VG > Utenriks

Sunday, 20 January, 23:08

VG - 15 May 18 kl. 23:55

VG i Israel: – Takker Gud for at han har gitt oss Jerusalem tilbake

JERUSALEM/KALANDIA/RAMALLAH (VG) Fremdeles danser og synger israelere foran Jaffainngangen til Jerusalems gamleby. Samtidig har de rasende palestinske protestene spredd seg fra Gaza til flere byer på Vestbredden..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Jerusalemkalandiaramallah, Jaffainngangen, Jerusalems, Gaza, Vestbredden, Israel, Gud, Jerusalem

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG i Israel, Takker, Gud, forat han har , gitt oss Jerusalem tilbake
NRK - 11 May 18 kl. 19:03

USA takker Sverige for hjelpen

Sverige spilte en avgjørende rolle da tre amerikanere ble sluppet fri fra fangenskap i Nord-Korea. Nå takker USA de svenske diplomatene. – Vi takker den svenske ambassadøren i Sverige, og hans medarbeidere, skriver amerikanske UD i en uttalelse..

NRK - 11 Aug 18 kl. 01:01

Trump takker Kanye West

USAs president Donald Trump takker artisten Kanye West for støtten på Twitter. Trump takker West «for at han forteller sannheten at afroamerikansk arbeidsledighet er den laveste gjennom i historie»..

NRK - 15 Jul 18 kl. 02:14

Nye raketter fra Gaza mot Israel

Natt til lørdag ble flere raketter avfyrt fra Gazastripen mot Israel, bare timer etter at Hamas bekjentgjorde at det var inngått en våpenhvile med Israel. Den israelske avisa Haaretz melder at Israel svarte på de nye angrepene..

NRK - 16 Dec 18 kl. 11:05

Israel sier de har funnet ny tunell

Det israelske forsvaret sier de har funnet en fjerde Hizbollah-tunell mellom Libanon og Israel. Israel mener den Iran-støttede gruppen har gravd tunellene for fremtidige angrep på Israel. Libanon har tidligere sagt at Israel ikke har bevis for dette..

Dagbladet - 31 Oct 18 kl. 06:11

UDI: En høy andel takker nei til asyl i Norge

Inntil 10 prosent av de syriske kvoteflyktningene som er valgt ut av FN og UDI, takker nei til å bo i Norge. Det er en «høy andel», ifølge UDI..

Hegnar.no - 31 Oct 18 kl. 06:15

UDI: En høy andel takker nei til asyl i Norge

Inntil 10 prosent av de syriske kvoteflyktningene som er valgt ut av FN og UDI, takker nei til å bo i Norge. Det er en «høy andel», ifølge UDI..

P4 - 30 May 18 kl. 07:49

Israel avviser våpenhvile

Israel benekter nå at det er inngått våpenhvile på Gazastripen. Tidligere i dag hevdet en talsmann for Hamas at det var enighet om våpenhvile etter flere kraftige angrep og motangrep den siste tiden. I natt har Israel angrepet 25 mål mot Hamas, som svar på at bombekastergranater ble skutt fra Gaza mot Israel i går..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 13:31

O du hellige Israel!

Jo flere kontroversielle politiske og militære handlinger Israel gjennomfører, desto mer aktive blir deres tilhengere i sosiale medier. Hvorfor er det så galt å kritisere Israel?.

Aftenposten - 01 Jun 18 kl. 19:30

Slik tenker Israel. Derfor hater så mange Israel.

Israel er en bølle, men ville staten ha eksistert i dag om den ikke var det?.

NRK - 31 Oct 18 kl. 03:07

UDI: – Takker nei til asyl i Norge

Inntil 10 prosent av de syriske kvoteflyktningene som er valgt ut av FN og UDI, takker nei til å bo i Norge. Det er en «høy andel», ifølge Utlendingsdirektoratet (UDI), skriver Vårt Land. Direktør Frode Forfang i UDI mener årsakene er sammensatte..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

250 flypassasjerer strandet i ekstremkulde i 16 timer

Passasjerene om bord et United Airlines-fly ble lørdag stående på flyplassen Goose Bay i Canada i 16 timer, før hjelpen kom. Inne i flyet skal temperaturen raskt ha nådd et ukomfortabelt nivå..

VG - 3 timer siden

May presenterer revidert brexitplan i Parlamentet

Storbritannias statsminister Theresa May presenterer sin reviderte brexitplan for Parlamentet mandag. Samtidig tas det til orde for utsettelser..

VG - 9 timer siden

Forvirret alpakka gikk inn til optiker i Frankrike

Det var nok flere som trodde de trengte briller da en alpakka på oppdagelsesferd vandret rett inn til en optiker i den franske byen Hennebont fredag morgen..

VG - 14 timer siden

SOHR: Flere drepte i stor eksplosjon i Damaskus

Flere personer skal være drept i en stor eksplosjon på en hovedvei i Damaskus i Syria, ifølge observatørgruppen SOHR..

VG - Igår: 21:03

Topp-demokrater gir Trumps forslag avskjed på grått papir

Lørdag kom Trump med et forslag til demokratene i håp om å ende den 29-dager lange «shutdown’en». Så langt gir demokratene forslaget en kald skulder..

VG - Igår: 20:14

Sikkerhetsvaktene rammes av shutdown. Ekspresident Bush serverte dem pizza

George W. Bush sørget for mat til Secret Service-vaktene sine. De har jobbet fire uker uten lønn på grunn av konflikten mellom president Trump og demokratene i Kongressen..

VG - Igår: 18:51

Putin dynges ned av hunder

Den russiske presidenten fikk en firbent venn da han besøkte Serbia denne uken. Det er den fjerde hunden Putin har fått i gave av andre statsledere..

VG - Igår: 04:06

Massiv eksplosjon ved oljerør i Mexico: 66 døde, skriver NTB

Oljerørledningen eksploderte mens hundrevis av lokale beboere samlet bensin fra en lekkasje forårsaket av tyver..

VG - Igår: 02:15

Mueller bestrider påstander om at Trump ba Cohen lyve

Spesialetterforsker Robert Mueller bestrider påstandene i amerikanske medier om at president Donald Trump ba sin tidligere advokat lyve til Kongressen..

VG - I førrgår: 22:38

«Shutdown»: Amerikanske arbeidere ber om penger for å klare seg økonomisk

Over 800.000 offentlige arbeidere er rammet som følger av den lengste «shutdowen» i USAs historie. I desperasjon tyr flere av dem nå til innsamlingsnettstedet GoFundMe for å overleve økonomisk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt