E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 02:59

E24 - 07 okt. 20 kl. 09:01

Vaccibody stiger i debuten – nedtur for Børsen

Bioteknologiselskapet stiger på første handelsdag på Oslo Børs..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Oslo Børs, Børsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vaccibody, stigeri , debuten, nedtur, for, Børsen
E24 - 22 okt. 20 kl. 12:55

Vaccibody inn i pandemi-kampen

Kreftvaksiner var bare det første målet for det norske biotekselskapet Vaccibody. Nå vil det være med å bekjempe pandemier..

E24 - 07 okt. 20 kl. 09:01

Sterk børsdebut for Vaccibody – flatt på Børsen

Bioteknologiselskapet stiger på første handelsdag på Oslo Børs..

E24 - 17 nov. 20 kl. 12:44

Aksjemarkedet verdsetter hennes forsker-nese høyt med god grunn

Bioteknologi-aksjer blir i utgangspunktet ansett som høyrisikable. Vaccibody fremstår som en aksje man trygt kan legge på kistebunnen..

E24 - 09 okt. 20 kl. 09:02

Oslo Børs stiger fra start – nykommer stiger kraftig

Norwegian-aksjen faller kraftig etter 900 millioner aksjer ble gjort tilgjengelig for handel. Samtidig klatrer CSAM Health i debuten på Merkur Market..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 18:20

Hanche-Olsen scoret i debuten til ingen nytte

Andreas Hanche-Olsen brukte kun et kvarter på å score i Gent-drakten, men debuten i belgisk fotball endte likevel med et stygt 2-5-tap for Cercle Brugge..

P4 - 02 okt. 20 kl. 07:57

- Lånekrav kan virke mot sin hensikt

Kravene for å få boliglan kan resultere i flere boligsalg om Norge rammes av en økonomnisk nedtur. Det mener en guppe økonomer i Norges Bank, som har sett på egenkapitalkravet på 15 prosent. Økonomene sier det utgjør en risiko at de fleste bruker alt av sparepenger på å finansiere boligkjøp, og dermed sitter igjen med mindre buffer, skriver E24.

NRK - 09 nov. 20 kl. 13:22

Børsoppgang etter vaksinenyhet

Finansmarkedene stiger kraftig etter den positive vaksinenyheten fra Pfizer. De største børsindeksene i Europa stiger over 5 prosent, og Hovedindeksen på Oslo Børs er opp 3,5 prosent. Oljeprisen stiger 8 prosent til 42,8 dollar fatet..

E24 - 25 nov. 20 kl. 09:04

Mercell hopper kraftig etter oppkjøp – Børsen stiger

Teknologiselskapet stiger etter det la 2,1 milliarder kroner på bordet for deler av Vismas virksomhet. Samtidig stiger Oslo Børs samtidig som oljeprisen igjen klatrer..

E24 - 09 okt. 20 kl. 09:02

Oslo Børs stiger fra start – nykommer klatrer

Norwegian-aksjen faller kraftig etter 900 millioner aksjer ble gjort tilgjengelig for handel. Samtidig klatrer CSAM Health i debuten på Merkur Market..

Fler nyheter fra E24

E24 - 6 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 8 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 8 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 11 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 13 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 14 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 16 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 19 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 20 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 20 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt