VG > Nyheter

Torsdag, 26 November, 12:42

VG - 21 sep. 20 kl. 23:25

Uværet i Nord-Norge: – Det har vært som en travel vinterdag

Uværet i Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Troms, Nord-Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uværeti , Nord-NorgeDet har , værtsom en , travel, vinterdag
P4 - 24 sep. 20 kl. 05:57

Uværet ført til travel natt for politiet

Uværet i Nord-Norge har skapt en travel natt for politiet. Til sammen har 2500 hustander vært uten strøm, og politiet melder om mange materielle skader. I Troms har de fått meldinger om knekte trær som sperrer over veier, trampoliner på avveie og flere tak som har blåst bort, forteller operasjonsleder Lennart Steffensen..

P4 - 03 okt. 20 kl. 22:42

30 savnet to døde etter uvær

To personer har mistet livet og 30 personer er savnet etter uværet Alex sine herjinger i Frankrike og nord i Italia. Uværet har ført til oversvømmelser og store ødeleggelser. Tusenvis rapporteres også å være uten strøm..

NRK - 06 nov. 20 kl. 00:30

25 døde etter uværet Eta

Det tropiske uværet Eta forårsaket torsdag store oversvømmelser og jordskred i land Mellom-Amerika. Eta traff kysten av Nicaragua tirsdag som en kategori 4-orkan, men har svekket seg betydelig. Uværet førte med seg store mengder regn..

P4 - 27 sep. 20 kl. 09:13

Travel natt for politiet

Det har vært en så travel natt for politiet i Trøndelag at de ikke har hatt mulighet til å rykke ut på alle oppdragene. De har loggført rundt 55 oppdrag om festbråk på privatadresser, og skriver på twitter at mange ringte og purret på dem, men at de ikke kunne sende patrulje til alle. Også i andre politidstrikt har politiet hatt flere oppdrag rundt festbråk.

VG - 21 sep. 20 kl. 23:25

Uværet i Nord-Norge: Fire husstander evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er fire husstander evakuert i Balsfjord..

VG - 21 sep. 20 kl. 23:25

Uværet i Nord-Norge: Seks husstander evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er seks husstander evakuert i Balsfjord..

VG - 21 sep. 20 kl. 23:25

Uværet i Nord-Norge: 34 personer evakueres etter jordras

Uværet i Nordland og Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier. Tirsdag morgen er seks husstander evakuert i Balsfjord..

P4 - 05 okt. 20 kl. 19:22

Fire i Frankrike døde av uvær

Fire personer i Frankrike er døde og 18 er savnet etter kraftig uvær. Det opplyste lokale myndigheter i dag. Der har vært mye regn og vind sørøst i landet i helgen.

P4 - 21 sep. 20 kl. 14:57

Norge delt i to

Flere veier er nå stengt i nord etter at restene av uværet Sally i ettermiddag herjer for fullt i Nordland og i Sør-Troms. Blant annet er E6 stengt ved Storforshei nord på Helgeland på grunn av store vannmengder i veien - og når også fergene på fylkesvei 17 er innstilt på grunn av kraftig vind, er Norge i praksis delt i to, og omkjøring må gjøres via Sverige, sier driftselder Siril Veiåker Nilsen, i VTS Nord..

P4 - 11 okt. 20 kl. 21:03

Kan ta igjen Ap i nord

Senterpartiet kan ta igjen Arbeiderpartiet i oppslutning i Nord-Norge om fremgangen fortsetter, skriver VG. For Trygve Slagsvold Vedums parti har vært det tredje største i landet i gjennomsnitt på meningsmålingene siden februar i fjor, og særlig i nord fosser partiet frem. Samtidig stuper Aps oppslutning i Nord-Norge.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

FHI om vaksinenyhet: Vi er klare i januar

Legemiddelprodusenten Moderna mener coronavaksinen deres kan være klar første kvartal neste år. FHI sier de skal være klare når de kommer..

VG - 7 timer siden

Høyeste dødstall siden mai: – USA kan til å se sine mørkeste dager i moderne medisinsk historie

USA går inn i Thanksgiving-høytiden med de høyeste dødstallene siden mai. Flere eksperter tror det blir verre, før det blir bedre..

VG - Igår: 11:44

Vil teste sekstimersdag i Stavanger

Stavanger kommune vil redusere arbeidsdagen til seks timer. – Ikke blitt helt revolusjon enda, sier Mímir Kristjánsson til VG..

VG - Igår: 10:57

FHI: Ikke bekymret for at nordmenn skal droppe coronavaksinen

De merker skepsis til vaksinene, men FHI-topp Geir Bukholm tror det er sunt at folk er tilbakeholdne..

VG - Igår: 09:27

Elevleder Aslak (18): – Fritt skolevalg funker veldig godt her

Aslak Husby (18) er tredjeårs-elev på nærskolen Sunndal videregående i Møre og Romsdal. Han synes fritt skolevalg fungerer godt der. Men mener fylkene må få bestemme over eget inntakssystem..

VG - Igår: 07:13

Senterpartiet over 20 prosent på ny måling

Senterpartiet er jevnstore med Ap og får 20,2 prosent oppslutning på en ny meningsmåling utført av Norstat for NRK og Aftenposten..

VG - Igår: 04:29

Biden vil ikke be om at Trump etterforskes

Flere demokrater har tatt til orde for at Donald Trump bør etterforskes når han er ferdig som president. Påtroppende president Joe Biden er klar på at han ikke kommer til å be justisdepartementet om noe slikt..

VG - Igår: 19:54

Likevel munnbind i Kristiansand: – Endelig sett og hørt

Fra i dag vil ansatte i hjemmetjenesten og på omsorgssentre i Kristiansand bære munnbind: – Det er en eneste, stor lettelse, sier Hanna Aase (37)..

VG - Igår: 17:59

Siv Jensen forlot forhandlingsmøte med regjeringen: – Vi hadde ikke mer å snakke om

Regjeringspartiene og Fremskrittspartiet er langt fra hverandre i budsjettforhandlingene som er hevet til partiledernivå..

VG - Igår: 18:13

Krig i Etiopia: – Det største omdømmetapet for Fredsprisen noen gang

Mens Etiopias regjering avviser fredssamtaler og truer med angrepskrig, møtes FNs sikkerhetsråd tirsdag til krisemøter etter varsler om folkemord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt