NRK > Nyheter

Sunday, 21 April, 22:02

NRK - 25 Mar 19 kl. 07:38

VG endret Giske-artikkelen

Giske-saken, med en seks sekunders dansevideo, ble endret fra VG publiserte til de beklaget. NRK har gått gjennom arkiverte versjoner av artikkelen..
Les mer på NRK


Les mer om:
VG, NRK, Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG endret, Giske-artikkelen
Dagbladet - 22 Jan 19 kl. 14:39

Nei, Skam-Tarjei har ikke tjent millioner på bitcoin-program

Artikkelen var forkledd som en Dagbladet-sak, og ble sponset på Facebook. Men både artikkelen og påstanden er oppspinn..

NRK - 28 Mar 19 kl. 21:13

Slår tilbake mot Skarvøy

– Han sier indirekte at jeg lyver, sier kvinnen fra Giske-videoen om VG-journalist Lars Joakim Skarvøys påstander om at hun har endret sin versjon om møtet med Trond Giske. – Han prøver å ro seg inn igjen, sier kvinnen til TV2..

Dagbladet - 19 Jan 19 kl. 09:34

Mens «alle» diskuterer abort, slår Giske alarm om NRK-setning

- Enten er dette endret politikk, eller så har noen sovet i timen..

NRK - 18 Feb 19 kl. 21:04

Vil ha Giske inn i fylkesstyret

Trondheim Ap foreslår Trond Giske som styremedlem til Trøndelag Ap, bekrefter valgkomite-leder Jorodd Asphjell overfor NRK. Han sier det ikke er noen strid, og at tonen i diskusjonen er god, men at Giske har vært og fortsatt er omdiskutert..

Klartale - 22 Feb 19 kl. 09:08

Giske vil ha en unnskyldning

– Det ser verre ut enn det var, sier kvinnen som Trond Giske danset med i en video. Giske ønsker seg en unnskyldning fra avisa VG..

NRK - 21 Feb 19 kl. 23:52

Avdramatiserer dansevideo

Onsdag sendte en fagforeningsnestleder en bekymringsmelding om Trond Giske, etter å ha sett et klipp av politikeren og en ung kvinne. Giske reagerer på framstillingen. Kvinnen som danset med Giske sier i kveld at det hele var uproblematisk og greit..

NRK - 07 Feb 19 kl. 18:07

– Ingen hindre for Giske i dag

I brevet fra Ap-ledelsen til Trond Giske åper partileder Jonas Gahr Støre og partisekretær Kjersti Stenseng for at Giske kan gjøre et comeback. De skriver at det ikke er noe i dag som står til hinder for Giskes «fulle deltakelse i partiet»..

NRK - 22 Feb 19 kl. 17:27

Bekymringsmelding om Giske henlagt

Partisekretær Kjersti Stenseng bekrefter at Ap henlegger bekymringsmeldingen mot Trond Giske som partiet mottok onsdag, skriver Dagbladet. Fredag ble det kjent at Giske ikke får plass i hverken fylkesstyret eller fylketslagets arbeidsutvalg..

NRK - 07 Feb 19 kl. 17:52

Tar selvkritikk i Giske-saken

I et brev til Trond Giske tar Jonas Gahr Støre selvkritkk for håndteringen av varslingssakene. – Vi ser at det kan være sider ved håndteringen som kunne vært gjennomført bedre, skriver han. Støre ønsker også Giske velkommen inn igjen i varmen..

NRK - 07 Feb 19 kl. 17:46

Ap vil ikke gjenåpne Giske-saken

Høsten 2018 leverte en kritisk Trond Giske (Ap) omfattende dokumentasjon til Arbeiderpartiet, og ba partiet om å gjenoppta varslersakene mot ham. Nå har Jonas Gahr Støre konkludert, og det blir ingen gjenåpning, skriver Giske på Facebook..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 30 minutter siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 15 minutter siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 15 minutter siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 30 minutter siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..

NRK - 30 minutter siden

Bombe uskadeliggjort nær flyplass

En improvisert bombe er oppdaget og uskadeliggjort ved en internasjonal flyplass 30 kilometer utenfor Sri Lankas hovedstad Colombo. Det opplyser en talsmann for luftforsvaret, noen timer etter at en serie bombeangrep kostet minst 215 personer livet..

NRK - 45 minutter siden

Rekordmange unge til fjells

Stadig flere unge ønsker seg en påskeferie med fjell og friluftsliv, og aldri har det vært flere ungdommer til fjells, melder Turistforeningen. I løpet av fem år har DNT ung hatt en medlemsøkning på 47 prosent..

NRK - 1 time siden

Politiet skryter av ungdommer

Politiet på Manglerud i Oslo skryter av ungdommer på Bjørndal som plukket søppel langs veien. Ungdommene jobbet frivillig i regi av den lokale moskeen..

NRK - 4 timer siden

Avkrefter at bombe ble funnet

Tidligere i dag meldte Fædrelandsvennen om at en udetonert bombe ble funnet like ved Strømmestiftelsens kontorer på Sri Lanka. Generealsekretær Kristine Storesletten Sødal avkrefter søndag kveld dette..

NRK - 1 time siden

Flere unge sliter i påsken

Denne påsken har Kirkens SOS hatt dobbelt så mange samtaler med yngre mennesker, sammenlignet med i fjor. Fra palmesøndag til langfredag besvarte Kirkens SOS 231 chatsamtaler. De som tar kontakt er mellom 15 og 30 år, skriver Tvedestrandsposten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt