Klartale > Nyheter

Saturday, 06 June, 04:10

Klartale - 07 Apr 20 kl. 17:42

Vær trygg på tur - både i byen og i naturen

Vi skal holde oss mest mulig hjemme. Samtidig er det bra med en tur ut. Egne regler for byvett og turvett kan gjøre turen trygg..
Les mer på Klartale


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vær, trygg, tur, bådei , byenog i , naturen
P4 - 02 Apr 20 kl. 07:12

En ekstra god grunn til å ta det med ro

Det blir en annerledes påske - også i trafikken. I år er det ikke lov å reise på hytta, og da regner både Trygg Trafikk og Statens Vegvesen med at mange i stedet vil ta seg en dagstur med bilen. Og når folk legger ut på påskeveien i år, har de en ekstra grunn til å ta det rolig, sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ingrid Trømborg..

P4 - 15 May 20 kl. 17:19

Vil ha høyere mobilbot

Bøtene for bruk av mobiltelefon i bil bør økes kraftig for å spare liv i trafikken. Det mener Trygg Trafikk. I dag er den boten på 1.

P4 - 03 Feb 20 kl. 07:25

Økning i antall døde i trafikken

Flere har omkommet i trafikken i januar i år, sammenlignet med i fjor. Det viser tallene fra Trygg Trafikk. Så langt i år har ni personer omkommet i trafikken.

P4 - 21 Jan 20 kl. 08:19

Dårligere på refleksbruk

Nordmenn blir dårligere til å bruke refleks. Hvert år siden 2002 har Trygg Trafikk gjennomført reflekstellinger over hele landet, og utviklingen har vært positiv over tid. Men i fjor snudde det.

P4 - 12 May 20 kl. 07:51

8 av 10 bryter fartsgrensen i 80-sona

8 av 10 nordmenn bryter fartsgrensen i 80-sona. Og nesten halvparten av oss bryter fartsgrensen i tettbygde strøk. Det viser en ny undersøkelse fra Kantar gjennomført for Trygg Trafikk.

Aftenposten - 03 May 20 kl. 20:02

Norwegian-sjef trygg på å ha klar redningsplan til mandag

Det fortsatt uvisst om Norwegian og leasingselskapene kommer til enighet, men Norwegian-sjef Jacob Schram er trygg på de har en redningsplan klar til mandag..

P4 - 19 Apr 20 kl. 08:54

- Ikke trygg nok for deler av Forsvaret

Minst 2.500 ansatte i Forsvaret får ikke laste ned Smittestopp-appen på grunn av sikkerhetshensyn. Det skriver Aldrimer.

P4 - 24 Apr 20 kl. 12:31

Trygg Trafikk: -Ikke kjør barna til skolen

Ikke kjør barna til skolen når de åpner igjen neste uke. Det er den klare oppfordringen fra Trygg Trafikk. De frykter at skolevegen blir farligere for barna dersom alle skal kjøre til skolen og oppfordrer derfor foreldre til å la barna gå eller sykle til skolen.

P4 - 02 Mar 20 kl. 07:36

Kraftig økning i trafikk-dødsfall

Ti personer mistet livet på norske veier i februar i år. Det er en kraftig økning fra i fjor, da det var to dødsfall i den samme måneden, ifølge Trygg Trafikk. Antall omkomne på veiene er doblet fra de to første månedene i fjor - 18 personer har omkommet.

Dagbladet - 07 Apr 20 kl. 10:35

Skal vi åpne for smittegryter i skolene?

Hvordan hjelper vi elevene fra trygg avstand?.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 timer siden

Flere tusen demonstrerte

Folk ropte ut i Oslo fredag. De markerte George Floyds dødsfall..

Klartale - 11 timer siden

Regjeringen vil ha flere tilbake på kontoret

Mange har jobbet hjemmefra siden midten av mars..

Klartale - 11 timer siden

Gull til norske fotballspillere

Fotballspillerne Maren Mjelde, Guro Reiten og Maria Thorisdottir vant gull i den engelske serien. De spiller for laget Chelsea. De er kåret til det beste laget i serien..

Klartale - 12 timer siden

Uenig i måten de tolker reglene

Bent Høie mener Dyreparken i Kristiansand tøyer reglene. De vil dele et arrangement i flere små. Da mener de at det er mulig å ha 800 tilskuere.

Klartale - 12 timer siden

Bent Høie med dårlig nytt til Sabeltann og norsk fotball

Bent Høie mener Dyreparken i Kristiansand tøyer reglene. De vil dele et arrangement i flere små. Da mener de at det er mulig å ha 800 tilskuere.

Klartale - 14 timer siden

Vanskelig å få til en avtale om handel

EU og Storbritannia sliter med å bli enige om en avtale. Uten enighet vil Storbritannia forlate EU 31. desember uten å ha en avtale om hvordan de kan drive handel med land i EU..

Klartale - 16 timer siden

Vil vise avsky mot rasisme foran Stortinget

Fredag var det planlagt en markering foran USAs ambassade i Oslo. Nå er den flyttet til foran Stortinget. Mange skal også delta på nett..

Klartale - 17 timer siden

Tre av fire vil ikke at grensa til Sverige skal åpne

73 prosent av oss ønsker ikke at regjeringen skal åpne grensa til Sverige for fritids-reiser. Det viser en undersøkelse..

Klartale - 18 timer siden

Tror 550 er smittet med korona nå

Det er færre smittet med korona i Norge. Men fortsatt er folk smittet med viruset, tror Folkehelse-instituttet..

Klartale - 19 timer siden

Tom Hagen sier nei til nye avhør

Det var planlagt tre avhør av Tom Hagen i neste uke. Hans advokat Svein Holden sier de vil be om at avhørene blir avlyst..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt