NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:31

NRK - 12 feb. 21 kl. 15:53

Vaksinering: Advarer mot svindel

Kommuneoverlege i Molde, Cato Innerdal, advarer mot SMS-er, e-poster og telefoner fra kriminelle som forsøker å sko seg mens massevaksineringa pågår. Flere personer i Molde har mottatt SMS med tilbud om å få vaksinere hele familien for 2000 kroner. – Det kan sikkert være fristende å betale for rykke framover i vaksinekøen, men det er faktisk ikke noen som har lov til å tilby en slik tjeneste. Dette er svindlere, sier han..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Molde, Innerdal, SMS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksinering, Advarermot , svindel
NRK - 18 jan. 21 kl. 15:47

Titusener droppet vaksinering

I India lot flere tusen mennesker som hadde takket ja til vaksinering å møte opp til avtalen i helgen. Vaksineringen startet lørdag. I hovedstaden New Delhi dukket bare 53 prosent av dem som skulle vaksineres, opp..

Aftenposten - 25 jan. 21 kl. 21:44

Her er ungdom de verste smittesprederne. Nå rykker de frem i vaksinekøen.

Til tross for suksess med vaksinering, sprer viruset seg raskt. Nå starter Israel med vaksinering av tenåringer, siden….

VG - 26 jan. 21 kl. 07:14

Vil åpne moské til vaksinering

Styreleder Arshad Jamil i Islamic Cultural Centre (ICC) i Oslo mener stengte moskeer bør brukes til vaksinering mot coronaviruset..

NRK - 01 feb. 21 kl. 15:07

Åpner for mer vaksinering

I løpet av uka får Drammen kommune flere vaksinedoser og åpner for at innbyggere mellom 75 og 84 år kan bestille til time til vaksinering. En del av de nye koronavaksinene går også til beboere på sykehjem som nå skal ha sin andre dose..

NRK - 02 feb. 21 kl. 00:08

Dansk vaksinering ut på anbud

Målet om å vaksinere alle voksne dansker før 4. juli, kan føre til at private får levere anbud på vaksinering, skriver Jyllands-Posten. På vegne av alle regionene kan Region Midtjylland sende ut en rammeavtale for anbudet i neste uke..

NRK - 09 feb. 21 kl. 10:53

Starter vaksinering i Iran

Iran, der nærmere 60.000 mennesker ifølge myndighetene er døde av covid-19, startet tirsdag vaksinering etter å ha sikret seg russisk Sputnik-vaksine. Nærmere 1,5 millioner iranere har fått påvist koronasmitte, og behovet for vaksine er stort..

VG - 13 feb. 21 kl. 14:50

Stor andel fikk bivirkninger i Sverige: Påvirker ikke råd om vaksinering av norsk helsepersonell

AstraZeneca-vaksinering av helsepersonell er midlertidig stanset i to svenske regioner, da inntil 1 av 4 fikk influensalignende symptomer og måtte bli hjemme fra jobb..

NRK - 11 mars 21 kl. 11:50

Bergen stanser vaksinering

Bergen kommune pauser vaksinering med Astrazeneca til det kommer en konklusjon fra Folkehelseinstituttet og Legemiddelverket. Det bekrefter medisinsk fagsjef Trond Egil Hansen til BT. Det er helsepersonell i Bergen som får denne vaksinen..

VG - 12 mars 21 kl. 12:02

Legemiddelverket undersøker melding om dødsfall etter vaksinering

Legemiddelverket og FHI har fått melding om ett dødsfall etter vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i Innlandet..

NRK - 13 mars 21 kl. 21:05

Kina-vaksinering i 2022

Kina har satt seg mål om å vaksinere 70 til 80 prosent av befolkningen innen midten av 2022. Det opplyser lederen for det kinesiske folkehelseinstituttet lørdag. Dette innebærer vaksinering av 900 millioner til 1 milliard mennesker..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 4 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt