P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 10:43

P4 - 06 Dec 19 kl. 13:12

Værfaste arbeidere er reddet

Alle de ti arbeiderne som har vært værfast i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord siden onsdag er nå reddet ut.
Det melder avisen iSandnessjøen.
Fire av de er skadet etter at de havnet under vann i forbindelse med kraftutbygging onsdag. To av disse er kjørt til sykehus og to til legevakt for sjekk, men ingen er alvorlig skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Leirfjord, Isandnessjøen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Værfaste, arbeidereer , reddet
P4 - 06 Dec 19 kl. 09:57

Håper å få reddet ut værfaste arbeidere i løpet av noen timer

Hovedredningssentralen håper å få reddet ut de værfaste arbeiderne på Helgeland før klokken er 14 i dag. Ti arbeidere sitter værfaste i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord. Fire av dem er skadd etter at de havnet under vann inne i en overføringstunnel i forbindelse med kraftutbygging.

P4 - 06 Dec 19 kl. 05:55

Skal prøve å få berget værfaste arbeidere i dag

Redningsmannskaper skal i dag igjen prøve å få reddet ned de ti arbeiderne som sitter værfaste i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord. Fire av dem er skadd etter at de havnet under vann inne i en overføringstunnel i forbindelse med kraftutbygging. Uvær igår gjorde det umulig å hente ut arbeiderne, sier redningsleder ved Hovedredningssentralen Nord-Norge, Jakob Karlsen..

NRK - 05 Dec 19 kl. 19:39

Skadde arbeidere blir ikke henta

Til sammen ti arbeidere sitter værfaste på ei brakke i 500 meters høyde i Leirfjord i Nordland. Fire av dem er skadd, men det har vært vanskelig å hente dem ut. Kraftig uvær gjorde at både helikopter og en skuterpatrulje måtte returnere..

Dagbladet - Igår: 16:10

Tinder-match reddet værfaste tyskere på Nordkapp

- Til venstre for oss var en klippe og havet, og til høyre for oss var fjellet..

NRK - 11 Jan 20 kl. 18:34

Værfaste skiløpere ved Norefjell

To værfaste skiløpere får bistand i området mellom Høgevard og Norefjell i Buskerud, melder Hovedredningssentralen. Det er mye dårlig vær i fjellet og langs kysten i dag. Både Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors er i beredskap..

NRK - 18 Dec 19 kl. 07:44

13 arbeidere reddet i Kina

13 gruvearbeidere er reddet ut av en gruve sørvest i Kina etter å ha vært fanget i 86 timer, opplyser lokale medier. En ulykke førte til oversvømmelse i kullgruva i Shanmushu i Yibin i Sicchuan-provinsen lørdag. Fem gruvearbeidere døde, ifølge NTB..

P4 - 05 Dec 19 kl. 19:35

Uvær hindrer berginsmannskaper

De fire arbeiderne som ble skadet i en arbeidsulykke på fjellet i Leirfjord i går, blir ikke berget ned i dag. Det melder hovedredningssentralen til NRK. Kraftig uvær i området har gjort at både helikopter og skuterpatrulje er tvunget til å returnere.

P4 - 05 Dec 19 kl. 19:35

Uvær hindrer bergingsmannskaper

De fire arbeiderne som ble skadet i en arbeidsulykke på fjellet i Leirfjord i går, blir ikke berget ned i dag. Det melder hovedredningssentralen til NRK. Kraftig uvær i området har gjort at både helikopter og skuterpatrulje er tvunget til å returnere.

P4 - 04 Sep 19 kl. 07:43

Nordmenn værfaste i Florida er bekymret

Mange nordmenn er nå værfaste på sørøstkysten i USA og er bekymret for om orkanen også vil ramme dem. I North Carolina har president Donald Trump erklært unntakstilstand og det har vært obligatorisk evakuering også i Florida, Georgia og South Carolina. Vivian Sandvold er i Fort Lauderdale utenfor Miami med familien - og har lenge vært urolig..

P4 - 10 Oct 19 kl. 06:51

Slår alarm om innleide arbeidere

Klubbledere ved norske industribedrifter slår nå alarm om innleide arbeidere. En gjennomgang Klassekampen har gjort viser at hos flere store bedrifter langs kysten utgjør innleide arbeidere, primært fra øst-Europa, brorparten av de ansatte. Fagforeningene frykter nå at dette skal få konsekvenser for blant annet streikemakt og for å få gjennom krav..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Rødt med stor medlemsøkning

Rødt har firedoblet medlemstallet siden den borgerlige regjeringen tok over i 2013. Partiet har dermed klart størst økning av nye medlemmer de siste seks årene, melder NTB. Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av fjoråret enn i 2013, noe som er en økning på hele 400 prosent.

P4 - 1 time siden

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 1 time siden

Levninger sendt til obduksjon

Levningene av den døde personen som ble funnet i strandkanten ved Landskrona i Sverige i går, er blitt sendt til obduksjon. Det opplyser svensk politi til VG. Levningnene ble funnet i området hvor en 43 år gammel kvinne fra Bergen har vært savnet siden julaften.

P4 - 1 time siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger er nå stengt i Nord-Norge på grunn av uvær. E6 over Saltfjellet i Nordland og E12 ved Umbukta er stengt som følge av uværet. Det samme ermange fylkesveier i Nordland og Troms og Finnmark..

P4 - 2 timer siden

Dødstallet stiger i Kina

I Kina fortsetter dødstallet å stige etter utbruddet av coronaviruset. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget over 300 nye smittetilfeller, opplyser myndighetene i landet. Dermed har minst 1600 mennesker fått påvist smitte, situasjonen er kritisk for 230 personer.

P4 - 2 timer siden

Barn til sykehus etter brann

En tre år gammel jente er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter en boligbrann i Moss i natt. Jentas mor og ett år gamle søster er også innlagt på sykehuset etter å ha blitt eksponert for røyk. Treåringen ble reddet ut av boligen av en politibetjent som selv fikk røykskader, forteller operasjonsleder Kari Monsen.

P4 - 2 timer siden

Skadd i snøscooterulykke

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med luftambulanse etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Vestfold og Telemark i natt. Skadeomfanget er foreløpig uklart, opplyser politiet. Mannen ble funnet av en person som hadde hytte i området.

P4 - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann i slutten av tenårene er pågrepet etter å ha skutt med en hagle i Sparbu i Trøndelag. Ingen ble skadd i hendelsen. Personene som var på adressen sammen med ham, oppfattet han som truende, og kontaktet derfor politiet.

P4 - 2 timer siden

Godstog kjørte seg fast

Et godstog har satt seg fast i en snøfonn på Saltfjellet i natt. Nattoget nordover stoppes nå i Mo i Rana og det vil føre til forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor. Det er uklart hvor lang tid det vil ta å fjerne godstoget..

P4 - 11 timer siden

220 migranter reddet i Middelhavet

223 mennesker er reddet opp av skrøpelige farkoster på Middelhavet av det norskeide redningsskipet Ocean Viking siden fredag. Det skriver Leger uten grenser på Twitter. Ifølge organisasjonen var mange av dem var nedkjølte og ekstremt svake, og mange var dekket av drivstoff..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt