P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 17:20

P4 - 26 mars 20 kl. 20:45

Utvalg skal se på tiltak

Regjeringen har nå opprettet et ekspertutvalg på ni personer som skal analysere koronatiltakene som er innført i Norge.
Utvalget, som ledes av økonomiprofessor ved Universitetet i Oslo, Svein Holden, skal finne ut om tiltakene er samfunnsøkonomisk fornuftig, melder TV2.
Utvalgets rapport overleveres regjeringen 6. april. To dager senere skal regjeringen presentere hva som vil skje med Norge etter påske..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, Universitetet, Oslo, Holden, TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utvalg, skalse på , tiltak
P4 - 11 des. 19 kl. 11:45

50 tiltak mot rasisme og diskriminering

Regjeringen lanserer 50 tiltak i arbeidet mot rasisme og diskriminering. Handlingsplanen består både av nye tiltak og videreføring og forsterking av eksisterende tiltak. Blant annet inneholder planen tiltak som forskning på rasisme og diskriminering, opprettelese av et kompetansemilijø innen hatkriminalitet og en egen satsing i barneskolen mot rasisme og antisemittisme.

P4 - 06 mai 20 kl. 08:19

Tar koronabeslutninger i ukjent utvalg

Alle viktige avgjøresler i myndighetenes kamp mot koronaviruset tas i et ukjent utvalg. Utvalget kalles i følge Dagens Næringsliv RCU, som står for Regjeringens Covid-19 utvalg. Statsminister Erna Solberg beskriver det som helt nødvendig.

P4 - 13 mars 20 kl. 13:19

- Kommer flere tiltak

- Det vil komme flere økonomiske tiltak fremover. Det sier Erna Solberg, som sammen med finansminister Jan Tore Sanner i ettermiddag la frem en økonomisk krisepakke. Regjeringen kom med tiltak for 6,5 milliarder kroner for å redusere de økonomiske konsekvensene av koronakrisen - det er blan annet tiltak for å unngå konkurser og oppsigelser, og for å opprettholde aktivitet i økonomien..

NRK - 07 juli 20 kl. 12:33

Utvalg skal utrede lisensspørsmål

Et utvalg skal utrede spørsmål om rettigheter og lisenser for gjenbruk av forskningsdata for å gjøre forskningsdata mer tilgjengelig for folk. Regjeringa ønsker at resultatene fra forskning finansiert av skattepenger, skal være tilgjengelig for alle..

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

P4 - 15 juni 20 kl. 05:55

Mener utvalg består av lederyrker

Forsker og lege Ebba Wergeland mener utvalget, som skal vurdere pensjonsreformen, kun består av såkalte vinneryrker. Før helgen satte regjeringen ned et utvalg som er satt sammen av professorer og direktører, men Wergeland mener de som taper på reformen mangler en plass i utvalget, skriver Klassekampen. Utvalget skal evaluere langsiktige effekter av refromen og se på mulige justeringer..

NRK - 13 jan. 20 kl. 14:39

Høyesterett med eget Nav-utvalg

Et eget utvalg i Høyesterett skal se på behandlingen av saker som omfatter EØS-rett. Det skjer etter avsløringen av trygdeskandalen. Siden 2012 har Nav feiltolket en EU-forordning som gir rett til å ta med seg ytelser til andre EØS-land..

P4 - 15 juni 20 kl. 22:56

Utvalg vil vrake eksamensordning

Et regjeringsnedsatt utvalg vil vrake dagens ordning hvor elever blir trukket ut tilfeldig til eksamen i tiende klasse og på videregående. Det skriver Aftenposten. Utvalget mener dagens trekkordning er uforutsigbar og oppleves urettferdig da noen elever blir trukket ut flere ganger, mens andre slipper unna med et fåtall eksamener.

P4 - 04 april 20 kl. 13:20

Vurderer ulike tiltak

Helsedirektoratet vurderer om de vil anbefale regjeringen ulike tiltak i ulike deler av landet. Direktoratet går nå gjennom ekspertråd og kommer med en helhetsvurdering som blir videresendt til regjeringen, som snart skal avgjøre hva som skjer etter påske. Fungerende assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til NRK at ulike tiltak basert på hvor mye smitte det er, er noe de ser på.

VG - 22 des. 19 kl. 21:31

Én av to i offentlige utvalg kommer fra Oslo-regionen

Annenhver person som blir oppnevnt i offentlige utvalg, kommer fra Oslo eller Akershus, viser en kartlegging fra statsministerens kontor. Nå vil statsministeren ha inn folk som bor og jobber utenfor Oslo-gryta..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bekrefter Sørloth-overgang

Alexander Sørloths overgang til Leipzig er i boks. Det får TV2 bekreftet av sportsdirektøren for den tyske fotballklubben. Han sier imidlertid at den norske 24-åringen ikke blir presentert i kveld, men i morgen klokken 12.

P4 - 30 minutter siden

Fire skadd i ulykke i Oslo

Fire personer er skadd, en av dem alvorlig, i en omfattende trafikkulykke i Oslo. En lastebil, to personbiler og en MC var involvert i ulykken som skjedde på Ring 3, like før Smestadkrysset. MC-føreren anses å være alvorlig skadd, og er sendt til sykehus.

P4 - 1 time siden

Kunngjør kandidat på lørdag

Det blir på lørdag at president Donald Trump kunngjør sin kandidat til å overta den ledige plassen som høyesterettsdommer. Det bekrefter presidenten på Twitter nå i etetrmiddag. Tidligere i dag ble det kjent at Trump har møtt dommer Amy Coney Barrett, som blir sett på som hans favoritt-kandidat.

P4 - 1 time siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia skal være enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men enigheten er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster, og det har vært frykt for at de steile frontene skulle utvikle seg til en regelrett krig..

P4 - 1 time siden

Reagerer sterkt på lederlønninger

Det er provoserende at bussjåfører blir bedt om å vise moderasjon samtidig som lederne tar ut millionlønninger. Det sier Fellesforbundet leder Jørn Eggum. En gjennomgang TV2 har gjort viser at lederlønningene hos flere av landets største busselskap ligger mellom 1,2 og 3,1 millioner kroner.

P4 - 1 time siden

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

P4 - 1 time siden

Sørloth tok farvel med fansen

Det er ventet at Alexander Sørloth om kort tid blir presentert som ny RB Leipzig-spiller. I en video publisert på Twitter-kontoen til hans nåværende klubb, Trabzonspor, tar landslagsspissen farvel med fansen. 24-åringen hadde stor suksess i klubben sist sesong.

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha bestilt overgrep

En mann i 30-årene er dømt til 7 års fengsel for å ha betalt foreldre for å begå overgrep mot deres egne barn via Skype. Mannen fra Gudbrandsdalen er dømt for flere overgrep mot barn under 14 år .Det yngste var bare tre år gammelt.

P4 - 2 timer siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 2 timer siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt