VG > Økonomi

Friday, 15 November, 17:00

VG - 08 Sep 19 kl. 16:56

VGs vurdering: Derfor er Sverige stor favoritt

STOCKHOLM (VG) «Lagene er ganske jevne», sier de to landslagssjefene foran skjebnekampen mellom Sverige og Norge søndag kveld. Sverige er klart bedre, mener VG..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stockholm, Sverige, Norge, VG, VGs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VGs, vurdering, Derforer , Sverige, stor, favoritt
VG - 08 Sep 19 kl. 16:56

VGs vurdering: Sverige er stor favoritt

STOCKHOLM (VG) «Lagene er ganske jevne», sier de to landslagssjefene foran skjebnekampen mellom Sverige og Norge søndag kveld. Sverige er klart bedre, mener VG..

P4 - 30 Aug 19 kl. 15:54

Beklager til Unge Venstre

Utdanningssjefen i Troms snur og beklager nå til Unge Venstre for at de ikke fikk sette opp en valgkampplakat på en skoledebatt på Breivang videregående skole i Tromsø i dag. Han sier at hans personlige vurdering av opplæringsloven er annerledes enn kunnskapsministerens vurdering og at de derfor ble nektet, skriver VG. Alle partiene boikottet skoledebatten etter at Unge venstre ble nektet å sette opp en plakat som tar til orde for legalisering av cannabis..

Aftenposten - 07 Sep 19 kl. 17:30

Ønsker å overraske Sverige: – Får se hva vi finner på

Flere landslagsprofiler mener søndagens oppgjør er den viktigste landskampen på fire år. Derfor kan Lars Lagerbäck finne på å overraske Sverige..

NRK - 01 Oct 19 kl. 09:54

Vurderer utvisninger til Syria

Sverige vurderer muligheten for å utvise asylsøkere fra Syria. Landet kan dermed bli det første i Europa som utviser folk dit. Bakgrunnen er at Migrationsverket endret sin vurdering av sikkerhetssituasjonen i Syria i august, skriver Sveriges Radio..

P4 - 11 Jul 19 kl. 19:08

Vil be om rettsmedisinsk vurdering

Forsvareren til de hovedtiltalte etter dobbeltdrapet i Marokko vil kreve en rettsmedisinsk vurdering av sine klienter. Forsvareren mener drapene på den norske og den danske kvinnen var så brutale at mennene ikke kan være normale. Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om dødsstraff for de tre hovedtiltalte.

Klartale - 12 Nov 19 kl. 16:18

Derfor herjer kriminelle gjenger i Malmö

Unge i Sverige skyter hverandre og sprenger bomber. Hvordan har det blitt så ille?.

P4 - 01 Oct 19 kl. 10:39

Vurderer utvisning til Syria

Sverige vurderer muligheten for å kunne returnere syriske asylsøkere. Landet kan dermed bli det første i Europa som utviser folk til Syria. Bakgrunnen er at det svenske Migrationsverket i slutten av august endret sin vurdering av sikkerhetssituasjonen i Syria.

P4 - 24 Jun 19 kl. 18:06

Sverige får ikke OL

For tiende gang på rad har Sverige blitt vraket i OL-tildelingen. Sverige kjempet om å få Vinter-OL i 2026, men det var Italia som stakk av med seieren..

P4 - 03 Aug 19 kl. 08:28

- Kan skade forholdet mellom USA og Sverige

Sverige ble advart om at saken mot rapperen A$AP Rocky kan få negative konsekvenser for forholdet mellom USA og Sverige. Det kommer fram i et brev som er sendt fra USAs ambassade i Sverige til Sveriges riksadvokat, som CNN har publisert. Den amerikanske artisten satt en måned i varetekt etter en voldshendelse i Stockholm, men han ble løslatt i går i påvente av dommen mot ham som faller 14.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 10:43

Landslagssjefen tror han har funnet løsningen på Norges største problem

I løpet av de siste minuttene mot Romania og Sverige tapte Norge fire poeng. Derfor har forsvarsspill vært en stor del av denne landslagssamlingen..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Nikolaj Coster-Waldau spilte inn film i Norge

Den danske «Game of Thrones»-stjernen forteller at han regner huset i Los Angeles som en slags pensjonsordning..

VG - 1 time siden

Thanderz får hilsen fra verdensmesteren – håper på nordisk superkamp

Dersom favoritt Katharina Engene Thanderz (31) vinner i Ekeberghallen lørdag kveld, så er hun førsteutfordrer til det virkelige tittelbeltet i WBO. Verdensmester Eva Wahlström (39) sier til VG at hun heier på Thanderz..

VG - 1 time siden

Islamkritikk er kommet for å bli

Den moderne islamkritikken er kommet for å bli. Spørsmålet nå er hvem som gjør det effektivt og med de riktige allianser som fremmer ikkevold og fellesskap, til tross for uenighet..

VG - 2 timer siden

Nå starter sportsvinteren: – Vi må legge litt press på dem

Fredag smeller det med verdenscupåpning på skøyter. Det er den eneste idretten hvor det er VM i Norge denne sesongen. Denne helgen starter også skiskytterne, neste helg følger langrenn, hopp og alpint etter..

VG - 3 timer siden

Gull-Lorentzen: Premiere-trippel vil ikke overraske

Håvard Lorentzen (27) slipper å bryne seg mot verdensrekordholder Pavel Kulizjnikov (25) i verdenscupåpningen og Norges regjerende OL-mester tror ikke folk flest vil bli «kjempeoverrasket» hvis han vinner den for tredje gang på rad..

VG - 4 timer siden

Stemte ned klima-forslag: Oversvømt av vannmasser

Like etter at det politikere i det regionale parlamentet i Venezia stemte ned budsjettforslag for å motvirke klimaendringer, ble parlamentsbygningen oversvømt for første gang i historien..

VG - 5 timer siden

Russisk etterretningssjef sier de trolig vil benåde spiondømte fanger

Sjefen for den russiske utenlandsetterretningen, Sergei Naryshkin, sier Moskva vil gjengjelde Litauens benådning av to spiondømte russere..

VG - 4 timer siden

«Omsorgssvikt» anno 2019

Hvorfor skal kvinner ha dårlig samvittighet for å ha lederambisjoner? Eller for å ha ambisjoner i det hele tatt? Hvorfor det?.

VG - 5 timer siden

Skiskytterne enig med forbundet om ny avtale: Får selge én ekstra sponsor

Før helgas sesongstart på Sjusjøen har skiskytterne blitt enige med forbundet og skrevet under på den nye utøveravtalen..

VG - 6 timer siden

Thorsby kjøper klimakvoter for å være med landslaget – skal overtale kompisene

STORO (VG) For første gang siden han ble proff i Italia i sommer, har Morten Thorsby (23) kjørt fly – for å være med landslaget. Men han sørger for å «gjøre opp» for seg..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt