NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 00:40

NRK - 14 Feb 20 kl. 21:15

Væpnar seg oftare

I fjor væpna politiet i Vest politidistrikt seg 845 gonger, 129 gonger fleire enn året før. Ikkje alle var oppdrag der politiet rykte ut til skarpe situasjonar. Tala inkluderer oppdrag der dei væpna seg av omsyn til tryggleiken ved planlagde oppdrag..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vest

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Væpnar, seg, oftare
NRK - 20 Feb 20 kl. 13:57

Elbilar må oftare bli reparerte

Elbilar får fleire bilskadereparasjonar enn andre bilar, viser tal frå Finans Norge. Det er Tesla som toppar statistikken. I 2019 var om lag 14 prosent av alle elbilar innom verkstad, medan 9 prosent av andre bilar var det..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

SAS henter hjem 360 passasjerer

SAS har to fly på Kanariøyene som skal frakte opptil 360 passasjerer hjem sent mandag kveld. Det opplyser pressesjef John Eckhoff i SAS til Dagbladet. Totalt er 1.

NRK - 2 timer siden

Ni drept nordvest i Syria

Tyrkiske artilleriangrep drepte ifølge Syrian Observatory for Human Rights ni krigere nordvest i landet, melder AFP. Totalt har nærmere hundre krigere på begge sider av konflikten mistet livet i Syria mandag, melder observatørgruppa ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

Endelige resultater fra Nevada

De endelige resultatatene etter demokratenes nominasjonsvalg i Nevada er klare. Bernie Sander fikk 46,8% og vant klart. Joe Biden fikk nest flest stemmer med 20,2%, og Pete Buttigieg endte på 14,3%.

NRK - 2 timer siden

Nedgang på de amerikanske børsene

De amerikanske børsene falt kraftig mandag, og ved stenging var flere av de viktigste indeksene ned over tre prosent. Spredningen av det nye koronaviruset får mye av skylden for nedgangen, som også rammet europeiske og asiatiske børser mandag..

NRK - 2 timer siden

NASA-pioner Katherine Johnson død

Matematikeren Katherine Johnson er død, 101 år gammel. Hun skapte historie da hun som en av de første afroamerikanske kvinnene fikk jobb som NASA-forsker, og spilte en sentral rolle for å sikre at de første bemannede romferdene ble en suksess..

NRK - 2 timer siden

Unge vurderer å flytte fra nord

Én av tre ungdommer i Nord-Norge vurderer å flytte fra landsdelen. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for NRK. Over 15 prosent i alderen 18 til 29 år svarer at de skal flytte, og rundt 15 prosent er usikre på hvor de skal bo de neste årene..

NRK - 2 timer siden

Bil på taket i Sokndal

To personer er kjørt til sykehus etter at en bil havnet på taket i Sokndal sør i Rogaland mandag kveld. Skadeomfanget for de to er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivile ble mandag drept i russiske luftangrep i Idlib-provinsen nrodvest i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer om at kampene i området er i ferd med å komme "farlig nær" leirene der internt fordrevne syrere befinner seg..

NRK - 3 timer siden

Barn kommet til rette i Skien

De to barna som var savnet i Skien har kommet til rette. Begge er i god behold og tilbake hos foreldrene, skriver politiet..

NRK - 4 timer siden

To barn savnet i Skien

To barn er meldt savnet på Gulset i Skien mandag kveld. De to barna er en gutt på seks og en jente på syv år. Barna ble sist observert ved området Furuskogen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt