P4 > Nyheter

Lørdag, 26 September, 05:24

P4 - 06 des. 19 kl. 13:12

Værfaste arbeidere er reddet

Alle de ti arbeiderne som har vært værfast i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord siden onsdag er nå reddet ut.
Det melder avisen iSandnessjøen.
Fire av de er skadet etter at de havnet under vann i forbindelse med kraftutbygging onsdag. To av disse er kjørt til sykehus og to til legevakt for sjekk, men ingen er alvorlig skadet..
Les mer på P4


Les mer om:
Leirfjord, Isandnessjen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Værfaste, arbeidereer , reddet
P4 - 06 des. 19 kl. 09:57

Håper å få reddet ut værfaste arbeidere i løpet av noen timer

Hovedredningssentralen håper å få reddet ut de værfaste arbeiderne på Helgeland før klokken er 14 i dag. Ti arbeidere sitter værfaste i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord. Fire av dem er skadd etter at de havnet under vann inne i en overføringstunnel i forbindelse med kraftutbygging.

P4 - 06 des. 19 kl. 05:55

Skal prøve å få berget værfaste arbeidere i dag

Redningsmannskaper skal i dag igjen prøve å få reddet ned de ti arbeiderne som sitter værfaste i en brakkerigg i 500 meters høyde i Leirfjord. Fire av dem er skadd etter at de havnet under vann inne i en overføringstunnel i forbindelse med kraftutbygging. Uvær igår gjorde det umulig å hente ut arbeiderne, sier redningsleder ved Hovedredningssentralen Nord-Norge, Jakob Karlsen..

NRK - 05 des. 19 kl. 19:39

Skadde arbeidere blir ikke henta

Til sammen ti arbeidere sitter værfaste på ei brakke i 500 meters høyde i Leirfjord i Nordland. Fire av dem er skadd, men det har vært vanskelig å hente dem ut. Kraftig uvær gjorde at både helikopter og en skuterpatrulje måtte returnere..

P4 - 04 sep. 19 kl. 07:43

Nordmenn værfaste i Florida er bekymret

Mange nordmenn er nå værfaste på sørøstkysten i USA og er bekymret for om orkanen også vil ramme dem. I North Carolina har president Donald Trump erklært unntakstilstand og det har vært obligatorisk evakuering også i Florida, Georgia og South Carolina. Vivian Sandvold er i Fort Lauderdale utenfor Miami med familien - og har lenge vært urolig..

NRK - 11 jan. 20 kl. 18:34

Værfaste skiløpere ved Norefjell

To værfaste skiløpere får bistand i området mellom Høgevard og Norefjell i Buskerud, melder Hovedredningssentralen. Det er mye dårlig vær i fjellet og langs kysten i dag. Både Norsk Folkehjelp, Norske redningshunder og Røde Kors er i beredskap..

P4 - 19 feb. 20 kl. 15:39

Værfaste turister på Haukeliseter kan reise hjem

De 50 turistene som har vært værfaste på Haukeliseter fjellstue kan nå omsider reise hjem. Siden søndag har gjestene vært innesnødd, men i ettermiddag lettet været såpass at E134 Haukeli ble åpnet for kolonnekjøring. Daglig leder Håkon Aarthun ved fjellstua sier gjestene har tatt situasjonen med fatning:.

P4 - 24 feb. 20 kl. 10:08

Norwegian setter opp ekstra fly

Norwegian setter opp ekstra fly for å få nordmenn hjem fra værfaste Kanariøyene. De første flyene kan lette fra Las Palmas i ettermiddag, så lenge værforholdene tillater det, opplyser selskapet. De reisende vil få direkte beskjed så fort som mulig.

P4 - 25 feb. 20 kl. 18:05

Alle værfaste passasjerer hjem onsdag

Alle værfaste norske passasjerene som har vært strandet på Kanariøyene på grunn av sandstorm skal hentes hjem til Norge i løpet av i morgen. Det opplyser nå SAS og Norwegian til NTB. I dag har SAS to fly på vei til Arlanda og et på vei til Oslo.

NRK - 07 mars 20 kl. 16:24

Vêrfaste på fjell i Volda

Tre personar er vêrfaste på toppen av fjellet Eidskyrkja i Volda i Møre og Romsdal. Ingen skal vere skadde. Politiet sender ut redningsmannskap i samarbeid med Hovedredningssentralen..

NRK - 17 juli 20 kl. 18:12

Tre personer værfaste på Mælefjell

Det er iverksatt en redningsaksjon etter tre personer som er værfaste på toppen av Mælefjell i Telemark..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Forskere må leie privatfly

På grunn av koronaviruset må Norsk Polarinstitutt leie et privatfly for å frakte forskere til stasjonen «Troll» i Antarktis. Dermed byr det vanlige mannskapsbyttet i november på noen ekstra utfordringer på grunn av stengte flyplasser skriver NRK. Operasjonen koster rundt 45 millioner kroner totalt.

P4 - 6 timer siden

Ytterligere fem smittet i Øygarden

Ytterliger fem personer har fått påvist koronaviruset i Øygarden det siste døgnet opplyser kommunen til NRK. Totalt har Øygarden 91 smittetilfeller i kommunen. I går og dagen før var smittetallet sju nye personer hver dag..

P4 - 6 timer siden

Ni nye smittede i Arendal

Arendal kommune melder om ni nye smittetilfeller av koronaviruset i dag. Til sammen er nå 220 perosner i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede knyttes til to arrangement tidligere denne måneden som er bakgrunnen for smitteutbruddet i kommunen..

P4 - 6 timer siden

Ber foreldre hente berusede tenåringer

Politiet ber foreldre og foresatte hente tenåringene sine etter en fest i Klæbu utenfor Trondheim Mellom 50 og 70 barn i alderen 14- 17 år har samlet seg ved Tanem, mange av dem svært beruset. Flere politipatruljer er på stedet..

P4 - 7 timer siden

Langt flere i fedrekvotefellen enn antatt

Langt flere enn først antatt har mistet fedrekvoten. Nye tall viser at Nav har undervurdert hvor mange fedre som mister deler av eller hele fedrekvoten fordi de søker for sent. Familieminister Kjell Ingolf Ropstad trodde 40 -50 personer mistet fedrekvoten per år og har informert Stortinget om dette.

P4 - 7 timer siden

Terrorsiktet nordmann kan utleveres

En 61 år gammel norsk statsborger kan utleveres til Frankrike i forbindelse med en terrorsak i Paris for snart 40 år siden. Det har Oslo tingrett bestemt. Fransk påtalemyndighet mener den terrorsiktede nordmannen som har palestinsk bakgrunn deltok i et angrep i Paris i 1982 rettet mot en jødisk restaurant.

P4 - 7 timer siden

Fortsatt ingen løsning - busstreik trappes opp

Fortsatt er det ingen kontakt mellom partene i forhandlingene om mer lønn til bussjåførene. Det bekrefter både Fellesforbundet og Yrkestrafikkforbundet i kveld til NTB. Dermed går ytterligere 4500 bussjåfører ut i streik i morgen tidlig.

P4 - 8 timer siden

Ukrainsk fly har krasjet under landing

Et ukrainsk militærfly har styrtet i forbindelse med landing. 20 personer er bekreftet omkommet, bekrefter regjeringen. I tillegg skal to være skadet.

P4 - 8 timer siden

Tre siktede etter knivangrep varetektsfengslet

De tre mindreårige personene som er siktet for knivstikkingen på Bogerud T-Bane i går kveld er nå varetektsfengslet. To av dem er fengslet i to uker med brev- og besøksforbud, mens den tredje er varetektsfengslet i en uke med brev- og besøksforbud. Alle tre er siktet for grov kroppskade.

P4 - 8 timer siden

Fem pågrepet etter angrep i Paris

Fem personer skal nå være pågrepet og arrestert etter knivangrepet utenfor de tidligere lokalene til Charlie Hebdo i Paris i dag. Det melder det franske rettsvesenet. Politiet etterforsker saken som terror.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt