NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 04:39

NRK - 25 sep. 20 kl. 05:11

Utvidet fellingstillatelse på ulv

Etter at flere sauer og lam er funnet drept i Agder den siste tiden, har Fylkesmannen valgt å forlenge fellingstillatelsen på ulven ytterligere en uke, til 1. oktober. Det opplyser viltforvalter Per Ketil Omholt ved til Fædrelandsvennen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder, Fylkesmannen, Per Ketil Omholt, Fædrelandsvennen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvidet, fellingstillatelse, ulv
NRK - 17 okt. 20 kl. 09:00

Ulv skoten i Rogaland

I går kveld blei ein ulv skoten nær Moi i Lund kommune. Det opplyser Arve Aarhus, leiar for skadefellingslaget. Fellingsløyve blei gitt 8.

P4 - 30 sep. 20 kl. 17:26

Utvidet bruk av munnbind

Sykehjemsetaten i Oslo innfører utvidet bruk av munnbind ved alle sine institusjoner fra i dag. Alle medarbeidere skal benytte munnbind kontinuerlig på jobb de neste 14 dagene, skriver etaten i en pressemdleing. Etaten oppfordrer også unge i alderen 20–29 år om ikke å besøke sine nære på sykehjem og helsehus, står det i meldingen..

NRK - 16 okt. 20 kl. 12:45

Saltfjellet-Svartisen blir utvidet

Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark i Nordland blir utvidet. Regjeringen oppretter også landskapsvernområdet Nattmoråga. Verneplanen omfatter åtte verneområder, opplyser Klima- og miljødepartementet..

VG - 12 okt. 20 kl. 20:16

Hunden Saga (3) tatt av ulv – kun labbene lå igjen

Hunden Saga ble spist opp av ulv under helgens elgjakt. – Sånn som ulven får herje nå, vil elgjakt være historie innen ti år, sier hundeeieren..

VG - 14 okt. 20 kl. 22:54

Elgjegerens hund ble spist av ulv – nå blir han anmeldt av NOAH

«Slutt å se på ulv på post, SKYT», skrev elgjegeren på Facebook. Nå blir han anmeldt for oppfordring til faunakriminalitet av dyrevernorganisasjonen NOAH..

Aftenposten - 17 okt. 20 kl. 09:56

Ulv skutt i Rogaland

Fredag kveld ble en ulv skutt nær Moi i Lund kommune i Rogaland..

P4 - 21 sep. 20 kl. 16:17

Utvider permitteringsordningen

Permitteringsordningen blir utvidet - og det blir også lønnsstøtten ut året. Det bekreftet finansminister Jan Tore Sanner på en pressekonferanse nå i ettermiddag. Det vil gi 15.

P4 - 22 sep. 20 kl. 21:23

Johnson: - Din milde hoste kan bety døden for andre

Storbritannias statsminister Boris Johnson kom med en kraftig advarsel til britene i sin tale i kveld, etter at landet igjen har iverksatt strenge koronatiltak. Johnson sier det har vært for mange brudd på reglene til nå. De nye tiltakene innebærer blant annet at pubene må stenge klokken 22, utvidet bruk av munnbind, og anbefaling om hjemmekontor.

VG - 25 sep. 20 kl. 18:53

10 kamper uten tap for LSK nå

(Strømmen-Lillestrøm 1–4) Etter en nesten sjokkerende svak start på sesongen, har det blitt fasong over Lillestrøms sesong. Rekken uten tap ble utvidet til 10 kamper, etter møtet med nabo Strømmen fredag kveld..

NRK - 26 sep. 20 kl. 08:08

Busstreik i Rogaland

Fra klokka seks i morges er busstreiken utvidet til Rogaland. Rutebussene til Kolumbus står over hele fylket. Også flybussene og kystbussen står.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26.

NRK - 45 minutter siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 16 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 1 time siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 2 timer siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 3 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 4 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 4 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..

NRK - 4 timer siden

Blodprøve kan avdekke koronarisiko

Forskere ved Akershus universitetssykehus har funnet en blodprøvemarkør som tidlig kan si hvilke pasienter som har høy risiko for å bli alvorlig koronasyke. Det dreier seg om biomarkøren Growth Differentiation Factor-15 (GDF-15), skriver Dagbladet..

NRK - 5 timer siden

1165 personer i karantene i Gjøvik

I Gjøvik er 1165 personer satt i koronakarantene, opplyser kommuneoverlegen til VG. Blant annet er tre skoletrinn på ungdomsskolen og flere klasser på videregående, samt en kohort i en barnehage, i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt