NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:33

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:21

Uvær rammer Vest-Finnmark

Uværet skaper store problemer i Finnmark. Hammerfest er isolert både langs veien, i lufta og på sjøen. Hovedveien inn til fylket, E6 over Kvænangsfjellet, er stengt til i morgen. Nesten samtlige ettermiddagsfly og båter er kansellert i hele Finnmark..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finnmark, Kvænangsfjellet, Vest-Finnmark

Dele artikeln

2102 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uvær, rammer, Vest-Finnmark
VG - 11 Jan 19 kl. 18:59

Veien til Finnmark er stengt – full storm i Troms og Finnmark

Den norske veiforbindelsen mellom Finnmark og resten av landet er stengt. Full storm, vanskelige kjøreforhold og innstilte flyavganger rammer Troms og Finnmark..

NRK - 08 Oct 18 kl. 07:18

Samarbeid om tyveriraid

Politiet mistenker at flere personer i Finnmark samarbeider om å begå innbrudd og tyveri i Vest-Finnmark. Politiet antar at tyvegodset kan bli brukt til å finansiere narkotikabruk, og ønsker tips fra publikum..

NRK - 12 Jan 19 kl. 08:40

Stengte europaveier

Flere veistrekninger i Finnmark er stengt på grunn av uværet det siste døgnet. E6 over Sennalandet er steng. Det er og E6 over Kvænangsfjellet og E10 over Bjørnefjell.

NRK - 10 Jan 19 kl. 20:13

Flere veier fortsatt stengt

Fem veistrekninger er fortsatt stengt, og seks veier er kolonnekjørte i Finnmark. Det ventes en økning til nordvestlig liten storm med lokalt kraftige vindkast på 30–35 meter per sekund i Troms, Vest-Finnmark og på Finnmarksvidda i morgen..

NRK - 11 Jan 19 kl. 20:42

Full storm på kysten

Det er fortsatt storm og ruskevær i Troms og Finnmark. På kysten av Nord-Troms og Vest-Finnmark er det registrert liten og full storm med lokalt sterke vindkast innover land, melder Meteorologisk institutt. Vinden skal minke gradvis utover natten..

NRK - 26 Oct 18 kl. 01:35

Skjelv nummer tre rammer gresk øy

Et tredje jordskjelv med styrke 5,2 har rammet den greske øya Zakyntos som ligger i det joniske hav vest for Peloponnes-halvøya. I alt tre kraftige jordskjelv er registert den siste timen, melder USGS..

NRK - 07 Nov 18 kl. 10:51

Ny redaktør i NRK Finnmark

Robin Mortensen (40) er ansatt som ny distriktsredaktør i NRK Finnmark. Han har bakgrunn fra Finnmark Dagblad, Altaposten og NRK. Mortensen overtar etter Morten Ruud, som omkom i en gyrokopterulykke i sommer..

NRK - 10 Dec 18 kl. 15:31

Finnmark AP vil ha likt antall

Styret i Finnmark AP gikk i dag, med fem mot fire stemmer, inn for at det skal settes ned fellesnemnd for fylkessammenslåing. Forutsetningen er at de to fylkene er likt representert i nemnd. I utgangspunktet har Finnmark 9 medlemmer, og Troms 19..

NRK - 25 Sep 18 kl. 19:55

Lyser ut ambulansebåtanbud

Finnmarkssykehuset varsler at anbudet for ambulansebåttjenesten i Vest-Finnmark nå kommer. Det vil ikke bli virksomhetsoverdragelse. To juridiske vurderinger sier at det vil være i strid med kravet om likebehandling i lov om offentlige anskaffelser..

NRK - 16 Oct 18 kl. 11:07

Finnmark bryter loven

Finnmark bryter loven ved ikke å velge medlemmer til fellesnemnda som skal forberede sammenslåingen med Troms, fastslår Kommunaldepartementet. – Dette føyer seg inn i et mønster der staten fullstendig overkjører Finnmark, sier Vassvik til NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 10 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt