NRK > Nyheter

Torsdag, 22 April, 15:56

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:09

Utsatt frist for koronakommisjonen

Koronakommisjonen har fått utsatt frist for å levere rapport til 14. april. Det går frem av et brev fra Erna Solberg. Kommisjonen skal granske myndighetenes håndtering av pandemien, og hadde opprinnelig frist i mars..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erna Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsatt, frist, for, koronakommisjonen
NRK - 14 april 21 kl. 13:31

Koronakommisjonen med sin vurdering

Koronakommisjonen mener regjeringens koronahåndtering samlet sett har vært god, men finner også kritikkverdige forhold. Kommisjonen er særlig kritisk til beredskapen, sier leder for Koronakommisjonen, professor Stener Kvinnsland..

NRK - 07 mars 21 kl. 09:06

Koronakommisjonen klar med rapport

Koronakommisjonen er klar til å legge fram sin evaluering og anbefalinger. På tirsdag møtes kommisjonen for siste gang, før rapporten går i trykken. Rapporten tar for seg hvordan regjeringen har håndtert koronakrisen, og hvor godt forberedt landet var på pandemien.

Aftenposten - 07 mars 21 kl. 09:12

Koronakommisjonen er ferdig med arbeidet

Koronakommisjonen er klare til å legge fram sine evalueringer og anbefalinger..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 06:19

Koronakommisjonen vil følge opp vaksinestrategien

Statsminister Erna Solberg (H) ber koronakommisjonen om å fortsette arbeidet med å evaluere pandemihåndteringen..

NRK - 14 april 21 kl. 06:44

Koronakommisjonen skal fortsette

Statsminister Erna Solberg ber koronakommisjonen om å fortsette å evaluere myndighetenes håndtering av pandemien. I dag legger de fram sin rapport om hvordan Norge taklet utbruddet. Til NTB bekrefter Solberg at hun har bedt dem fortsette arbeidet..

VG - 14 april 21 kl. 13:33

Koronakommisjonen: Myndighetenes håndtering av pandemien har samlet sett vært god

Men de mener at myndighetene ikke var forberedt, skriver Koronakommisjonen i sin rapport..

VG - 14 april 21 kl. 13:33

Oppsummert: Dette er dommen fra Koronakommisjonen

Koronakommisjonen har lagt frem en sak på 450 sider. Her går vi gjennom de viktigste punktene..

NRK - 14 april 21 kl. 14:52

YS: – Dårlig forberedt

-Koronakommisjonen dokumenterer at vi har lyktes med mye av det løpende krisearbeidet, men at vi var oppsiktsvekkende dårlig forberedt på en pandemi, sier YS-leder Erik Kollerud. Han mener rapporten til koronakommisjonen viser at Norge må begynne å tenke helt annerledes på beredskap. Kollerud etterspør også en grundigere utredning av de økonomiske og sosiale konsekvensene av pandemien..

E24 - 14 april 21 kl. 14:51

Oppsummert: Dette er dommen fra Koronakommisjonen

Koronakommisjonen har lagt frem en sak på 450 sider. Her går vi gjennom de viktigste punktene..

NRK - 15 april 21 kl. 17:08

Ny leder av koronakommisjonen

Egil Matsen blir ny leder i koronakommisjonen, som skal fortsette arbeidet med å granske Norges håndtering av koronapandemien. Kommisjonen la torsdag fram sin første rapport. Det er tidligere helsetopp Stener Kvinnsland som har ledet kommisjonen, men han slutter nå av personlige årsaker, opplyser regjeringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jobbar med å rulle ut massetesting

Det nasjonale systemet for massetesting på skular og i barnehagar skal no rullast ut i område med høg smitte. – Massetesting er eitt av fleire verktøy for å kome i mål med TISK-arbeidet, sa helsedirektør Bjørn Guldvog på ei pressekonferanse torsdag. Testinga er allereie i gang i Vestland og i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

– Nasjonale råd vil gjelde

Det er dei nasjonale råda og reglane som vil gjelde for 17. mai-feiringane rundt i landet, seier kulturminister Abid Raja onsdag. – På stader med høg smitte, vil dei lokale og strengare reglane gjelde, fortel han.

NRK - 1 time siden

Klimatoppmøtet til Biden er i gang

Biden-administrasjonen har opna det digitale klimatoppmøtet der 40 stats- og regjeringssjefar er inviterte. Bidenn har plikta USA til å kutte klimagassutsleppet sitt med minst 50 prosent innan 2030, samanlikna med utsleppsnivået i 2005..

NRK - 1 time siden

Museum inngjekk forlik

Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø har inngått eit forlik med den tidlegare direktøren Jérémie McGowan. McGowan gjekk til sak mot museet etter at han fekk sparken i fjor, men tapte i retten. Bakgrunnen for forliket er eit felles ynskje om å skape ro rundt museet, opplyser partane i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

19 nye dødsfall i Sverige

Det er registrert 19 koronarelaterte dødsfall i Sverige det siste døgnet. I Danmark har det vorte registrert to nye dødsfall siste døgnet. Så langt har pandemien kosta 13.

NRK - 1 time siden

Gude-måleri seld for 4,1 millionar

Salet av eit måleri av Hans Fredrik Gude med motiv frå Balestrand enda med bodkrig. Kjøparen måtte ut med 4,1 millionar for verket «Norwegische Landschaft», som vart mala i 1848. Bodrunden starta på 800.

NRK - 2 timer siden

Avsluttar øving ved Ukraina

Dei omstridde russiske militærøvingane ved Ukraina vert avslutta fredag, melder den russiske forsvarsministeren. Øvingane har skapt frykt for ein trappa opp konflikt. Den spente situasjonen har vorte kritisert av vestlege styresmakter og Nato..

NRK - 2 timer siden

Avslutter øvelse ved Ukraina

Russland avslutter militærøvelsene i nærheten av Ukraina på fredag, opplyser russiske myndigheter..

NRK - 2 timer siden

Joe Biden leder klimatoppmøte


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt