 18 kl. 10:11

Her er Norges nye justisminister

Tor Mikkel Wara kommer tilbake til politikken. Nå som justisminister, melder flere medier..

P4 - 23 Mar 18 kl. 05:56

Ber ny justisminister om ikke å tone ned

Flere Fremskrittpartipolitikere ber en ny justisminister om ikke å tone ned i innvandringsdebatten. Per Sandberg blir blir utpekt som den beste kandidaten fra flere som NRK har snakket med. Christian Tybring-Gjedde sier det vil være et stort feilgrep dersom regjeringen velger en justisminister som er politisk korrekt og ikke tar på alvor de bekymringene som folk flest har..

P4 - 09 Dec 17 kl. 20:34

Erna Solberg: - Glad for Venstres valg

Statsminister Erna Solbeg roser Venstres valg om å gå inn i regjeringsforhandlinger med Høyre og FrP. Venstre kunngjorde i kveld, etter lange samtaler med landsstyret, at de ønsker å forhandle om regjeringsmakt med borgerlig side over nyttår. Det var et klokt valg, mener Solberg.

NRK - 04 Apr 18 kl. 15:41

Wara presentert som justisminister

Onsdag ettermiddag presenterte statsminister Erna Solberg sin nye justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) på Slottsplassen i Oslo..

P4 - 14 Feb 18 kl. 14:22

Vinden i OL-byen overrasker ikke meteorologene

Den kraftige vinden som ramme mange av OL-øvelsene overrasker ikke meteorologene. Ifølge tidligere IOC-medlem Gerhard Heiberg, som jobbet med OL-søknaden fra Pyeongchang, sa tidligere i dag at været aldri var et tema. Statsmeteorolog Kristian Gislefoss sier dette er en årstid med mye vind, og at det dette året er ekstra ille..

Aftenposten - 04 Apr 18 kl. 07:33

Dagbladet: Tor Mikkel Wara blir ny justisminister

Senere i dag vil det bli utnevnt en ny permanent justisminister og muligens også en ny fiskeriminister..

NRK - 23 Mar 18 kl. 08:34

Sandberg: – Jeg er i tenkeboksen

Midlertidig justisminister Per Sandberg bekrefter at han er kandidat til den permanente jobben. Han mener voldsdommen fra 1997 ikke er noe hinder for å gjøre en god jobb som justisminister..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i flermannsbolig i Malmö

En flermannsbolig i sentrale Malmö står i brann. Et 50-tal personer er evakuert og én person er fraktet til sykehus, skriver Sveriges Radio på sine nettsider. Brannvesenet vurderer brannen som kraftig..

NRK - 15 minutter siden

Én alvorlig skadd i trafikkulykke

En fører av en tohjuling har kjørt på en fotgjenger og deretter inn i en stolpe i Froland kommune i Agder natt til lørdag. Føreren er alvorlig skadd, melder NTB. Fotgjengeren fremstår som lettere skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politimann skjøt mistenkt raner

En politimann skjøt en mistenkt raner i Linköping natt til lørdag. Ifølge politiet ble politimannen angrepet, og skjøt i nødverge. Både den mistenkte raneren og politimannen som avfyrte skuddet er fraktet til sykehus..

NRK - 45 minutter siden

Får 40 års fengsel for terrorplaner

En 28 år gammel mann ble fredag dømt til minst 40 års fengsel for å lage eksplosiver for Taliban og for å planlegge et knivangrep ved Parlamentet i London i april i fjor, skriver NTB. Da han ble pågrepet hadde han tre knivblader gjemt under klærne..

NRK - 1 time siden

Planlegger redning klokka 6

De to fjellklatrerne som sto fast på en fjellhylle på Vetle Skagastølstind i Jotunheimen, er ført opp til toppen av fjellet der det planlegges uthenting med redningshelikopter i morgentimene kl. 06. Det melder Hovedredningssentralen..

NRK - 2 timer siden

Gressbrann på Holmlia

På Holmlia i Oslo er det en gressbrann, og det er fare for spredning til bygninger, melder politiet i Oslo på Twitter. Ingen er foreløpig evakuert. Ifølge politiet er brannvesenet i gang med slukking..

NRK - 3 timer siden

Person til sykehus etter ATV-ulykke

En person er kjørt til Haukeland sykehus etter en ATV-ulykke i Tørvikbygd i Kvam i Hardanger, melder politiet i Vest på Twitter. Politiet er på vei til stedet der ulykken skjedde..

NRK - 3 timer siden

Hamas: Gjenoppretter våpenhvile

En talsperson for Hamas sier at Israel og Hamas er enige om å gjenopprette våpenhvile i Gaza, melder AFP. Fire palestinere ble drept fredag da Israel angrep mål over hele Gaza. Angrepene var svar på palestinske skudd som kostet en israeler livet..

NRK - 3 timer siden

Minst 13 døde i trafikkulykke

Minst 13 personer omkom og sju personer ble skadd da en minibuss traff en lastebil utenfor Mexico City, opplyser lokale myndigheter. Ulykken skjedde nær byen Ecatepec langs hovedveien mellom Mexico City og Pachuca..

NRK - 4 timer siden

Begynner å få kontroll på skogbrann

Politiet i Sør-Vest melder på Twitter at det begynner å bli kontroll på skogbrannen på Sagvåg i Stord kommune i Hordaland. Totalt seks hus har blitt evakuert, og en videre eventuell spredning av brannen vil gå i retning sjøen, ifølge politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt