P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:28

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:16

Væpnet politiaksjon i Åmot

Det pågår en væpnet politiaksjon i Åmot i Modum kommune.
Politiet er på stedet i forbindelse med en straffesak med en mann i 40-årene.
Han skal ha opptrådt truende overfor politiet da de kom til stedet. Han har nå trykket seg tilbake til huset sitt og ønkser ikke å slippe politiet inn, skriver Drammens Tidende.
Det er ikke kjent om han har våpen..
Les mer på P4


Les mer om:
Åmot, Modum, Drammens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnet, politiaksjoni , Åmot
VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Væpnet politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøker å få kontakt med en mann som har forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

NRK - 09 Jan 20 kl. 16:10

Væpnet politiaksjon etter ran

Væpnet politi er på plass i nærheten av Pilestredet park i Oslo etter at en person skal være ranet. Raneren skal ha brukt kniv eller machete, ifølge politiet..

P4 - 15 Feb 20 kl. 23:55

Bevæpnet politiaksjon i Ringsaker

Væpnet politi er nå i kveld på en adresse i Brumunddal i Ringsaker i forbindelse med en voldshendelse. To fornærmede med uklart skadomfang er tatt hånd om av helsevesenet, og en person er pågrepet. Politiet søker etter ytterligere én mistenkt, forteller Innlandet politidistrikt til Dagbladet..

P4 - 23 Nov 19 kl. 13:51

Væpnet politiaksjon i Bergen

Politiet gikk til væpnet aksjon i Bergen etter at en mann skal ha truet med kniv i ettermiddag. Det skal ha vært et sammenstøt mellom to personer i en oppgang ved Danmarks plass. Politiet har nå kontroll på situasjon, skriver Bergensavisen.

P4 - 06 Jan 20 kl. 09:38

Væpnet politi ved skole

Det pågår akkurat nå en væpnet politiaksjon ved Danvik Folkehøgskole i Drammen. I forrige uke ble det publisert en trusselmelding flere steder på internett, og det skal være årsaken til aksjonen, skriver Drammens Tidende. Det skal ha kommet trussel om påståtte planer om et angrep med våpen.

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet i etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

P4 - 19 Feb 20 kl. 08:41

Politiaksjon på Aker Brygge

Det pågår akkurat nå en politiaksjon på Aker Brygge i Oslo. Både brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen skal det være snakk om en person de ønsker å få i trygghet, han skal ikke være noen fare for omgivelsene..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 07:58

Skudd gikk av under politiaksjon. Spesialenheten er koblet inn.

Spesialenheten for politisaker gransker en politiaksjon i Trondheim mandag kveld. Et skudd gikk av og to personer ble skadet i et basketak under en pågripelse..

P4 - 23 Dec 19 kl. 09:27

Væpnet politiaksjon i Årnes

En mann i 30- årene er pågrepet av politiet etter at han skal ha truet en annen mann med skytevåpen i Årnes. Flere enheter fra politiet rykket ut og pågrep mannen uten dramatikk, skriver avisen Glåmdalen. De to mennene som var involvert i hendelsen skal være i familie..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 2 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 1 time siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 1 time siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 2 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 2 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 2 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt