NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:49

NRK - 09 Oct 19 kl. 20:23

VG: «Tindersvindler» til Israel

En 29 år gammel mann kjent som «tindersvindleren» ble denne uken utlevert til sitt hjemland Israel, skriver VG. I en rettshøring tirsdag ble han varetektsfengslet i to uker. Flere kvinner fra ulike land, også Norge, har anmeldt mannen for bedrageri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Israel, VG, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: VG Tindersvindler, til, Israel
NRK - 01 Sep 19 kl. 21:25

USA støtter Israel

Amerikanske myndigheter ga søndag uttrykk for bekymring over den økte konflikten mellom Israel og USA. USA ga samtidig uttrykk for at Israel har rett til å forsvare seg mot angrep. Hizbolah skjøt søndag flere missiler inn i Nord-Israel..

P4 - 12 Nov 19 kl. 06:27

Tindersvindler i forhandlinger

Rettsaken mot Simon Leviev, bedre kjent som Tindlersvindleren, ble i går utsatt i tre uker. I følge mannens forsvarer ble saken utsatt fordi Leviev er i forhandliger med påtalemyndigheten og vurderer å gå med på en tilståelsesdom. Leviev er kjent for å ha bedrevet kjærlighetssvindel i Europa og står tiltalt for en rekk elovbrudd som identitetsforfalskning, tyveri og bedrageri..

NRK - 16 Aug 19 kl. 11:14

Omar og Tlaib til Israel likevel

Israel vil likevel la det amerikanske kongressmedlemmet Rashida Tlaib reise inn i Israel, det melder AFP. Tlaib og Ilhan Omar var opprinnelig nektet adgang til Israel, etter at de flagget støtte til en palestinskledet boikott av landet..

NRK - 01 Sep 19 kl. 15:40

Missil skutt mot Nord-Israel

Et missil ble søndag skutt fra Libanon mot Nord-Israel, det opplyser israelsk militære. Hizbollah sverget i forrige uke hevn for droneangrep mot dem i Libanon, som de ga Israel skylden for. Det er ikke kjent om angrepet gjorde skade i Israel..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 17:09

Israel og Hizbollah med gjensidige angrep

Israel avviser Hizbollahs påstand om at israelske soldater ble drept i et missilangrep søndag. Israel svarte med å avfyre 40 raketter mot mål i Sør-Libanon..

NRK - 31 Aug 19 kl. 19:45

Israel sender styrker til grensen

Israel beordrer flere soldater til sin nordlige grense med Libanon. Forholdet mellom Israel og den libanesiske geriljagruppen Hizbollah er den siste tiden ytterligere forverret. Israelsk militære sier de forbereder seg på de fleste scenarioer..

NRK - 16 Nov 19 kl. 05:33

Israel angriper Gazastripen

Israel har angrepet palestinske mål etter at det ble skutt med raketter mot Israel fra Gazastripen. Dette skjer til tross for våpenhvilen som ble innført for to dager siden. Angrepene skal ifølge det israelske militæret være rettet mot Hamas..

P4 - 12 Dec 19 kl. 05:22

Nok et nyvalg i Israel

Det blir nok et nyvalg i Israel. Det er klart etter at israelske politikere mislyktes i å danne en regjering før fristen gikk ut ved midnatt. Dermed blir det valg igjen i mars - det tredje valget i Israel på under ett år..

NRK - 28 Jan 20 kl. 18:34

Israel får beholde bosettinger

President Donald Trump presenterte tirsdag en plan for fredsløsning mellom Israel og Palestina, utarbeidet i samarbeid med israelerne. Planen innebærer at Israel får beholde bosetningene i de okkuperte palestinske områdene..

NRK - 03 Feb 20 kl. 22:36

Israel i samtalar med naboland

Statsminister i Israel, Benjamin Netanyahu, møtte måndag leiarane i Sudan og Uganda, for å diskutere om landa kan verdsette Israel som stat. – Netanyahu meiner at Sudan er inne i ein ny positiv retning, uttaler kontoret hans, ifølge NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

En skadd i utforkjøring i Sunndal

En passasjer er sendt til sykehuset i Molde for undersøkelse etter en utforkjøring på Fv 62 i Øksendal i Sunndal. Det var tre personer i bilen..

NRK - 30 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 30 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 15 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 30 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 2 timer siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt