P4 > Nyheter

Friday, 13 December, 00:34

P4 - 12 Nov 19 kl. 17:18

VM-gull til Kashafali

Salum Kashafali fra Bergen kunste konkurrentene, og tok i ettermiddag gull på 100-meter i para-VM i friidrett i Dubai.
Med tiden 10,54, satte han også mesterskapsrekord.
25-åringen,som løper i en klasse for svaksynte, var 23 hundredeler raskere enn sølvvinneren - Joseferson de Oliveira fra Brasil..
Les mer på P4


Les mer om:
Kashafali, Bergen, VM, Dubai, Oliveira, Brasil

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VM-gull, til, Kashafali
VG - 12 Nov 19 kl. 18:16

Kashafali sprintet til VM-gull på mesterskapsrekord

Bergenseren Salum Kashafali (25) løp inn til 10,54 og gull på 100-meteren i para-VM i friidrett i Dubai..

Klartale - 13 Nov 19 kl. 08:01

Bergenser sprintet inn til VM-gull

Salum Kashafali løp inn til gull og rekord i para-VM i friidrett. Han løp inn på 10,54 på 100 meter..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 17:06

Bergen har fått en verdensmester

Salum Kashafali vant finalen på 100 meter i para-VM i Dubai..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 19:20

Jublet for ny verdensrekord - så kom kontrabeskjeden

Sprinteren Salum Kashafali (25) trodde i noen minutter at han hadde satt ny verdensrekord for svaksynte..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 19:20

Jublet for verdensrekord - så kom kontrabeskjeden

Sprinteren Salum Kashafali (25) trodde i noen minutter at han hadde satt ny verdensrekord for svaksynte..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 19:04

500 kroner fra fotballtreneren fikk ham til å løpe. Nå er ingen i Norge raskere enn nesten blinde Salum (25).

Salum Kashafali måtte slutte med fotball fordi han nesten ikke så ballen..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 17:06

Salum (25) fra Bergen ble verdensmester på 100 meter

– Jeg håper at folk oppdager hva vi parautøvere får til, sier Salum Kashafali. 25-åringen vant finalen på 100 meter i para-VM i Dubai..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:19

Lundanes tok VM-gull

Olav Lundanes tok VM gull i orientering på hjemmebane i dag. Dette er hans sjette gull i langdistanse. Juniorløperen Kasper Fosser tok sølv, mens bronsen gikk til Daniel Hubmann fra Sveits..

P4 - 08 Dec 19 kl. 11:21

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp. Dette er hans fjerde strake EM-gull. Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 22:55

USA avsluttet friidretts-VM med tre nye gull

USA avsluttet friidretts-VM med tre nye gull søndag og står igjen som suverent mestvinnende nasjon med 14 gull, 11 sølv og 4 bronse..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Johnson og Konservative i føringen

Sittende statsminister Boris Johnson ligger an til å vinne valget i Storbritannia. Det viser den første valdagsmålingen som ble publisert for en time siden. Det konservative partiet ligger an til å sikre flertall i parlamentet med 368 seter, mens Jeremy Corbyns Labour får kun 191 seter.

P4 - 2 timer siden

Valgdagsmåling fra Storbritannia klar

Om få sekunder får vi den første pekepinnen på hvem britene ønsker skal lede landet når den første valdagsmålingen publiseres. Det er knyttet stor spenning til valget ettersom det kan bli avgjørende for britenes skilsmisse fra EU. De siste målingene har vist at Labour og Jeremy Corbin har halt innpå Boris Johnson og hans konservative parti..

P4 - 2 timer siden

Norsk gutt savnet etter ulykke i elv på Island

En norsk gutt i tenårene er savnet på Island etter at han falt i en elv i går kveld. Gutten var ifølge den islandske avisen RUV sammen med en lokal bonde da han ble tatt av en stor bølge. Bonden klarte å unngå å bli tatt.

P4 - 2 timer siden

Chile bekrefter vrakfunn

Chilenske myndigheter bekrefter at det er funnet vrakrester fra et fly fra luftforsvaret som har vært savnet. Det er også gjort funn av levninger, melder BBC. Det var 38 personer om bord i flyet som flygeledelsen mistet kontakt med etter at det hadde vært i luften i rundt en time natt til tirsdag.

P4 - 17 timer siden

Ekspert: - Bør ikke få fortsette med millionlønn

Når tidligere ytelsesdirektør i Nav nå går over til stillingen som seniorrådgiver, beholder hun millionlønnen sin. – Forkastelig, sier ledelsesekspert..

P4 - 3 timer siden

Tiltalt for å ha slått ned motspiller

En mann er tiltalt for å ha slått ned en motspiller under en fotballkamp på sjette divisjonsnivå i Fredrikstad i august i år. Ifølge tiltalen slo 25-åringen motstanderen i ansiktet hans slik at han besvimte, og fortsatte å slå mens mannen lå på bakken. Motspilleren fikk omfattende skader og måtte opereres etter voldsepisoden..

P4 - 3 timer siden

Babcock-fly tilbake i tjeneste

Tre av de fem ambulanseflyene til Babcock som ble satt på bakken sist fredag er tilbake i tjeneste. Det bekrefter selskapet overfor iTromsø. Mangelen på fly har ført til flere uønskede hendelser innenfor helsevesenet i Nord-Troms og Finnmark, og flere opposisjonspolitikere har krevd at staten over luftambulansetjenesten.

P4 - 3 timer siden

Stort oppmøte i Storbritannia

Om en time kommer den første valgdagsmålingen i Storbritannia. Flere steder meldes det om stort oppmøte, og lange køer utenfor valglokalene. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 5 timer siden

- Reformen har mislyktes

Loven som skulle gi bedre pasientbehandling i Norge har ikke lyktes, og i noen tilfeller forverret den. Det sier helseminister Bent Høie, om Samhandlingsreformen som ble innført i 2010, i et intervju med VG. Nylig skrev avisen at mange eldre, skrøpelige pasienter blir kasteballer i helsevesenet, og i verste fall opplever tap av helse, og en stressende avslutning på livet.

P4 - 4 timer siden

Dømt til fengsel for terrorangrep

I Frankrike er en mann dømt til 30 års fengsel for et terrorangrep på et jødisk senter. 35-åringen angrep tre vakter, og skadet to av med en kniv i byen Nice i 2015. Mannen var radikalisert og skal ikke ha vist anger for angrepet, ifølge dommen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt