NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:39

NRK - 19 Sep 19 kl. 20:10

Utsatt for overgrep

Fire ansatte ved NTNU oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året, skriver Adresseavisen. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep. – Dette er skremmende tall, sier et styremedlem til avisa..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTNU, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utsatt, for, overgrep
P4 - 19 Sep 19 kl. 20:46

Utsatt for seksuelle overgrep

Fire ansatte ved NTNU i Trondheim oppgir at de er blitt utsatt for seksuelle overgrep det siste året. I tillegg oppgir ni at de er usikre på om de har vært utsatt for overgrep, skriver Adresseavisen. NTNU omtaler tallene som skremmende..

NRK - Igår: 03:08

Flere får anmelde overgrep

Californias guvernør har signert en lov som hever aldersgrensen for hvor gammel man kan være for å anmelde overgrep man ble utsatt for som barn. Aldergrensen heves fra 26 år til 40 år..

P4 - 30 Sep 19 kl. 18:15

Dømt for besittelse av overgrepsmateriale

En En rogalending i 30-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha lagret 840.000 bilder og 400 filmer som viste overgrep mot barn. Straffen ble lavere enn aktors påstand fordi den dømte selv ble utsatt for mange overgrep i barndommen..

P4 - 01 Oct 19 kl. 10:58

Solberg: - En nasjonal hjelpelinje er helt avgjørende

Altfor mange blir utsatt for vold og overgrep i nære relasjoner, derfor er det viktig med en nasjonal hjelpelinje. Det sier statsminister Erna Solberg. I dag åpnet hun den nasjonale hjelpelinja for personer som er utsatt for vold i nære relasjoner og seksuelle overgrep.

NRK - 30 Sep 19 kl. 16:57

Hadde 840.000 ulovlige bilder

En rogalending i 30-årene er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for å ha lagret 840.000 bilder og 400 filmer som viste overgrep mot barn. Straffen ble lavere enn aktors påstand fordi den dømte selv ble utsatt for mange overgrep i barndommen..

P4 - 26 Jun 19 kl. 08:31

Flere bruker sentre mot incest og overgrep

Flere bruker sentre mot incest og seksuelle overgrep. Siden 2013 har antallet brukere økt med 37 prosent, viser nye tall som Sentio har innhentet på oppdrag av Barne-,ungdoms- og familiedirektoratet, Bufdir. Det var 37.

VG - 22 Aug 19 kl. 14:02

Ny rapport: 18 personer i akademia sier de har blitt utsatt for seksuelle overgrep

11 kvinner og 7 menn sier at de det siste året har opplevd straffbare seksuelle overgrep på norske universiteter- og høgskoler, ifølge en ny nasjonal undersøkelse..

NRK - 03 Sep 19 kl. 17:08

Rettssaken mot Gooding Jr. utsatt

Rettssaken mot den Oscar-vinnende skuespilleren Cuba Gooding Jr., som er tiltalt for seksuelt overgrep mot en kvinne på et utested, er utsatt. Gooding er tiltalt for å ha tatt på og klemt brystet til en 29 år gammel kvinne på et utested..

P4 - 06 Jun 19 kl. 15:15

Idrettsleder dømt for overgrep

En idrettsleder fra Engerdal i Hedmark er i Nord-Østerdal tingrett dømt til ett år og to måneders fengsel for overgrep. Mannen innrømmet å ha begått overgrep fra starten av 70-tallet og frem til 2011, men de fleste sakene er foreldet, og han ble kun dømt for ett overgrep..

P4 - 23 timer siden

Tiltalt for over 40 overgrep

Mandag startet rettssaken mot en 41 år gammel mann som er tiltalt for over 40 overgrep mot barn i Sør-Trøndelag tingrett. Mannen, som er tiltalt for kjøp av sex, overgrep og kjøp av direkteoverførte overgrep fra Filippinene, er erklært pedofil. 41-åringen har selv barn og er tidligere dømt i tre overgrepssaker.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Klimautslippene øker med F-35

De direkte utslippene fra Forsvarets bruk av drivstoff til fly, båter og kjøretøy ligger an til å bli 33 prosent høyere i 2030 enn de var i fjor, skriver Dagsavisen. Det skyldes hovedsakelig innfasingen av det nye kampflyet F-35..

NRK - 15 minutter siden

230 ansatte i Årdal kan bli permitt

Solcellefabrikken Norsun i Årdal har sendt ut varsel til 230 ansatte om at de kan bli permittert, ifølge lokalavisa Porten.no. Årsaken er at fabrikkens smelteovn, som brukes til å smelte silisium, er ute av drift, ifølge Firda..

NRK - 45 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 1 time siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 2 timer siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt