VG > Utenriks

Tuesday, 22 May, 17:57

VG - 15 May 18 kl. 23:55

VG i Israel: – Takker Gud for at han har gitt oss Jerusalem tilbake

JERUSALEM/KALANDIA/RAMALLAH (VG) Fremdeles danser og synger israelere foran Jaffainngangen til Jerusalems gamleby. Samtidig har de rasende palestinske protestene spredd seg fra Gaza til flere byer på Vestbredden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jerusalemkalandiaramallah, Jaffainngangen, Jerusalems, Gaza, Vestbredden, Israel, Gud, Jerusalem

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG i Israel, Takker, Gud, forat han har , gitt oss Jerusalem tilbake
NRK - 11 May 18 kl. 19:03

USA takker Sverige for hjelpen

Sverige spilte en avgjørende rolle da tre amerikanere ble sluppet fri fra fangenskap i Nord-Korea. Nå takker USA de svenske diplomatene. – Vi takker den svenske ambassadøren i Sverige, og hans medarbeidere, skriver amerikanske UD i en uttalelse..

Dagbladet - 10 May 18 kl. 12:11

Trump takker Kim og åpner opp om sjansene for å få Nobels fredspris: - Alle tror det

USAs president Donald Trump takker Nord-Koreas leder Kim Jong-un for å ha løslatt tre amerikanske statsborgere fra nordkoreansk fangenskap..

NRK - 06 May 18 kl. 13:30

Israel økte våpeneksporten

Israel økte våpeneksporten med over 40 prosent i fjor, og landet solgte aller mest til India, Vietnam og Aserbajdsjan. Det viser tall fra forsvarsdepartementet i Israel, gjengitt av Jerusalem Post..

Dagbladet - 18 Feb 18 kl. 21:40

Skulle følge barn til skolen, men ble nektet innreise til Israel

Nok en gang blir norske borgere nektet inngang til Israel. - Dette handler om at Israel ikke ønsker kritikk, mener Kirkens Verdensråd..

NRK - 10 Feb 18 kl. 19:33

USA forsvarer Israel

USA støtter Israels rett til å forsvare seg, sier en talsperson for det amerikanske forsvarsdepartementet. Det skjer etter at Israel skjøt ned en iransk drone, som Israel hevder fløy inn i israelsk luftrom. Senere ble et israelsk F16-fly skutt ned..

NRK - 10 Feb 18 kl. 19:12

Israel ber sikkerhetsrådet fordømme

Israel ber FNs sikkerhetsråd fordømme Irans bruk av droner i israelsk luftrom. Israel sier de skjøt ned en iransk drone som fløy inn i israelsk luftrom. Israel angrep deretter en iransk installasjon i Syria, men flyet ble skutt ned på vei tilbake..

P4 - 03 Apr 18 kl. 13:52

Mener Israel brukte overdreven makt

Menneskerettighetsorganisasjonen Human Rights Watch hudfletter Israel for håndteringen av demonstrasjonene på Gazastripen på langfredag. Organisasjonen mener Israel brukte overdreven makt, etter at 100 skarpskyttere skjøt og drepte 17 palestinere og skadet over 1400 under urolighetene som oppsto. Palestinerne demonstrerte mot at det i år er 70 år siden Israel erklærte seg som selvstandig stat..

NRK - 14 May 18 kl. 22:23

Vil skulde Israel for krigslovbrot

Saeb Erekat, talsperson for palestinske styresmakter på Vestbreidda, seier at dei kjem til å klage Israel inn for den internasjonale straffedomstolen i Haag for krigslovbrot etter hendingane i Gaza i dag. Israel er ikkje medlem av denne domstolen..

NRK - 10 May 18 kl. 11:29

Trump takker Kim for løslatelse

USAs president Donald Trump takker Nord-Koreas leder Kim Jong-un for å ha løslatt tre amerikanske statsborgere fra nordkoreansk fangenskap. Trump kunngjorde også at det "veldig snart" vil komme nyheter om det planlagte møtet med Kim..

P4 - 10 May 18 kl. 08:47

Takker Trump etter løslatelse

De tre amerikanerne som ble løslatt fra Nord-Korea i går, takker president Donald Trump og utenriksminister Mike Pompeo for hjelpen. De tre lander nå i formiddag norsk tid på flybasen i delstaten Maryland, hvor Trump står klar til å ta imot dem..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

30 år gammel drapsgåte kan være løst

Irsk politi har pågrepet to menn for drapet på Inga Maria Hauser (18), en tysk ryggsekkturist på reise i Nord-Irland i 1988..

VG - 9 timer siden

Svensker forberedes til krig og krise

4,8 millioner svenske husstander får i de kommende dager tilsendt brosjyren «Om krisen eller kriget kommer». Advarer mot falske nyheter og ber innbyggere hamstre hummus på boks..

VG - 12 timer siden

Franskmann dømt for terrorplaner under fotball-EM

En franskmann er i en ukrainsk domstol dømt til seks års fengsel for planer om å utføre et terrorangrep i Frankrike under fotball-EM i 2016..

VG - 14 timer siden

Australsk erkebiskop dømt for å ha skjult overgrep mot barn

En australsk erkebiskop ble tirsdag verdens mest høytstående katolske tjenestemann som er dømt for å ha dekket over seksuelle overgrep mot barn..

VG - 22 timer siden

Kilder til Bloomberg: Kina vurderer å la folk få så mange barn de selv vil

Kina vurderer å oppheve alle begrensninger på hvor mange barn en familie kan ha, skriver nyhetsbyrået Bloomberg med henvisning til anonyme kilder..

VG - Igår: 15:46

USAs nye utenriksminister truer med å «knuse» Iran

USAs ferske utenriksminister Mike Pompeo går rett i strupen på erkefienden Iran: Hvis ikke Iran oppfyller 12 amerikanske krav, truer Pompeo med «tidenes strengeste sanksjoner» - og at Iran kan bli knust..

VG - Igår: 11:36

Kina sender satellitt til forskning om baksiden av månen

Kina sendte mandag opp en satellitt som skal formidle informasjon fra en romsonde som skal skytes mot baksiden av månen senere i år. .

VG - Igår: 11:32

Skoleskytingen: Tusenvis i minnestund for Sabika (17)

Flere tusen deltok i minnestund for den pakistanske utvekslingsstudenten, Sabika Sheikh, som ble drept under skoleskytingen i Texas..

VG - Igår: 10:17

Tyrkias EU-drøm lever farlig

ISTANBUL (VG) Tyrkia drømmer fortsatt om EU-medlemskap, men sklir stadig lenger vekk fra unionen..

VG - Igår: 07:45

Kjendis-opprop: Krever likestilling for verdens fattige

140 Hollywood-kjendiser krever i et felles opprop at verdensledere gjør noe med kjønnsdiskriminering og forbindelsen det har til fattigdom..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt