NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:49

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:21

Uvær rammer Vest-Finnmark

Uværet skaper store problemer i Finnmark. Hammerfest er isolert både langs veien, i lufta og på sjøen. Hovedveien inn til fylket, E6 over Kvænangsfjellet, er stengt til i morgen. Nesten samtlige ettermiddagsfly og båter er kansellert i hele Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Kvænangsfjellet, Vest-Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uvær, rammer, Vest-Finnmark
VG - 11 Jan 19 kl. 18:59

Veien til Finnmark er stengt – full storm i Troms og Finnmark

Den norske veiforbindelsen mellom Finnmark og resten av landet er stengt. Full storm, vanskelige kjøreforhold og innstilte flyavganger rammer Troms og Finnmark..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

NRK - 03 Mar 19 kl. 07:59

Snøskredfare i vest og nord

Faren for snøskred er moderat i store delar av landet, men blir sett opp til nest høgaste varslingsnivå – oransje – i både Vest-Finnmark, Voss, Heiane og Hardanger søndag. Det viser oversikta på varsom.no..

NRK - 12 Jan 19 kl. 08:40

Stengte europaveier

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt på grunn av uværet det siste døgnet. E6 over Sennalandet er steng. Det er og E6 over Kvænangsfjellet og E10 over Bjørnefjell.

NRK - 10 Jan 19 kl. 20:13

Flere veier fortsatt stengt

Fem veistrekninger er fortsatt stengt, og seks veier er kolonnekjørte i Finnmark. Det ventes en økning til nordvestlig liten storm med lokalt kraftige vindkast på 30–35 meter per sekund i Troms, Vest-Finnmark og på Finnmarksvidda i morgen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:42

Full storm på kysten

Det er fortsatt storm og ruskevær i Troms og Finnmark. På kysten av Nord-Troms og Vest-Finnmark er det registrert liten og full storm med lokalt sterke vindkast innover land, melder Meteorologisk institutt. Vinden skal minke gradvis utover natten..

NRK - 26 Oct 18 kl. 01:35

Skjelv nummer tre rammer gresk øy

Et tredje jordskjelv med styrke 5,2 har rammet den greske øya Zakyntos som ligger i det joniske hav vest for Peloponnes-halvøya. I alt tre kraftige jordskjelv er registert den siste timen, melder USGS..

NRK - 07 Nov 18 kl. 10:51

Ny redaktør i NRK Finnmark

Robin Mortensen (40) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Finnmark. Han har bakgrunn fra Finnmark Dagblad, Altaposten og NRK. Mortensen overtar etter Morten Ruud, som omkom i en gyrokopterulykke i sommer..

NRK - 10 Dec 18 kl. 15:31

Finnmark AP vil ha likt antall

Styret i Finnmark AP gikk i dag, med fem mot fire stemmer, inn for at det skal settes ned fellesnemnd for fylkessammenslåing. Forutsetningen er at de to fylkene er likt representert i nemnd. I utgangspunktet har Finnmark 9 medlemmer, og Troms 19..

Hegnar.no - 03 Mar 19 kl. 08:57

Betydelig snøskredfare på Vestlandet

Faren for snøskred er moderat i store deler av landet, men blir betydelig på Vestlandet og i Vest-Finnmark søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trump truer med etterspill

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, er en full frifinnelse av ham. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - nu

Mistenkelig gjenstand var ufarlig

Politiets bombegruppe melder at den mistenkelige gjenstanden som ble funnet ved Slottsparken i Oslo søndag, var ufarlig..

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 1 time siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt