NRK > Nyheter

Tuesday, 20 August, 01:45

NRK - 10 Feb 19 kl. 22:23

Væpnet politi jakter ungdomsgjeng

En mann opereres på sykehus etter en voldshendelse på Stovner i Oslo. Ifølge vitner var det ungdommer i alderen 16–18 år som slo og truet mannen med kniv. To personer er pågrepet, men politiet mener at 10–15 ungdommer kan ha vært involvert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Stovner, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnet, politi, jakter, ungdomsgjeng
VG - 04 Oct 18 kl. 02:38

Svensk politi slått bevisstløs av ungdomsgjeng

En politimann havnet på sykehus etter å ha blitt utsatt for vold av en ungdomsgjeng i Skövde..

Dagbladet - 04 Oct 18 kl. 02:35

Svensk politi utsatt for vold av ungdomsgjeng

En politimann havnet på sykehus etter på ha blitt utsatt for vold av en ungdomsgjeng i Skövde. Flere patruljer ble angrepet før de fikk kontroll på situasjonen..

Aftenposten - 04 Oct 18 kl. 06:13

Svensk politi utsatt for vold av ungdomsgjeng

En politimann havnet på sykehus etter på ha blitt utsatt for vold av en ungdomsgjeng i Skövde. Flere patruljer ble angrepet før de fikk kontroll på situasjonen..

VG - 04 Oct 18 kl. 02:38

Svensk politi utsatt for vold av ungdomsgjeng

En politimann havnet på sykehus etter på ha blitt utsatt for vold av en ungdomsgjeng i Skövde..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 08:15

Væpnet politi jakter på tre personer etter mulig kidnapping

En mann ble halt inn i en bil i Bergen sentrum og kjørt bort i natt. Politiet har pågrepet en person og jakter på tre andre..

NRK - 16 Mar 19 kl. 23:47

Mulig væpnet ran i leilighet i Oslo

Væpnet politi jakter i kveld på navgitte gjerningspersoner etter et mulig væpnet ran i en leilighet på Aker Brygge i Oslo. Ifølge Aftenposten skal ranerne ha vært utstyrt med håndvåpen. Ingen ble fysisk skadd i ranet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:46

Politi jakter bevæpnet mann

I Porsgrunn har politiet rykket ut med store ressurser etter meldinger om en væpnet mann. Politiet opplyser til NTB at de ikke har funnet noen enda, men at de stoler på tipset om den væpnede mannen. Han skal ha gått inn i skogen ved Tveitanvegen..

P4 - 26 Apr 19 kl. 13:03

Bevæpnet politi på 17. mai

Operativt politi i hele landet skal være bevæpnet under årets 17. mai-feiring. Det opplyser Politidirektoratet overfor NTB.

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 07:08

Ungdomsgjeng i Bergen truet med kniv

En ungdomsgjeng er innbrakt av politiet etter at det oppsto håndgemeng med andre ungdommer i Bergen. En av dem er mistenkt for å ha kuttet en person med kniv..

Aftenposten - 21 Apr 19 kl. 20:34

Væpnet politi jakter på mann med kniv

Politiet på Romerike leter etter en mann som har truet flere med kniv i Nannestad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

3000 evakuert i Sverige

Svensk politi har sprengt en uidentifisert gjenstand utenfor Linköping i Sverige. Gjenstanden skal ha blitt funnet utenfor en politistasjon, ifølge NTB. 3000 personer skal ha blitt evakuert i forbindelse med sprengningen..

NRK - 1 time siden

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

NRK - 1 time siden

Diesel i vannet i Ålesund

Politiet og brannvesenet er på Bunker Oil på Hessa i Ålesund etter at diesel skal ha havna i vannet. Det er foreløpig ikke klart hvor mye diesel det skal være snakk om, men det er lagt ut lenser, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Epsteins bror eneste arving

Den overgrepssiktede milliardæren Jeffery Epstein skal ifølge BBC ha skrevet et testamente to dager før han døde. Der er broren hans oppført som eneste arving, og arver dermed rundt 577 millioner dollar..

NRK - 1 time siden

Veien i Narvik stengt over natta

Beisfjordveien utenfor Narvik i Nordland er stengt over natta på grunn av et jordras. Det sier entreprenøren som er på stedet for å rydde opp, ifølge politiet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Flere ras ved Narvik

Det skal ha gått flere ras over Beisfjordveien i Narvik, Nordland. Veien skal være stengt. Politiet skriver på Twitter at de oppfordrer folk i området til å trekke seg ut..

NRK - 3 timer siden

Ingen løsning i bomsaken

Møtet mellom ministrene på Statsministerens kontor er over. Erna Solberg har reist til Island for å være med på et uformelt nordisk ministermøte. Frp-leder Siv Jensen sier at de ikke har kommet fram til en løsning i bompengesaken..

NRK - 3 timer siden

Ministrane er ferdig med møte

Etter ein lang møtedag har alle ministrane reist frå Statsministerens kontor der dei har diskutert fleire ulike saker, men det er ikkje kjent om bompengesaka var ei av dei. Statsminister Erna Solberg har altså ikkje klart å løyse bompengesaka..

NRK - 3 timer siden

Mista jobben etter kveling

Den amerikanske politimannen som skal ha tatt Eric Garner med eit grep som var forbode og som førte til at Garner døydde, har fått sparken. Hendinga i 2014 førte til store demonstrasjonar, og førte til at beveginga "Black Lives Matter» dukka opp..

NRK - 3 timer siden

Frikjent etter å ha fødd død baby

Ei kvinne i El Salvador som var dømd til 30 år i fengsel for drap av sin dødfødde baby, blei i dag frikjent. Ifølgje dommaren hadde ho provosert fram ein abort. Ho hadde sona tre år av straffa og har sagt ho var uskuldig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt