NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 00:11

NRK - 26 Mar 20 kl. 20:45

Uviss framtid for sirkusbransjen

Cirkus Arnardo med base i Lillesand har avlyst alle årets 200 forestillinger på grunn av regjeringens koronarestriksjoner. Nå er sirkuset avhengig av statlig støtte for å komme på veien neste år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arnardo, Lillesand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uviss, framtid, for, sirkusbransjen
Aftenposten - 14 Mar 20 kl. 09:08

Uviss framtid for sørlandske OL-håp: – Jeg sitter med masse spørsmål og ingen svar

Oppkjøringen var perfekt. Men nå er stevnene hvor Malene Rypestøl skulle kvalifisere seg til OL avlyst. I tillegg er to Kristiansand-roere satt i karantene..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:36

Mann hentet opp fra sjøen i Sandvika. Tilstanden uviss.

En person er hentet opp fra sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika..

P4 - 01 Feb 20 kl. 12:45

Skadd i skiheisulykke

En mann i 50-årene er sendt til St. Olavs hospital etter en skiheis-ulykke i Vangslia skisenter i Oppdal. Mannen var bevisstløs en periode etter hendelsen, men tilstanden nå er uviss.

NRK - Igår: 17:47

Uviss situasjon for cruiseship

Cruiseskipet Zaandam, der to personer har mistet livet og flere har fått påvist koronasmitte, og søsterskipet Rotterdam nektes begge å legge til kai i Florida. I tillegg ligger flere titalls andre skip på vent ved havnene i Miami og ved Everglades..

Aftenposten - 20 Mar 20 kl. 11:44

Hallene er stengt, men går ikke konkurs

IDRETT: Dørene er stengt og framtiden er uviss for Sørmarka Arena, Randaberg Arena og Sandneshallen. Men Folkehallene vil klare seg gjennom koronakrisen..

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 20:33

Byrådskrise i Bergen: Flertall for mistillit mot skolebyråden

Skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) må gå av etter en skandale med en app som brukes i kommunens skoler. Uviss fremtid for hele byrådet..

Dagbladet - 19 Feb 20 kl. 06:03

- Var lovet en bedre framtid

Barneombud Inga Bejer Engh reagerer kraftig etter ny rapport som viser massiv svikt i Hannes vei mot døden..

Dagbladet - 20 Jan 20 kl. 19:24

Valgforsker: - Erna er taperen

Svein Erik Tuastad ved Universitetet i Stavanger mener Siv Jensen redder egen framtid ved å trekke partiet ut av regjering..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 10:41

Så mye kan de tjene

Karpe vil ta «SAS Plus/SAS Pussy»-universet til en alternativ framtid i 2021 - og fylle Spektrum ti ganger. Allerede fredag morgen er over halvparten av billettene utsolgt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiaksjon etter melding om vold

Væpnede politipatruljer rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om vold med gjenstand og en truende situasjon torsdag kveld. Stavanger Aftenblad meldte om aksjonen der politiet valgte å bevæpne seg torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Ecuador samler inn lik fra gater

Soldater og politifolk har samlet inn minst 150 lik fra gater og boliger i Ecuadors største by Guayaquil de siste tre døgnene. Det er ikke bekreftet hvor mange av de døde som var smittet av koronavirus. Ecuador er hardt rammet av viruset..

NRK - 45 minutter siden

Trump testet negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset. President er frisk og har ingen symptomer, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld. Han ble også testet for drøye to uker siden..

NRK - 45 minutter siden

Væpnet aksjon i Stavanger

Væpnede politipatruljer er rykket ut til et spisested på Sunde nær Kvernevik i Stavanger etter melding om en truende situasjon, melder Stavanger Aftenblad. – Politiet har valgt å bevæpne seg, opplyser politiet til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Trumps negativt for korona

USAs president Donald Trump har igjen testet negativt for koronaviruset, opplyser Det hvite hus sent torsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump ber alle bruke munnbind

President Donald Trump oppfordrer alle amerikanere til å bruke munnbind når de er ute blant folk for å dempe spredningen av viruset, melder Washington Post..

NRK - 1 time siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 1 time siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 1 time siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 1 time siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt