VG > Økonomi

Friday, 06 December, 13:26

VG - I førrgår: 16:22

VG avslører: Slapp fengsel: Retten fikk aldri vite om fotballvolden

.
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG avslører, Slapp, fengsel, Retten, fikk, aldri, viteom , fotballvolden
VG - 11 Oct 19 kl. 14:10

Krever fengsel i nesten to år for torpedoen

Politiet mener torpedo Jan Erik Iversens egen forklaring i retten nesten er nok til å dømme ham. I retten ble det lagt ned påstand om fengsel i nesten to år..

NRK - 18 Nov 19 kl. 20:01

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 08 Nov 19 kl. 21:50

Lula har sluppet ut av fengsel

Brasils tidligere presidenten Luiz Inacio Lula da Silva, slapp fredag ut av fengsel etter en dommer bestemte at han skulle løslates. Lula er dømt for korrupsjon og hvitvasking av penger..

NRK - 31 Aug 19 kl. 23:21

TV 2: Voldsdømt blogger må i retten

Ifølge TV 2 må en blogger som i fjor ble dømt til 90 dagers fengsel for vold, møte i retten på nytt denne uka. Årsaken er ifølge kanalen at hun skal ha angrepet en taxisjåfør mens han kjørte..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 01:17

Influenser dømt til 17 års fengsel etter avsløring

Den 22 år gamle influenseren Wyatt Pasek frontet et liv med luksus, dyre biler og penger. Realiteten, som viste seg å være en helt annen, fikk han dømt til 17 års fengsel..

NRK - 18 Oct 19 kl. 05:12

Keshvari-saken for retten i dag

Bedragerisaken mot stortingsrepresentant Mazyar Keshvari (Frp) avvikles fredag. Han har erkjent forholdet, og saken går som en tilståelsessak i retten. Påtalemyndigheten har varslet at det vil bli lagt ned påstand om halvannet års ubetinget fengsel..

NRK - 20 Sep 19 kl. 15:08

Bloomberg-journalister for retten

To journalister fra nyhetsbyrået Bloomberg News står for retten i Tyrkia. De er anklaget for å sabotere landets økonomi etter en artikkel om fjorårets valutakrise. Journalistene risikerer opptil fem års fengsel dersom de blir funnet skyldig..

NRK - 29 Nov 19 kl. 07:50

Fengsel for planlagt juleterror

I Australia er to menn dømt til 28 års fengsel for å ha planlagt et IS-inspirert terrorangrep i Melbourne. En tredje person må sone 16 år. Første juledag i 2016 hadde de planlagt å halshugge folk og å detonere bomber i sentrum, ifølge retten..

NRK - 18 Oct 19 kl. 18:30

Fire års fengsel for voldtekt

En mann i slutten av 20-årene ble fredag dømt i Nedre Telemark tingrett til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinnelig kollega under en jobbtur i Danmark. Mannen hevdet i retten at kvinnen samtykket til samleiet, og erkjente ikke straffskyld..

NRK - 01 Oct 19 kl. 07:18

Ber om sju års fengsel for tiltalt

En mann som er tiltalt for drapsforsøk på datteren sin på Greverud i Oppegård for to år siden bør dømmes til sju år og åtte måneders fengsel. Det mener aktor som la ned påstand i retten i går. Dom i saken kommer 24.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

De Grønne angriper Norges nye pengebinge

De Grønne-talsperson Arild Hermstad utfordrer: – Det er ikke realistisk at Sverdrup-plattformen skal pumpe opp olje i 50 år, slik planene er. – Glem det, sier han. Hermstad sier at nye store fremtidige funn må bli liggende..

VG - 2 timer siden

Wilma-drapet: En tredje person er pågrepet

Påtalemyndigheten holder kortene tett til brystet, men bekrefter at ytterligere en person er pågrepet i forbindelse med drapet på Wilma Andersson (17)..

VG - 2 timer siden

Se «Get Ready to be Boyzvoiced» på VG+

20 år er gått siden «superstjernene» M’Pete, Roar og Hot Tub fra tulle-boybandet «Boyzvoice» tok landet med storm. Nå kan du se kultfilmen «Get Ready to be Boyzvoiced» på VG+ frem til 3. januar..

VG - 2 timer siden

Camila Morrone (22) forsvarer kjærligheten til Leonardo DiCaprio (45)

Camila Morrone synes folk skal slutte å bry seg om aldersforskjellen på henne og Hollywood-kjæresten..

VG - 4 timer siden

Polfarerne drev 26 kilometer på isen i natt: – Mye kan skje

NORDISHAVET (VG) Vind og store bevegelser i isen skaper utfordringer. Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn drev i natt 26 kilometer på isen, men er fortsatt «ekstremt motivert»..

VG - 4 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget: – Veldig godt likt av spillerne

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig..

VG - 4 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget: - Veldig viktig

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig for landslaget..

VG - 4 timer siden

Halvparten av Karpe-billettene utsolgt på én time

Alle ståplassene til de ti konsertene i Oslo Spektrum ble revet unna den første timen..

VG - 4 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget: - Fantastisk for landslaget

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig for landslaget fremover..

VG - 4 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget

Lars Lagerbäck har bestemt seg for å forlenge med det norske fotballandslaget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt