NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:30

NRK - I førrgår: 11:13

Væpnet politi i aksjon i Bergen

Det pågår en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. Det er så langt ikke bekreftet hva som skjer på stedet. Politiet har ikke besvart NRKs henvendelser. Dette skjer i nærheten av Hordaland tingrett, Nav-kontoret og Vinmonopolet som alle har kontorer i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Valkendorfsgaten, Bergen, NRK, NRKs, Hordaland, Vinmonopolet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnet, politii , aksjoni , Bergen
NRK - I førrgår: 11:13

Mann pågrepet etter væpnet politi i aksjon hos Nav

Det har vært en væpnet politiaksjon i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum. NRK er på stedet og det er både væpnet politi og ambulanser på stedet. På Twitter skriver politiet at de rykket ut til Nav-kontoret på stedet.

Klartale - 10 timer siden

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 10 timer siden

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

NRK - 15 jun 22 kl. 09:01

Ti drept i mexicansk politiaksjon

Ti mistenkte kriminelle ble drept og sju andre pågrepet da politiet i Mexico gikk til aksjon mot en væpnet gjeng tirsdag. Politiaksjonen skjedde i Texcaltitlan like vest for Mexico by. Politiet sier at en tungt bevæpnet gjeng gikk til angrep mot politiet, som deretter åpnet ild tilbake.

NRK - 25 maj 22 kl. 14:32

Mann pågrepet etter væpnet aksjon

Politiet har nå fått kontroll på en person utenfor en bolig i Risør. Det ble tatt i bruk pepperspray under pågripelsen. Politiet ble angrepet og truet med et jernrør, etter en væpnet aksjon mot en adresse i Risør.

NRK - 13 jun 22 kl. 06:07

Væpnet aksjon i Os

Politiet har en væpnet aksjon i Os, hvor de prøver å komme i kontakt med en mann som skal ha kommet med trusler. – Vi er der med flere patruljer og prøver å komme i kontakt med han for å få avklart en situasjon, sier operasjonsleder Tom Johannesen i Vest politidistrikt. Mannen er observert på innsiden av et hus, og skal være alene..

NRK - 30 mar 22 kl. 17:23

Innfører ny flaggdag i Bergen

Bergen bystyret stemte enstemmig for å innføre menneskerettighetsdagens, 10. desember, som ny offisiell flaggdag i Bergen. Fra før i år, innførte Bergen kvenfolkets dag 16.

NRK - 25 maj 22 kl. 11:55

Bevæpnet politi aksjonerer

Politiet i Agder er blitt angrepet og truet med et jernrør, etter en væpnet aksjon mot en adresse i Risør. Politiet har flere patruljer på stedet og jobber med å få kontakt med personen. Personen er inne i boligen og det skal ikke være fare for andre i området, melder politiet..

NRK - 4 timer siden

Mann fengslet i fire uker etter trusler på Nav

Mannen som ble pågrepet under en væpnet aksjon på Nav i Valkendorfsgaten i Bergen sentrum torsdag, er fengslet i fire uker i Hordaland tingrett lørdag formiddag. Mannen fikk ikke brev- og besøksforbud, opplyser Hordaland tingrett til NRK. Mannen var verbalt truende mot flere personer inne på Nav.

NRK - 03 jun 22 kl. 14:02

30 dyr avlivet etter aksjon på gård i Sør-Troms

En gård i Sør-Troms er avviklet, og 30 dyr ble avlivet etter en aksjon av Mattilsynet og politiet i forrige uke. Gården har fått flere bekymringsmeldinger fra publikum. Til avisen Nationen sier Mattilsynet at bonden har fått flere pålegg som ikke har blitt fulgt opp.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 10 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com