NRK > Nyheter

Tuesday, 18 December, 21:06

NRK - 20 Mar 18 kl. 20:33

Valg av justisminister overrasker

At Per Sandberg blir fungerende justisminister vekker oppsikt utenfor Norge, fordi Frp-nestlederen i 1997 ble dømt for vold mot en asylsøker fra det tidligere Jugoslavia på en privat fest hjemme hos seg selv. Han fikk en bot på kr. 3000..
Les mer på NRK


Les mer om:
Per Sandberg, Norge, Frp, Jugoslavia

Dele artikeln

19 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Valgav , justisminister, overrasker
Hegnar.no - 29 Nov 18 kl. 14:44

Privat forbruk overrasker i USA

Kjerneinflasjonen overrasker på nedsiden..

NRK - 21 Mar 18 kl. 19:40

I tvil om å bli fast justisminister

Midlertidig justisminister Per Sandberg seier at han trur at fortida hans som tidlegare straffedømd kan øydelegge for Erna Solberg dersom han blir permanent justisminister og at han difor er i tvil om han vil ha posten fast, ifølge Adresseavisa..

Aftenposten - 08 Nov 18 kl. 00:21

Gjennomtrekket i Trump-administrasjonen er stort. Disse har sluttet siden januar 2017.

Onsdag måtte justisminister Jeff Sessions si opp. Han er den foreløpig siste i en stadig lengre rekke av Trump-medarbeidere som har valg eller er blitt tvunget til å gå..

P4 - 27 May 18 kl. 17:29

Colombianerne går til valg

Colombianere går i dag til urnene for å velge sin nye president i et valg som for første gang på 50 år ikke overskygges av geriljakrig. Det skjer etter at regjeringen i Colombia og FARC-geriljaen undertegnet en fredsavtale i 2016. I alt fem kandidater stiller til valg..

Aftenposten - 06 May 18 kl. 22:45

Valg i Libanon: Statsministerens selfie-app, blåmalte kameler og et kraftig forsinket valg

Seks ting som gjør søndagens Libanon-valg til noe utenom det vanlige..

Klartale - 04 Apr 18 kl. 10:11

Her er Norges nye justisminister

Tor Mikkel Wara kommer tilbake til politikken. Nå som justisminister, melder flere medier..

P4 - 23 Mar 18 kl. 05:56

Ber ny justisminister om ikke å tone ned

Flere Fremskrittpartipolitikere ber en ny justisminister om ikke å tone ned i innvandringsdebatten. Per Sandberg blir blir utpekt som den beste kandidaten fra flere som NRK har snakket med. Christian Tybring-Gjedde sier det vil være et stort feilgrep dersom regjeringen velger en justisminister som er politisk korrekt og ikke tar på alvor de bekymringene som folk flest har..

P4 - 09 Dec 17 kl. 20:34

Erna Solberg: - Glad for Venstres valg

Statsminister Erna Solbeg roser Venstres valg om å gå inn i regjeringsforhandlinger med Høyre og FrP. Venstre kunngjorde i kveld, etter lange samtaler med landsstyret, at de ønsker å forhandle om regjeringsmakt med borgerlig side over nyttår. Det var et klokt valg, mener Solberg.

NRK - 07 Dec 18 kl. 15:48

Ny justisminister og ambassadør FN

Donald Trump vil utnevne Willam Barr som ny justisminister og Heather Nauert som USAs nye ambassadør til FN, melder AP..

NRK - 04 Apr 18 kl. 15:41

Wara presentert som justisminister

Onsdag ettermiddag presenterte statsminister Erna Solberg sin nye justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) på Slottsplassen i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Person i Søgne er død

Personen som køyrde ut i eit vatn i Søgne vart erklært død på sjukehuset. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Person funne i bil til sjukehus

Personen som vart funne i bilen som hamna i eit vatn i Søgne er køyrt til sjukehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet på Twitter. Personen var truleg åleine, seier operasjonsleiar Lars Hyberg..

NRK - 45 minutter siden

Belgias statsminister går av

Den belgiske statsministeren Charles Michel har erklært at han går av i ein tale til nasjonalforsamlinga. For ei veke sida gjekk det flamske nasjonalistpartiet N-VA, ut av Michels koalisjonsregjering etter misnøye med at han stør FNs migrasjonspakt..

NRK - 10 timer siden

Se siste nytt om Marokko-drap:

NRK - 1 time siden

Spekulasjoner om Solskjær og United

Se direktesending her:.

NRK - 1 time siden

Har funnet livløs person i bilen

Brannvesenet har funnet en livløs person i bilen som har kjørt ut av veien ved Tronstadveien i Søgne. Vedkommende er tatt på land, det drives førstehjelp, melder politiet. Det er foreløpig uvisst om det har vært flere personer i bilen..

NRK - 11 timer siden

VG: Én arrestert i Marokko

En person skal være arrestert og mistenkt for drap etter at to studenter ved Høgskolen i Telemark ble funnet drept mandag, melder VG. Avisen siterer en kilde som skal være tett på etterforskningen..

NRK - 1 time siden

Bil kjørt ut i vann

En bil skal ha kjørt ut i Tronstadvannet i Søgne, melder politiet. Vannet er drikkevannskilde for store deler Kristiansandsregionen. Ulykken skal ha skjedd på Repstadveien ved sørenden av vannet.

NRK - 1 time siden

Fly traff mast på Gardermoen

Vingen til et passasjerfly fra Ethiopean Airlines har kommet borti en lysmast på Oslo lufthavn i 19-tiden. Ingen ble skadet i hendelsen. Flyet var klar til avgang da vingen kom borti masten, sier Avinor til NTB.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt