NRK > Nyheter

Wednesday, 16 October, 08:12

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:23

VG: «Tindersvindler» til Israel

En 29 år gammel mann kjent som «tindersvindleren» ble denne uken utlevert til sitt hjemland Israel, skriver VG. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker. Flere kvinner fra ulike land, også Norge, har anmeldt mannen for bedrageri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, VG, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Tindersvindler, til, Israel
NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Omar og Tlaib til Israel likevel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i Israel, det melder AFP. Tlaib og Ilhan Omar var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter at de flagget støtte til en palestinskledet boikott av landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:40

Missil skutt mot Nord-Israel

Et missil ble søndag skutt fra Libanon mot Nord-Israel, det opplyser israelsk militære. Hizbollah sverget i forrige uke hevn for droneangrep mot dem i Libanon, som de ga Israel skylden for. Det er ikke kjent om angrepet gjorde skade i Israel..

NRK - 31 Aug 19 kl. 19:45

Israel sender styrker til grensen

Israel beordrer flere soldater til sin nordlige grense med Libanon. Forholdet mellom Israel og den libanesiske geriljagruppen Hizbollah er den siste tiden ytterligere forverret. Israelsk militære sier de forbereder seg på de fleste scenarioer..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 17:09

Israel og Hizbollah med gjensidige angrep

Israel avviser Hizbollahs påstand om at israelske soldater ble drept i et missilangrep søndag. Israel svarte med å avfyre 40 raketter mot mål i Sør-Libanon..

NRK - 31 Aug 19 kl. 20:10

Anklager Israel for å ville angripe

Hassan Nasrallah, leder i Hizbollah, anklager Israels statsminister Netanjahu for å lete etter en unnskyldning til å angripe. Han sier de har nok missiler for en konfrontasjon med Israel. Israel har beordret flere soldater til grensen mot Libanon..

VG - 01 Sep 19 kl. 16:03

Israel og Hizbollah angriper hverandre: Frykt for krig

LIBANON/OSLO (VG): Israel svarer med å angripe Sør-Libanon. Flere frykter for opptrappingen av konflikten mellom Israel og Hizbollah..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Tlaib får reise til Israel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i landet, for å besøke familie på Vestbredden, det melder AFP. Tlaib var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter støtte til en palestinskledet boikott av landet..

P4 - 01 Sep 19 kl. 16:27

Angriper mål i Libanon etter angrep

Hizbollah hevder å drept israelske soldater i et kjøretøy i et rakettangrep i Nord-Israel. Angrepet er besvart fra israelsk side, og militæret i Israel sier de vil angripe flere mål i Libanon utover dagen. Forrige uke sverget Hizbollah hevn for et droneangrep i Libanon, som de ga Israel skylden for..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:40

Missiler skutt mot Nord-Israel

Flere missiler ble søndag skutt fra Libanon mot Nord-Israel, det opplyser israelsk militære. Hizbollah sverget i forrige uke hevn for droneangrep mot dem i Libanon, som de ga Israel skylden for. Israelske styrker sier de vil svare på angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Terrorsiktede norskkurdere løslatt

To kurdere fra Stavanger er løslatt fra varetekt i Tyrkia, der de har sittet fengslet siden i sommer. Tyrkisk politi mistenker dem for å ha lederroller i den forbudte kurdiske organisasjonen PKK, som Tyrkia anser som en terrororganisasjon..

NRK - 15 minutter siden

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..

NRK - 45 minutter siden

Ingen gjennombrudd i natt

EU håpet å våkne til brexitgjennombrudd etter en natt med forhandlinger. Men samtalene fortsetter i håp om å spikre et avtaleutkast før EU-toppmøtet torsdag. I London sier kilder ved statsminister Boris Johnsons kontor at det «gjenstår mer arbeid»..

NRK - 1 time siden

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 1 time siden

Håper på brexitgjennombrudd

Storbritannia og EU har brukt natta til å forhandle fram et utkast til en brexitavtale, ifølge nyhetsbyrået AFP. EU har sagt at et utkast må være på bordet onsdag morgen for at EU-landene skal vurdere utkastet før toppmøtet som starter torsdag..

NRK - 1 time siden

– Kompetanseflukten er kritisk

Fra nyttår overtar fylkeskommunene ansvaret for å brøyte og strø 44.639 kilometer fylkesveier, samtidig som 10 prosent av Vegvesenets ansatte har sluttet i år. Veidirektøren sier at utskiftningen gir mangel på kompetanse som fylkeskommunene trenger..

NRK - 2 timer siden

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Ocasio-Cortez støtter Sanders

30 år gamle Alexandria Ocasio-Cortez kommer til å gå ut og støtte Bernie Sanders som Demokratenes presidentkandidat, ifølge Washington Post. Ocasio-Cortez representerer New York i kongressen, og er regnet som innflytelsesrik på venstresiden i USA..

NRK - 3 timer siden

34,5 prosent kvinnelige ordførere

En gjennomgang Nationen har gjort, viser at det ligger an til å bli 117 kvinnelige ordførere. Det er like mange som det har vært, men siden det er vesentlig færre kommuner, blir andelen høyere. 34,5 prosent kvinner er rekordhøyt, ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

74 omkom etter tyfon i Japan

74 personer er nå bekreftet omkommet etter tyfonen «Hagibis». Det melder den japanske TV-kanalen NHK, ifølge Reuters. 12 personer er fremdeles savnet og 220 personer skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt