NRK > Nyheter

Lørdag, 06 Mars, 06:35

NRK - 27 jan. 21 kl. 17:44

Utset filmfestivalen i Cannes

Den årlege filmfestivalen i Cannes vert utsett til juli på grunn av koronasituasjonen, melder arrangøren. Festivalen vert vanlegvis arrangert i mai, og deler ut den gjeve filmprisen Gullpalmen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cannes, Gullpalmen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utset, filmfestivaleni , Cannes
NRK - 08 jan. 21 kl. 14:22

Karpe utset konsertar

Karpe utset sine ti konsertar i Oslo Spektrum til august 2022, melder rapduoen sjølve. Konsertane skulle eigentleg verte gjennomført i sommar, og skulle samle 100.000 menneske frå heile landet..

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:28

Høgre utset landsmøtet

Høgre sitt landsmøte, som var planlagt til 11-14. mars, vert utsett til 13-16. mai.

NRK - Igår: 03:34

Utset krisepakkevedtak i Senatet

I USA er Senatet si behandling av president Joe Biden si krisepakke på 1900 milliardar dollar, forseinka med fleire timer. Republikanarane har kravd at heile lovforslaget på over 500 sider skal lesast opp, skriv Washington Post..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 10:58

Filmfestivalen i Tromsø blir heldigital: – Gjøres med tungt hjerte

Hele Tromsø internasjonale filmfestival blir heldigital, med unntak av en utekino på byens torg..

Aftenposten - 17 timer siden

Rumensk film stakk av med Gullbjørnen i Berlin

«Bad Luck Banging or Loony Porn» vant Gullbjørnen under filmfestivalen i Berlin..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

20 drept i Somalia-angrep

Minst 21 mennesker ble drept og over 30 skadd i et bombeangrep mot en populær restaurant i Somalias hovedstad Mogadishu. Alle ofrene var sivile, opplyser politiet til nyhetsbyrået DPA..

NRK - 45 minutter siden

California åpner opp Disneyland

I California kan fornøyelsesparker, utendørs kulturarrangementer og baseballstadioner åpne 1. april. Det er første gang på over et år at folk kan besøke slike attraksjoner i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

Venezuela trykker million-sedler

Den venezuelanske sentralbanken har bestemt å trykke nye pengesedler med en verdi på én million av valutaen bolivar. Millionseddelen vil bare ha en verdi på 4 kroner og 40 øre, skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

72.000 døde i Tyskland

Tyskland hadde fredag 300 nye dødsfall som følge av koronapandemien, opplyser landets folkehelseinstitutt. Landet er nå oppe i 72.000 døde.

NRK - 1 time siden

50 nye jordskjelv ved New Zealand

Det siste døgnet har det vore over 50 nye jordskjelv i havet nord for New Zealand, men inga av dei har ført til tsunamialarm. Det sterkaste skjelvet hadde ein styrke på 6,3, melder det amerikanske jordskjelvsenteret USGS..

NRK - 1 time siden

227 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 227 nye smittede i Oslo siste døgn. Det er 83 færre enn dagen før, men 42 mer enn gjennomsnittet den siste uka. Grorud bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 13 timer siden

Ny toppnotering på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,28 prosent gjennom fredagen og endte uken med ny toppnotering på 1.042,08 poeng. Det var særlig oppgang i oljeprisen som trakk børsen opp..

NRK - 1 time siden

Anmeldt for fester på Sørlandet

Politiet i Agder avsluttet en fest i Tvedestrand der 12–13 ungdommer i alderen 18–19 år var samlet. De blir anmeldt for brudd på smittevernreglene. Også i Mandal stoppet politiet en fest med for mange deltakere..

NRK - 1 time siden

2300 nye jordskjelv på island

Fredag var det 2300 nye små og større jordskjelv på Island, i et område vest for hovedstaden Reykjavik, melder Islands meteorologiske institutt. Det er fortsatt sannsynlig at et større jordskjelv vil komme, advarer de..

NRK - 1 time siden

Fire drept i opptøyer i Senegal

Senegal herjes av voldsomme demonstrasjoner på tredje dagen. Minst fire mennesker har mistet livet, og FN-sjefen er svært bekymret. Protestene brøt ut da Senegals opposisjonsleder Ousmane Sonko ble arrestert onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt