NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:25

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:21

Uvær rammer Vest-Finnmark

Uværet skaper store problemer i Finnmark. Hammerfest er isolert både langs veien, i lufta og på sjøen. Hovedveien inn til fylket, E6 over Kvænangsfjellet, er stengt til i morgen. Nesten samtlige ettermiddagsfly og båter er kansellert i hele Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Kvænangsfjellet, Vest-Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uvær, rammer, Vest-Finnmark
VG - 11 Jan 19 kl. 18:59

Veien til Finnmark er stengt – full storm i Troms og Finnmark

Den norske veiforbindelsen mellom Finnmark og resten av landet er stengt. Full storm, vanskelige kjøreforhold og innstilte flyavganger rammer Troms og Finnmark..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

NRK - 03 Mar 19 kl. 07:59

Snøskredfare i vest og nord

Faren for snøskred er moderat i store delar av landet, men blir sett opp til nest høgaste varslingsnivå – oransje – i både Vest-Finnmark, Voss, Heiane og Hardanger søndag. Det viser oversikta på varsom.no..

NRK - 12 Jan 19 kl. 08:40

Stengte europaveier

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt på grunn av uværet det siste døgnet. E6 over Sennalandet er steng. Det er og E6 over Kvænangsfjellet og E10 over Bjørnefjell.

NRK - 10 Jan 19 kl. 20:13

Flere veier fortsatt stengt

Fem veistrekninger er fortsatt stengt, og seks veier er kolonnekjørte i Finnmark. Det ventes en økning til nordvestlig liten storm med lokalt kraftige vindkast på 30–35 meter per sekund i Troms, Vest-Finnmark og på Finnmarksvidda i morgen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:42

Full storm på kysten

Det er fortsatt storm og ruskevær i Troms og Finnmark. På kysten av Nord-Troms og Vest-Finnmark er det registrert liten og full storm med lokalt sterke vindkast innover land, melder Meteorologisk institutt. Vinden skal minke gradvis utover natten..

NRK - 26 Oct 18 kl. 01:35

Skjelv nummer tre rammer gresk øy

Et tredje jordskjelv med styrke 5,2 har rammet den greske øya Zakyntos som ligger i det joniske hav vest for Peloponnes-halvøya. I alt tre kraftige jordskjelv er registert den siste timen, melder USGS..

NRK - 07 Nov 18 kl. 10:51

Ny redaktør i NRK Finnmark

Robin Mortensen (40) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Finnmark. Han har bakgrunn fra Finnmark Dagblad, Altaposten og NRK. Mortensen overtar etter Morten Ruud, som omkom i en gyrokopterulykke i sommer..

NRK - 10 Dec 18 kl. 15:31

Finnmark AP vil ha likt antall

Styret i Finnmark AP gikk i dag, med fem mot fire stemmer, inn for at det skal settes ned fellesnemnd for fylkessammenslåing. Forutsetningen er at de to fylkene er likt representert i nemnd. I utgangspunktet har Finnmark 9 medlemmer, og Troms 19..

NRK - 13 May 19 kl. 14:10

Sol på 17. mai

Det ut til at Møre og Romsdal og Trøndelag får det aller beste været 17. mai. Prognosene viser at det er mulighet for sol og over 20 grader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt