NRK > Nyheter

Saturday, 07 December, 04:37

NRK - 18 Nov 19 kl. 12:03

Utsetter åpning av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, melder NTB. Prisen på det som skal bli Nordens største kunstmuseum var estimert til å bli 5,3 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nasjonalmuseet, NTB, Nordens

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsetter, åpningav , Nasjonalmuseet
VG - 18 Nov 19 kl. 12:12

Utsetter åpningen av det nye Nasjonalmuseet

Det nye Nasjonalmuseet som bygges på Vestbanetomta i Oslo, åpner først våren 2021..

P4 - 18 Nov 19 kl. 13:15

Utsetter åpningen av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt. I følge NTB blir det nå ikke åpnet før våren 2021. Etter planen skulle det åpnet for publikum til neste år.

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 12:32

Utsetter åpningen

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet utsettes til våren 2021..

VG - 11 Nov 19 kl. 20:19

Statsbygg gransker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Nå granske Statsbygg saken..

Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 20:52

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 20:20

Statsbygg undersøker lønna til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

NRK - 11 Nov 19 kl. 18:55

Alvorlige funn ved Nasjonalmuseet

Det nye nasjonalmuseet har en prislapp på 5,3 milliarder kroner. Nå etterforsker Statsbygg om en gruppe arbeidere som bygger praktbygget tjener under norsk minstelønn. Statsbygg beskriver funnene som alvorlige..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 19:00

Fredriksen-avtalen rokker ved tilliten til Nasjonalmuseet | Anne Christine Kroepelien

Det er berettiget grunn til bekymring når Fredriksen-familien skal ha siste ord om hvem som kjøpes inn og får stille ut i de nye Nasjonalmuseet..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 20:20

Statsbygg undersøker lønnen til bygingsarbeidere ved Nasjonalmuseet

En gruppe arbeidere som bygger det nye Nasjonalmuseet i Oslo, kan ha fått for lite lønn. Statsbygg undersøker om dette er tilfelle..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 12:02

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt et halvt år

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet som bygges på Vestbanetomta i Oslo, er utsatt et halvt år og åpner først våren 2021..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Arbeidsledigheten ned i USA

Det ble registrert en økning på rundt 266 000 arbeidsplasser i USA i november. Det er den største økningen på 10 måneder. Arbeidsledigheten i USA er nå på det laveste på fem år, og lønnsøkningen den høyeste på et tiår.

NRK - 1 time siden

Høyesterett stanser dødsdom-planer

Høyesterett i USA stanser Trump-administrasjonens plan om igjen å starte med føderale henrettelser. Det melder NTB. Det har ikke vært føderale henrettelser i USA på 16 år..

NRK - 4 timer siden

Saltfjellet stengt på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen melder at Europavei 6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær. Det er ikke klart når veien åpner igjen..

NRK - 4 timer siden

VG: Polfarerne har møtt hverandre

Ifølge VG skal polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, og Aleksander Gamme og Bengt Rotmo ha møtt hverandre på isen. Det har VGs team på skipet «Lance» ha fått bekreftet på satellittelefon. Nå skal de fire forsøke å ta seg tilbake til «Lance»..

NRK - 4 timer siden

Musk frifunnet for ærekrenkelser

Tesla-sjef Elon Musk er frifunnet for ærekrenkelser av en domstol i Los Angeles etter å ha kalt grottedykkeren Vernon Unsworth for en «pedofyr» under redningsaksjonen for å redde tolv gutter fra en oversvømt grotte i Thailand. Det melder NTB..

NRK - 5 timer siden

Ericsson må ut med milliarder

Svenske Ericsson har inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de har blitt etterforsket for korrupsjon. Ifølge Sveriges Radio skal Ericsson betale mer enn én milliard dollar, mer enn 9 milliarder kroner..

NRK - 6 timer siden

Danmark får egen klimalov

Fredag inngikk et bredt politisk flertall i det danske Folketinget en avtale om å innføre en klimalov som skal kutte 70 prosent av utslippene av klimagasser innen 2030, melder DR.dk. Kun Liberal Alliance og Nye Borgerlige er mot avtalen..

NRK - 6 timer siden

Skal padle over råken

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn er snart framme hos Aleksander Gamme og Bengt Rotmo, som har gått for å møte dem. Nå gjenstår å krysse råken som skiller dem..

NRK - 7 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Politiet sier flere kan bli pågrepet etter skytehendelsen i Ila i Trondheim i går kveld. – Vi utelukker ikke at det blir én eller flere pågripelser allerede i kveld eller natt, sier Ellen Moksnes Andresen i politiet til NTB. Så langt er to pågrepet..

NRK - 7 timer siden

– De hører oss, men handler ikke

Greta Thunberg talte i dag på en pressekonferanse i forbindelse med klimatoppmøtet i Madrid. Der etterlyste hun handling. – Vi har streiket i ett år, men i bunn og grunn har ingenting skjedd, sa Greta Thunberg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt