NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 01:03

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:10

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTNU, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsatt, for, overgrep
P4 - 19 Sep 19 kl. 20:46

Utsatt for seksuelle overgrep

Fire ansatte ved NTNU i Trondheim oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep, skriver Adresseavisen. NTNU omtaler tallene som skremmende..

P4 - 25 Oct 19 kl. 17:07

51-åring pågrepet for overgrep

En 51 år gammel mann er pågrepet for overgrep mot et norsk søskenpar i Spania. Det opplyser spansk politi i en pressemelding. Søskenparet fortalte om fysiske overgrep mot moren, og at de selv var utsatt for seksuelle overgrep fra en ghanesisk mann.

NRK - 11 Feb 20 kl. 19:35

- Overgrep mulig i alle idrettslag

Norges Idrettsforbund vil at alle medlemslag skal ta opp seksuelle overgrep. NRK har i dag fortalt om tidligere friidrettsutøvere som har åpnet om overgrep de ble utsatt for. Seniorrådgiver Håvard B.

P4 - 05 Feb 20 kl. 15:53

Dømt for overgrep

En 50 år gammel mann fra Stavanger er i Gulating lagmannsrett dømt til fire års ubetinget fengsel for en rekke overgrep mot en jente han var stebestefar for. Ifølge dommen har han utsatt jente for et titall overgrep over en periode på to år. Dommen er et halvt år kortere enn i tingretten.

P4 - 06 Dec 19 kl. 06:27

Har sett overgrep mot eldre

Én av ti sykepleiere sier de har sett eldre bli utsatt for seksuelle overgrep fra andre beboere på institusjon eller i bofellesskap. Det kommer fram i en undersøkelse utført av Norsk Sykepleierforbund. Halvparten av de spurte sier de har sett beboere bli utsatt for vold fra andre beboere..

NRK - 14 Oct 19 kl. 03:08

Flere får anmelde overgrep

Californias guvernør har signert en lov som hever aldersgrensen for hvor gammel man kan være for å anmelde overgrep man ble utsatt for som barn. Aldergrensen heves fra 26 år til 40 år..

P4 - 30 Sep 19 kl. 18:15

Dømt for besittelse av overgrepsmateriale

En En rogalending i 30-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha lagret 840.000 bilder og 400 filmer som viste overgrep mot barn. Straffen ble lavere enn aktors påstand fordi den dømte selv ble utsatt for mange overgrep i barndommen..

P4 - 01 Oct 19 kl. 10:58

Solberg: - En nasjonal hjelpelinje er helt avgjørende

Altfor mange blir utsatt for vold og overgrep i nære relasjoner, derfor er det viktig med en nasjonal hjelpelinje. Det sier statsminister Erna Solberg. I dag åpnet hun den nasjonale hjelpelinja for personer som er utsatt for vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep.

NRK - 30 Sep 19 kl. 16:57

Hadde 840.000 ulovlige bilder

En rogalending i 30-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha lagret 840.000 bilder og 400 filmer som viste overgrep mot barn. Straffen ble lavere enn aktors påstand fordi den dømte selv ble utsatt for mange overgrep i barndommen..

P4 - 26 Jun 19 kl. 08:31

Flere bruker sentre mot incest og overgrep

Flere bruker sentre mot incest og seksuelle overgrep. Siden 2013 har antallet brukere økt med 37 prosent, viser nye tall som Sentio har innhentet på oppdrag av Barne-,ungdoms- og familiedirektoratet, Bufdir. Det var 37.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flyplass på Gran Canaria gjenåpnet

Den spanske flyplassoperatøren Aena opplyster at alle flyplasser på Gran Canaria er åpnet igjen. Flyplassene har vært stengt i helgen på grunn av sandstorm. Hundrevis av passasjerer har vært værfaste..

NRK - 15 minutter siden

En skadd i utforkjøring i Sunndal

En passasjer er sendt til sykehuset i Molde for undersøkelse etter en utforkjøring på Fv 62 i Øksendal i Sunndal. Det var tre personer i bilen..

NRK - 45 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 45 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 30 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 45 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 45 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 2 timer siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt