Dagbladet > Innenriks

Wednesday, 12 December, 05:45

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 14:18

Vålerengatunnelen fortsatt stengt - rushtiden nærmer seg

En lastebilulykke i Vålerengatunnelen i Oslo, kan ha skapt en rift i tunnelveggen. Vegtrafikksentralen jobber på spreng for å sikre tunnelen før rushtid..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Vålerengatunnelen, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vålerengatunnelenfortsatt , stengt, rushtiden, nærmer, seg
NRK - 10 Aug 18 kl. 11:49

Trafikkproblemer i Oslo

Vålerengatunnelen i Oslo er stengt etter en trafikkulykke. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Politiet melder på Twitter at det er store trafikale problemer på stedet..

NRK - 11 May 18 kl. 15:16

E16 stengt av flom i Hedmark

E16 er stengt mellom avkjørslene til riksvei 2 og fylkesvei 367 i Hedmark. Riksvei 3 er stengt ved Rasta. I tillegg er fire fylkesveier stengt eller delvis stengt, opplyser Statens vegvesen..

NRK - 12 May 18 kl. 06:48

Flere veier stengt av flom

Flere veier på Østlandet er stengt på grunn av flom. E6 ved Fåvang er stengt for personbiler, og Rv. 2, Kongsvinger i Hedmark er stengt på strekningen Norhov-Roverud..

NRK - 02 Dec 18 kl. 14:19

Vert stengt ut dagen

Fylkesveg 55 Sognefjellet vil bli verande stengt ut dagen grunna dårleg vêr. Vegen har vore stengt sidan fredag ettermiddag. Ei ny vurdering vil bli gjort måndag morgon klokka 08.

NRK - 24 Oct 18 kl. 04:59

139 spisesteder stengt i Oslo

139 serveringssteder og matutsalg i Oslo er stengt av Mattilsynet så langt i 2018. Det er 40 prosent flere enn året før, skriver Dagbladet. Stedene som er stengt varierer fra gatekjøkkener til bakerier, kafeer og restauranter..

P4 - 21 May 18 kl. 18:33

Trollstigen stengt

Trollstigen i Rauma i Møre og Romsdal er stengt etter at to biler har vært involvert i en møteulykke i dag. Totalt fem personer er sendt til sykehus med uklart skadeomfang, ifølge politiet. Bilberging er på vei fra Åndalsnes.

NRK - 18 Jul 18 kl. 06:52

Oslofjordtunnelen stengt

Nødetatene har rykket ut til en møteulykke i bunnen av Oslofjordtunnelen. Politiet varslet om ulykken klokken 06.37 og veien er stengt.

NRK - 23 Apr 18 kl. 16:15

Raumabanen er stengt

Raumabanen er stengt mellom Dombås og Åndalsnes på grunn av rasfare, ifølge NSB. Pressevakta til NSB opplyser til NRK at ein lokførar oppdaga is på skinnegangen og at Bane Nor no er ute for å undersøke dette. I mellomtida blir bana stengt og NSB køyrer buss på strekninga..

NRK - 02 Oct 18 kl. 07:12

Sørlandsbanen stengt

Sørlandsbanen på strekningen mellom Kongsberg og Darbu er stengt for trafikk. En lastebil har kjørt inn i en undergang, melder Bane NOR. Strekningen er stengt inntil videre.

NRK - 24 May 18 kl. 14:31

Gjøvikbanen stengt etter brann

Strekningen mellom Roa og Harestua på Gjøvikbanen er stengt er stengt for trafikk på grunn av skogbrannen på Hadeland i Oppland. NSB opplyser at de organiserer buss og taxi på den innstilte strekningen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Meteorologene: Her blir det hvit jul

- Juleværet er sykt viktig for folk..

Dagbladet - 2 timer siden

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat..

Dagbladet - 3 timer siden

To gutter pågrepet etter knivstikking i Mandal

To mindreårige gutter er pågrepet etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket i Mandal sentrum tirsdag kveld..

Dagbladet - 7 timer siden

Slik unngår du de unødvendige brannfellene

I en travel hverdag kan den kjappe løsningen ende opp med å bli permanent. Men bruker du skjøteledningen riktig? Se ekspertens eksempler på farlig bruk av skjøteledninger..

Dagbladet - 14 timer siden

Mann døde etter påkjørsel i parkeringshus i Oslo

Han ble erklært død på stedet..

Dagbladet - 18 timer siden

30 menn fikk 25 000 i sexbot: - Ikke send brev hjem til oss

Boligbrann for to år siden startet opprullingen av Telemarks største sexhandel-sak..

Dagbladet - 22 timer siden

Advarer om speilblanke veier: - Kjør forsiktig

Veitrafikksentralen og politiet melder om speilglatte veier flere steder i landet. I Trøndelag er to vogntog kjørt av E6, mens personbiler har sklidd av veien i både Møre og Romsdal og Rogaland..

Dagbladet - Igår: 01:58

Bolig i Halden brenner ned, eldre par til sykehus

Et par i 70-åra er kjørt til traumemottaket på Kalnes sykehus, mens boligen deres utenfor sentrum av Halden er helt overtent natt til tirsdag..

Dagbladet - Igår: 00:16

River 142 boliger for å skredsikre Longyearbyen

Longyearbyen lokalstyre vedtok mandag kveld å bruke 553 millioner kroner på å skredsikre byen, inkludert å rive 142 boliger, melder NRK..

Dagbladet - Igår: 23:30

Over 30 år har gått - så fant de bevisene som felte barnemorderen

En teipbit med usynlig materiale ble avgjørende. Nå venter et liv i fengsel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt