NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 12:42

NRK - 04 feb. 21 kl. 20:05

Vaksinerer militære i Afghanistan

Rundt 200 av Forsvarets personell i Afghanistan skal vaksineres mot covid-19, opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til VG. Et større smitteutbrudd blant det norske personellet kan få alvorlige følger for deres evne til å utføre sine oppgaver..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Forsvarets, Afghanistan, Frank Bakke-Jensen, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaksinerer, militærei , Afghanistan
NRK - 10 jan. 21 kl. 10:22

– Vaksinerer 200 000 per dag

Storbritannia vaksinerer 200 000 menneske per dag, og er på god veg til å få vaksinert 2 millionar britar i veka, det seier helseminister Matt Hancock til Sky News. Ein tredel av dei over 80 år skal vere vaksinerte, seier han..

NRK - 24 feb. 21 kl. 15:37

Forlenger Afghanistan-operasjon

Tyskland forlenger sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder, melder AP. Tyskland har med sine 1.100 soldater den nest største kontingenten i Nato-styrken i Afghanistan, som nå teller 9.

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:22

Forsvarsminister til Afghanistan

Den tyske forsvarsministeren kom fredag på uanmeldt besøk til landets styrker i Afghanistan. Hun gjentok Tysklands støtte til fredsprosessen i landet. Besøket kommer samme uke som den tyske regjeringen besluttet å forlenge sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder.

NRK - 14 april 21 kl. 09:30

– Nato følger USA ut av Afghanistan

– Nato vil trolig trekke ut alle styrker av Afghanistan når USA gjør det, sier Tysklands forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer til ARD. Natos forsvarsministre møtes om Afghanistan i dag. USA er ventet å varsle tilbaketrekning 11.

NRK - 15 april 21 kl. 14:38

Blir blant de siste i Afghanistan

De norske styrkene blir blant de siste som forlater Afghanistan når Nato nå trekker seg ut, sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen til VG. Norge har omtrent 95 personer i Afghanistan, blant annet et sanitetsteam og spesialstyrker plassert ved flyplassen i Kabul..

NRK - 11 jan. 21 kl. 13:44

FHI oppdaterer vaksine-rettleiaren

FHI har oppdatert rettleiaren for vaksinering med ei tydeleggjering av kven som skal få vaksinen først. For dei som er eldre og svært skrøpelege, kan sjølv milde biverknader føre til alvorlege konsekvensar, skriv dei. I tillegg skriv dei at dei som har kort forventa levetid, så kan gevinsten av ein vaksine vere irrelevant eller marginal.

Klartale - 12 jan. 21 kl. 14:21

Vaksinerer for å kunne drive som vanlig

Flere sykehus har startet å gi vaksine til sine ansatte. Håpet er at det skal sikre vanlig drift i tida som kommer..

NRK - 19 jan. 21 kl. 01:14

4 millionar britar vaksinerte

I Storbritannia er 4.062.501 no vaksinerte, ifølgje helseminister Matt Hancock.

VG - 29 jan. 21 kl. 14:25

Ropstad: Kan ha vaksinert alle sykehjemsbeboere neste uke

KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad sier at Norge kan ha vaksinert alle sykehjemsbeboere som ønsker det neste uke. Men regjeringen får kritikk fra Eldreombudet, som mener de vaksinerer for tregt..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 06:45

Én ting skurrer når Norge vaksinerer de gamle først

Folkehelseinstituttet vet simpelthen ikke hvor godt vaksinene virker på de eldste..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire pågrepet etter bilbrann

Fire personer skal avhøres etter en bilbrann på Sem i Tønsberg i natt. Politistasjonssjef Øystein Holt sier bilbrannen og drapet på Heimdal i Tønsberg etterforskes som to separate saker..

NRK - 15 minutter siden

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 30 minutter siden

Ubåt sakna i Indonesia

Ein ubåt med 53 personar ombord er sakna i Indonesia. Det opplyser marinen i landet til Reuters..

NRK - 30 minutter siden

26 nye smittede i Bergen

Det er registrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Pasientar døydde av oksygenmangel

I India døydde minst 22 pasientar på eit sjukehus då ein tank som forsynte dei med oksygen gjekk tom. Det opplyser ein talsmann for styresmaktene i Maharashtra til Reuters. Sjukehuset har mange covid-19-pasientar..

NRK - 45 minutter siden

Fleire klubbar ute av superligaen

Den spanske klubben Atletico Madrid har trekt seg frå superligaen. Det melder nyheitsbyrået AFP. Også den italienske klubben Inter er ute, ifølgje italienske medium.

NRK - 1 time siden

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 1 time siden

250.000 på flukt i Myanmar

Sidan millitæret tok makta i Myanmar har kring 250.000 personar blitt drivne frå heimane sine. Det opplyser FNs spesialutsending til landet.

NRK - 45 minutter siden

Kjem truleg med råd om 17.mai

Helseminister Bent Høie og kulturminister Abid Raja held pressekonferanse torsdag om koronasituasjonen. NRK får opplyst av pressevakta i Kulturdepartementet at det truleg vil koma informasjon og råd om feiringa av 17.mai..

NRK - 1 time siden

Nytt koronarelatert dødsfall

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Fredrikstad det siste døgnet. Fredrikstad kommune opplyser at det dreier seg om en koronasmittet person over 70 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt