NRK > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:29

NRK - 26 mars 20 kl. 20:45

Uviss framtid for sirkusbransjen

Cirkus Arnardo med base i Lillesand har avlyst alle årets 200 forestillinger på grunn av regjeringens koronarestriksjoner. Nå er sirkuset avhengig av statlig støtte for å komme på veien neste år..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Arnardo, Lillesand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uviss, framtid, for, sirkusbransjen
NRK - 24 mai 20 kl. 13:58

Tilstand uviss for mann etter skred

Tilstanden for mannen som ble tatt av skredet ved Gråfonnfjellet i Rauma i Møre og Romsdal er uviss. Mannen ble funnet av sine turkamerater. Vedkommende er hentet av luftambulansen og fraktet til Trondheim..

Aftenposten - 14 mars 20 kl. 09:08

Uviss framtid for sørlandske OL-håp: – Jeg sitter med masse spørsmål og ingen svar

Oppkjøringen var perfekt. Men nå er stevnene hvor Malene Rypestøl skulle kvalifisere seg til OL avlyst. I tillegg er to Kristiansand-roere satt i karantene..

NRK - 13 april 20 kl. 12:47

Oljekutt kan komme i nær framtid

Olje og energiminister Tina Bru (H) sier regjeringen vil bestemme seg i nær framtid om Norge vil bli med på å kutte i oljeproduksjonen for å være med å stabilisere oljeprisen..

Aftenposten - 05 juli 20 kl. 16:02

Bytyqis Viking-framtid i det blå: Her er trenerens krav til mannen som fikset poeng mot Start

– Presterer du jevnt godt så har du en framtid i Viking, sier Bjarne Berntsen. – Vis at dere vil satse på meg først, svarer Zymer Bytyqi..

Aftenposten - 20 des. 19 kl. 22:36

Mann hentet opp fra sjøen i Sandvika. Tilstanden uviss.

En person er hentet opp fra sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika..

Aftenposten - 23 jan. 20 kl. 20:33

Byrådskrise i Bergen: Flertall for mistillit mot skolebyråden

Skolebyråd Linn Kristin Engø (Ap) må gå av etter en skandale med en app som brukes i kommunens skoler. Uviss fremtid for hele byrådet..

P4 - 01 feb. 20 kl. 12:45

Skadd i skiheisulykke

En mann i 50-årene er sendt til St. Olavs hospital etter en skiheis-ulykke i Vangslia skisenter i Oppdal. Mannen var bevisstløs en periode etter hendelsen, men tilstanden nå er uviss.

Aftenposten - 20 mars 20 kl. 11:44

Hallene er stengt, men går ikke konkurs

IDRETT: Dørene er stengt og framtiden er uviss for Sørmarka Arena, Randaberg Arena og Sandneshallen. Men Folkehallene vil klare seg gjennom koronakrisen..

NRK - 01 april 20 kl. 17:47

Uviss situasjon for cruiseship

Cruiseskipet Zaandam, der to personer har mistet livet og flere har fått påvist koronasmitte, og søsterskipet Rotterdam nektes begge å legge til kai i Florida. I tillegg ligger flere titalls andre skip på vent ved havnene i Miami og ved Everglades..

VG - 23 april 20 kl. 20:10

Fullt brudd om ny E18 – uvisshet om Fornebubanen

Forhandlingene på overtid om ny E18, ble brutt. Dermed er veien videre for det omstridte prosjektet i Bærum og Asker helt uviss, etter at staten har gitt opp lokal enighet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Romney støtter dommeravstemning

Senator Mitt Romney sier støtter forslaget om å stemme over en ny høyesterettsdommer i år, etter at Ruth Bader Ginsburg døde i forrige uke, skriver Reuters. Fra før har to repulikanske senatorer sagt at de ikke syns Senatet skal stemme før valget..

NRK - 15 minutter siden

Trump langet ut mot Kina

– Kina må stilles til ansvar for koronapandemien, krevde USAs president Donald Trump da han talte til FNs generalforsamling i dag. I starten stanset Kina reiser innenlands, mens de tillot flyreiser ut av landet, og infiserte verden, sa Trump..

NRK - 30 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia er enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men dette er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster..

NRK - 45 minutter siden

179 pågrepet i flere land

179 personer er arrestert og over 60 millioner kroner beslaglagt i en aksjon mot et ulovlig nettverk for narkotikahandel på det mørke nettet, opplyser det amerikanske justisdepartementet. De fleste pågripelsene skjedde i USA og Tyskland..

NRK - 45 minutter siden

Svenske Nobelpris-seremonier avlyst

Den tradisjonelle Nobel-seremonien i Konserthuset i Stockholm er avlyst, og i stedet vil prisvinnerne få diplom og medaljer hjemme. Også den tradisjonsrike Nobelbanketten er avlyst på grunn av frykt for koronasmitte..

NRK - 9 timer siden

Lavere dødelighet for sykdommer

Det er ingen tegn til flere døde de tre første månedene av koronapandemien, enn samme periode tidligere år, ifølge FHI. Dødsårsakregisteret viser færre dødsfall av hjerte- og karsykdommer og lungesykdommer..

NRK - 1 time siden

Korona stopper teaterstykke

Nationaltheatret må avlyse to forestillinger av «Et dukkehjem» på Torshovteatret etter at en i publikum testet positivt på covid-19. De som satt nært vedkommende er informert og smittesporing er igangsatt. Resten av publikum vil få SMS fra teateret..

NRK - 1 time siden

Savnet person i Rørvik antatt død

Den savnede Amanuel Tewelde Tela er trolig død. Det konkluderer politiet i Trøndelag etter omfattende søk. Mannen ble sist sett ved et utested i Rørvik 5.

NRK - 1 time siden

SAS kan gå i gang med redningsplan

SAS-ledelsen kan gå i gang med å hente inn milliardene som skal redde selskapet fra konkurs, etter at aksjonærene har gitt grønt lys. Både den svenske og den danske staten går inn med milliardlån og kjøper også aksjer for milliarder av kroner..

NRK - 1 time siden

Fem koronadødsfall i Sverige

Det er registrert fem nye koronadødsfall i Sverige siden forrige oppdatering før helgen. I Danmark er det registrert ett dødsfall og 476 smittede det siste døgnet. Her ligger 79 personer på sykehus, 14 av dem på intensivavdeling og fem i respirator..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt