P4 > Nyheter

Wednesday, 20 November, 10:17

P4 - 04 Nov 19 kl. 11:42

VG og Sofie har inngått forlik

VG og 27 år gamle Sofie har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken.
VGs stabssjef Øyvind Næss sier til Journalisten at de har kommet til avgjørelsen i samråd med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden.
Sofie krevde oppreisning fra VG etter dekningen av den mye omtalte dansevideoen med Trond Giske..
Les mer på P4


Les mer om:
Sofie, Bar Vulkan, VGs, Næss, Journalisten, VG, Trond Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG og Sofiehar , inngått, forlik
NRK - 04 Nov 19 kl. 11:40

VG inngår forlik med Sofie Bakkemyr

VG og Sofie Bakkemyr har inngått forlik i den såkalte Bar Vulkan-saken, ifølge Dagbladet. VGs stabssjef Øyvind Næss forteller at «VG nå har kommet til enighet med Sofie, og at saken sånn sett er ute av verden»..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 11:35

Journalisten: VG og Sofie Bakkemyr inngår forlik

VG og Sofie Bakkemyr har inngått forlik, skriver Journalisten..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 11:33

VG og Sofie inngår forlik

- Saken er ute av verden, sier advokat Knut-Asbjørn Solevåg til Dagbladet..

P4 - 03 Oct 19 kl. 19:05

Las Vegas-ofre har inngått forlik

Ofrene etter masseskytingen i Las Vegas har inngått et forlik på rundt 800 millioner dollar med eierne av hotellet det ble skutt fra. Det melder NY Times. 570 personer ble skadet og 59 drept da det ble skutt fra hotellet mot en musikkfestival i oktober 2017..

Aftenposten - 10 Nov 19 kl. 07:17

Woody Allen inngikk forlik med Amazon

Filmregissør har inngått forlik med Amazons filmproduksjonsselskap etter at han beskyldte det for kontraktsbrudd..

E24 - 10 Nov 19 kl. 09:13

Woody Allen inngikk forlik med Amazon

Filmregissør har inngått forlik med Amazons filmproduksjonsselskap etter at han beskyldte det for kontraktsbrudd..

NRK - 21 Oct 19 kl. 19:25

Forlik rett før opioid-rettsak

USAs tre største leverandører av legemidler og en produsent har inngått et forlik med to fylker i Ohio. I følge avtalen skal selskapene betale 260 millioner dollar i erstatning i den såkalte Opioid-skandalen der 400.000 mennesker har dødd..

Hegnar.no - 06 Aug 19 kl. 16:53

HSBC inngår milliardforlik i Belgia

Den britiske storbanken HSBC har inngått et forlik verdt 3 milliarder kroner med den belgiske påtalemyndigheten i en større bedrageri- og hvitvaskingssak..

NRK - 10 Nov 19 kl. 00:49

Allen og Amazon inngikk forlik

Filmregissøren Woody Allen og Amazon har inngått forlik etter at Allen saksøkte nettgiganten for å ha brutt en avtale om at Allen skulle lage fire filmer, melder AFP. Bruddet ble begrunnet med overgrepsanklagene mot Allen. Detaljer er ikke kjent..

E24 - 24 Jul 19 kl. 14:56

Facebook inngår forlik, må ut med over 40 milliarder kroner

Amerikanske myndigheter og Facebook har kommet til et forlik der teknologigiganten må ut med fem milliarder dollar for brudd på personvernet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Flyprisene kan dobles med MDG

Flyprisene kan dobles dersom MDG får mer makt. Partiet, som flyr høyt på meningsmålingene om dagen, vil nemlig at nordmenn bør lette fra bakken sjeldnere og heller feriere nærmere hjemmet, skriver Dagbladet. MDG ønsker en helt ny flyseteavgift, og for en familie på fire kan Sydenturen bli minst 4800 kroner dyrere, skriver avisen.

P4 - 3 timer siden

Politiet mener Kebnekaise-etterforskningen ikke er god nok

Politiet tar nå selvkritikk på Kebnekaise-etterforskningen. Det kommer frem i et brev politimester Tone Vangen i Nordland politidistrikt har sendt førstestatsadvokat Geir Fornebo, skriver VG. Det er fire år siden politiet henla etterforskningen av militærflyulykken som tok fem menneskeliv da et Hercules-fly krasjet inn i Sveriges høyeste fjell, Kebnekaise.

P4 - 4 timer siden

Mener grensen for fri rettshjelp er feil

Inntektsgrensen for å få fri rettshjelp er i dag så lav at selv uføretrygdede faller ut av ordningen. Målet med ordningen er at personer som ikke har råd til advokat skal være sikret fri rettshjelp. I lys av Nav-skandalen går nå advokatene Lene Wallem og Fredrik Sverstad Eriksen ut og mener det er på høy tid å se på dette, skriver Dagsavisen.

P4 - 4 timer siden

Vil skrote BSU

SV vil skrote BSU-ordningen. Dermed er de det første partiet som vil fjerne den gullkantede spareordningen som gir unge skattelette ved å spare til bolig. Fungerende finanspolitisk talsperson Solveig Skaugvoll Foss sier til Klassekampen at BSU er en urettferdig ordning som belønner unge som allerede er rike nok og som dermed rykker enda lenger fra.

P4 - 3 timer siden

- Må få politisk etterspill

Frode Berg-saken må få politisk etterspill. Det krever SV-leder Audun Lysbakken. I går kveld møtte en preget Frode Berg norsk presse, etter nesten to år i russisk fengsel.

P4 - 2 timer siden

137.000 tok HPV-vaksine

Over 137.000 kvinner benyttet seg av tilbudet om gratis HPV-vaksine innen fristen gikk ut. Det viser nye tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 2 timer siden

Mourinho klar for Tottenham

Så er det bekreftet; José Mourinho blir ny manager for Tottenham. Det opplyser klubben i en pressemelding nå i morgentimene. Mouinho får i første omgang kontrakt ut 2022/23-sesongen.

P4 - 3 timer siden

Nesten halvparten utsatt for vold og trusler

Og antallet tilfeller øker..

P4 - 3 timer siden

Mener Nav har vokst seg for stort

Ap-nestor Martin Kolberg tar nå et nådeløst oppgjør med NAV. Til Klassekampen sier han at han mener NAV har vokst seg for stort, og stiller spørsmål ved om NAV-skandalen hadde skjedd dersom samfunnet så på trygdemottakere som mennesker som får den hjelpen de har fortjent. Han mener den samfunnskulturelle oppfatningen og NAV mistenkeligjør trygdemottakere istedenfor å ta vare på de som faller utenfor..

P4 - 3 timer siden

Store forskjeller om homofilt samliv

Det er stor forskjell mellom partienes velgere når det kommer til hvordan de ser på at homofile har et seksuelt forhold. Ifølge en undersøkelse Institutt for kirke, religions- og livsynssforskning har gjort, mener 64 prosent av KrFs velgere at de mener det er galt av voksne av samme kjønn har et seksuelt forhold. Frp følger etter, med 21,3 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt