NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 07:12

NRK - 13 Nov 18 kl. 09:44

VG: Flere vaiere har røket

Flere av vaierene som skulle sikre den havarerte fregatten «Helge Ingstad» har røket, melder VG. Avisa skriver at nesten hele skipet nå ligger under vann..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ingstad, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Flere, vaierehar , røket
NRK - 10 Nov 18 kl. 10:52

Fire av ti vaiere festet

Kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret, Torill Herland, forteller lørdag formiddag at fire av ti vaiere er festet om bord på KNM Helge Ingstad og på land i Øygarden. Neste fase vil innebære å stramme opp fartøyet, for at arbeidere skal kunne gå om bord..

VG - 13 Nov 18 kl. 09:40

Flere vaiere har røket, milliardskipet «Helge Ingstad» har sunket

Flere av vaierne som holder KNM «Helge Ingstad» oppe har røket i natt. Nå ligger skipet nesten helt under vann..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 09:43

VG: – Flere vaiere på fregatten har røket

Fregatten KNM «Helge Ingstad» nesten helt under vann..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 09:43

Fregatthavariet: – Flere vaiere på fregatten har røket

Fregatten KNM «Helge Ingstad» nesten helt under vann..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 16:20

Bergingseksperter kritiserer bruk av vaiere på KNM «Helge Ingstad»

Flere bergingseksperter er kritisk til bruken av vaier for å holde den havarerte fregatten HMK Helge Ingstad stabil. De viser til at kjetting er det beste..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 09:43

Flere vaiere på fregatten Helge Ingstad har røket

Fregatten KNM «Helge Ingstad» nesten helt under vann..

VG - 13 Nov 18 kl. 09:40

Flere vaiere har røket, «Helge Ingstad» nesten helt under vann

Kystverket fikk i dag tidlig beskjed om at flere av vaierne som holder fregatten på plass har røket i natt. Fregatten har gått lenger under vann – og lenger ut..

VG - 13 Nov 18 kl. 09:40

NÅ: Flere vaiere har røket – «Helge Ingstad» nesten helt under vann

Kystverket fikk i dag tidlig beskjed om at flere av vaierne som holder fregatten på plass har røket i natt. Fregatten har gått lenger under vann – og lenger ut..

Hegnar.no - 13 Nov 18 kl. 11:01

Fregatten Helge Ingstad synker

Fregatten Helge Ingstad ligger nå nesten under vann. Flere vaiere som har holdt fregatten på plass, har røket, melder VG..

Klartale - 13 Nov 18 kl. 10:16

Vaiere røk - nå ligger skipet nesten under vann

Fregatten Helge Ingstad har sunket dypere..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

I dag blir kong Harald 82 år

Torsdag feirer kong Harald sin 82-årsdag. Den aktive kongen var senest i forrige uke på Lillehammer for å markere at det er 25 år siden OL i byen..

NRK - 1 time siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 1 time siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 2 timer siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 2 timer siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 5 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt