VG > Sport

Friday, 21 February, 03:45

VG - 19 Aug 19 kl. 16:34

Vålerenga-striden: Eksen er et tvilsomt vitne

En du har vært sammen med er ikke nødvendigvis den som tegner det mest troverdige og dekkende bildet av hvordan du er..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Vålerenga-striden, Eksener et , tvilsomt, vitne
P4 - 05 Nov 19 kl. 20:25

Stabsjef innkalt for å vitne

President Donald Trumps stabssjef, Mick Mulvaney, er innkalt for å vitne for riksrettsetterforskerne i Representantenes hus. Årsaken til innkallelsen er at han antas å ha førstehåndskunnskap om Trumps forsøk på å få Ukraina til å etterforske Joe Biden. Det er tvilsomt at han vil møte opp for å vitne, siden presidenten ikke vil at regjeringsmedlemmer skal samarbeide med etterforskerne..

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:52

Strid om vitne fra advokatkontor

Retten trekker seg tilbake for å vurdere striden om Anna Nielsen på advokatkontoret til Holager Andenæs skal vitne eller ikke. Hun sier hun har taushetsplikt fordi hun jobbet for Røkke, men forsvarer Benedict de Vibe vil likevel ha henne som vitne..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 08:14

- Lurte eksen og fikk ham drept

Milliardærarvingen tiltalt for å ha fått den nye kjæresten til å skyte eksen og livvakta til å dumpe ham..

P4 - 19 Oct 19 kl. 22:35

Hjemmetap for Vålerenga mot Stabæk

Det fortsetter å gå nedover for Vålerenga. Med kveldens tap mot Stabæk har Vålerenga elleve strake kamper uten seier i Eliteserien. Med 29 poeng ligger Vålerenga på niendeplass.

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:11

Trump-rådgiver nekter å vitne

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten. Han skulle egentlig vitne mandag, men nekter å stille opp etter å ha fått et forbud fra Det hvite hus..

P4 - 01 Oct 19 kl. 19:12

Pompeo nekter å vitne

USAs utenriksminister Mike Pompeo nekter å vitne i riksretts-etterforskningen mot Donald Trump. Pompeo mener demokratene forsøker å true og mobbe, og sier han ikke kan stille noen av datoene han er innkalt til å vitne..

NRK - 09 Oct 19 kl. 09:20

Vurderer om Røkkes sønn skal vitne

Jan Erik Iversens forsvarer ønsker å frafalle Kristian Monsen Røkke som vitne. Bare minutter etter rettssaken startet, tar retten derfor pause for å vurdere om Kristian Monsen Røkke skal vitne..

NRK - 29 Dec 19 kl. 07:41

Biden vil nekte å vitne

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden mener republikanerne ikke har rettslig grunnlag til å stevne ham som vitne i riksrettssaken mot Donald Trump. Det skriver Biden selv på Twitter. Biden har sagt til Des Moine Register at han vil nekte å vitne..

NRK - 11 Oct 19 kl. 15:01

USAs EU-ambassadør skal vitne

USAs EU-ambassadør Gordon Sondland skal vitne i riksrettsetterforskningen av president Donald Trump den 17. oktober. Det hvite hus forhindret Sondland fra å vitne sist tirsdag ..

NRK - 20 May 19 kl. 21:47

Trump ber rådgiver ikke vitne

USAs president Donald Trump ber sin tidligere rådgiver i Det hvite hus, Don McGahn, om ikke å vitne i tirsdagens høring i Representantenes hus. McGahn var sentral i deler av Mueller-rapporten og er innkalt som vitne av demokratene..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Donald Trump langet ut mot Oscar til «Parasite»

– Vi har handelsproblemer med Sør-Korea, og på toppen av det hele gir de dem årets beste film, sa USAs president under et valgkamparrangement natt til fredag..

VG - 4 timer siden

Frykter Stone-benådning: – Noe som ligner på autoritære systemer

Jusprofessor Geir Stenseth mener dommen mot Roger Stone er uproblematisk, men frykter konsekvensene dersom han blir benådet..

VG - 4 timer siden

Fikk livstidsdom for Tinder-drap

27-åringen som for ett år siden drepte backpackeren Grace Millane (21) i New Zealand, er dømt til fengsel på livstid med minimum soningstid på 17 år..

VG - 6 timer siden

Solskjær med ballkritikk etter uavgjort i Belgia

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 6 timer siden

Rasende Solbakken reddet av lekker Dame

(FC København-Celtic 1–1) Dame N'Doye (34) innfridde nok en gang for Ståle Solbakkens FC København - men en straffebom kostet dyrt mot Celtic..

VG - 6 timer siden

Sædcellen i Stange fortsetter å skape strid

Opprinnelig skulle statuen stå ved Uthuskrysset, men Statens vegvesen mener det blir vanskelig. Dermed har den 11,5 meter høye skulpturen enda ikke fått et hjem..

VG - 6 timer siden

Solskjærs United klarte kun uavgjort i belgisk uvær

BRUGGE (VG) (Club Brugge – Manchester United 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) tar med seg et greit utgangspunkt hjem til Old Trafford før neste ukes returkamp..

VG - 6 timer siden

Klimaministeren om «opprør mot klimahysteri»: – Dette har vi faktisk ikke tid til

Over 100.000 personer har meldt seg inn i Facebook-gruppen «Folkeopprøret mot klimahysteriet». Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) sier at klimaendringer er et utvilsomt faktum vi alle må forholde oss til..

VG - 6 timer siden

Sjokktap for Oilers på Grünerløkka: 4–3

(Grüner-Stavanger 4–3) Stavanger Oilers fikk merke at Grünerløkka er mer enn kaffe latte. Bunnlaget Grüner sjokkerte med å slå den suverene seriemesteren onsdag kveld..

VG - 9 timer siden

Røthe fortviler etter at han hjalp Bolsjunov: – Ødelegger for alle

MERÅKER (VG) Sjur Røthe var utrøstelig og ikke nådig mot seg selv, etter at han ødela for Pål Golbergs mulighet til å vinne Ski Tour 2020 sammenlagt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt