P4 > Nyheter

Thursday, 04 June, 03:23

P4 - 04 Nov 19 kl. 11:42

VG og Sofie har inngått forlik

VG og 27 år gamle Sofie har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken.
VGs stabssjef Øyvind Næss sier til Journalisten at de har kommet til avgjørelsen i samråd med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden.
Sofie krevde oppreisning fra VG etter dekningen av den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske..
Les mer på P4


Les mer om:
Sofie, Bar Vulkan, VGs, Næss, Journalisten, VG, Trond Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG og Sofiehar , inngått, forlik
NRK - 04 Nov 19 kl. 11:40

VG inngår forlik med Sofie Bakkemyr

VG og Sofie Bakkemyr har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken, ifølge Dagbladet. VGs stabssjef Øyvind Næss forteller at «VG nå har kommet til enighet med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden»..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 11:35

Journalisten: VG og Sofie Bakkemyr inngår forlik

VG og Sofie Bakkemyr har inngått forlik, skriver Journalisten..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 11:33

VG og Sofie inngår forlik

- Saken er ute av verden, sier advokat Knut-Asbjørn Solevåg til Dagbladet..

P4 - 03 Oct 19 kl. 19:05

Las Vegas-ofre har inngått forlik

Ofrene etter masseskytingen i Las Vegas har inngått et forlik på rundt 800 millioner dollar med eierne av hotellet det ble skutt fra. Det melder NY Times. 570 personer ble skadet og 59 drept da det ble skutt fra hotellet mot en musikkfestival i oktober 2017..

NRK - 27 Nov 19 kl. 06:26

Tesla-Musk vil ikke inngå forlik

Tesla-grunnlegger Elon Musk nekter å inngå forlik i saken der han er saksøkt for å spre falske pedofilianklager om en dykker på Twitter. – Musk vil vitne på tirsdag, sier Musks advokat, Alex Spiro, til Reuters..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:27

Tesla-Musk vil ikke inngå forlik etter pedoanklager

Tesla-grunnlegger Elon Musk nekter å inngå forlik i saken der han er saksøkt for å spre falske pedofilianklager om en dykker. Musk vil vitne på tirsdag..

VG - 27 Nov 19 kl. 07:20

Tesla-Musk vil ikke inngå forlik etter pedoanklager

Tesla-grunnlegger Elon Musk nekter å inngå forlik i saken der han er saksøkt for å spre falske pedofilianklager om en dykker. Musk vil vitne på tirsdag..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:27

Tesla-Musk vil ikke inngå forlik etter pedofilianklager

Tesla-grunnlegger Elon Musk nekter å inngå forlik i saken der han er saksøkt for å spre falske pedofilianklager om en dykker. Musk vil vitne på tirsdag..

Aftenposten - 27 Nov 19 kl. 06:27

Tesla-Musk vil ikke inngå forlik etter pedofilipåstander mot dykker

Tesla-sjef og investor Elon Musk nekter å inngå forlik i saken der han er saksøkt for å spre falske pedofilianklager om en dykker. Musk vil vitne på tirsdag..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 07:17

Woody Allen inngikk forlik med Amazon

Filmregissør har inngått forlik med Amazons filmproduksjonsselskap etter at han beskyldte det for kontraktsbrudd..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Obama: - Nå kan vi endre USA til det bedre

Selv om dere nå er sinte, kan dere nå bruke makten til å forandre ting. Det sa Barack Obama i en tale i kveld norsk tid. Den tidligere presidenten talte i forbindelse med det voldsomme opprøret etter politidrapet på George Floyd.

P4 - 3 timer siden

Politiet bruker sjelden våpen

Norsk politi bruker sjelden våpen. Det viser tall fra Politidirektoratet. I fjor hadde politiet i underkant av 10.

P4 - 4 timer siden

Brukte pepperspray mot demonstranter

Svensk politi har rykket ut for å få kontroll på et demonstrasjonstog i støtte til markeringene etter George Floyds dødsfall i USA. Politiet har brukt pepperspray mot flere demonstranter etter å ha fått flasker og stein kastet etter seg, melder Aftonbladet. Også i Athen er det voldsomme demonstrasjoner.

P4 - 5 timer siden

-Kan komme nye skred

Eksperter fra NVE har nå gjort ferdig dagens undersøkelser i skredområdet i Alta. Åtte bygninger ble tatt av ett stort og flere små jordskred i ettermiddag. Regionsjef for NVE i region nord Knut Aune Hoseth sier det kan komme flere skred, og at de derfor har sikret et stort området rundt skredet.

P4 - 5 timer siden

Hagens barn med anklager mot politiet i brev

I et hittil ukjent brev skrevet av et av barna til Tom og Anne-Elisabeth Hagen, får politiet sterk kritikk for flere forhold. I brevet som TV 2 har fått tilgang til, hevdes det blant annet at politiet har gitt seg ut for å være Tom Hagen og at de har kommunisert med motparten i strid med familiens ønsker. Politiet skal også ha avlyttet barnas telefoner mot deres vilje.

P4 - 6 timer siden

Forhandlingene om oljeskatt fortsetter torsdag

Partiene på Stortinget henter inn de parlamentariske lederne for å forsøke å finne en løsning i de vanskelige forhandlingene om oljeskatt. Partiene gikk fra hverandre i kveld uten å ha noen løsning på plass i saken. Planen er nå at de parlamentariske lederne skal møtes i morgen for å diskutere videre..

P4 - 6 timer siden

Bryter opp dermonstrasjon i Stockholm

Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset. Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, fordi de ville gjennomføre demonstrasjonen uansett..

P4 - 6 timer siden

Ap sikrer flertall for regjeringens iskant

Arbeiderpartiet går god for regjeringens forslag til ny grense for oljeaktivitet i nord. Det er klart etter et møte i Arbeiderpartiets stortingsgruppe i kveld, melder NTB. Regjeringen foreslo tidligere i år å flytte den såkalte iskanten til der det i snitt er is 15 prosent av dagene i april.

P4 - 6 timer siden

Person knivstukket i Skien

En person er knivstukket ved Gimsøy i Skien. Politiet søker nå etter gjerningspersonen som skal ha kjørt fra stedet i en bil. Den skadene får behandling på legevakt..

P4 - 6 timer siden

Tysk fange mistenkt i Madeleine-saken

En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i forvinnengen til tre år gamle Madeleine McCann. Den tyske fangen skal ha vært i området med campingbil da den britiske jenta forsvant for 13 år siden, melder BBC. Årsaken til at mannen sitter i fengsel har ingenting med forsvinningen å gjøre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt