Dagbladet > Utenriks

Wednesday, 03 June, 09:11

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 06:17

Utpekt som Trumps bindeledd til WikiLeaks

Donald Trump-leiren så på Roger Stone som bindeleddet til WikiLeaks og var villige til å bruke skitne triks for å slå Demokratenes kandidat Hillary Clinton i valgkampen i 2016..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Trump, Roger Stone, WikiLeaks, Demokratenes, Hillary Clinton, Trumps

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utpektsom , Trumps, bindeledd, til, WikiLeaks
NRK - 14 Mar 20 kl. 20:29

Har utpekt samfunnskritiske

Nærings- og fiskeridepartementet har avklart hvem som har en samfunnskritisk jobb innen matvare- og drivstofforsyningen. De som blir utpekt som i samfunnskritiske funksjoner, har rett på barnehageplass under koronautbruddet..

NRK - 09 Apr 20 kl. 12:04

Ny statsminister utpekt i Irak

Iraks president Barham Saleh har utpekt etterretningssjef Mustafa Kadhemi som landets nye statsminister. Utnevnelsen er den tredje til nå i år og ble kunngjort like etter at forrige nominerte statsminister Adnan Zurfi ikke klarte å danne regjering..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 20:09

Nye sanksjoner for kriserammet Nardo: – Bryter retningslinjer

Trondheimsklubben har i lang tid slitt økonomisk. Nå mister de også et viktig bindeledd til fotballkretsen..

NRK - 11 Dec 19 kl. 13:58

Nakkim blir nyhetssjef

Kyrre Nakkim går over i stilling som nyhetssjef i nyhetsdivisjonen i NRK. Nyhetssjefen er redaksjonelt bindeledd for all publisering til radio, tv og nett fra NRK Nyheter. Nyhetsdirektør Helje Solberg er svært fornøyd med å ha fått Nakkim..

NRK - 31 Oct 19 kl. 05:42

Trumps valgkampsjef ut mot Twitter

Donald Trumps valgkampsjef Brad Parscale reagerer på at Twitter forbyr politisk reklame og kaller det en dum beslutning. Det skriver han i en pressemelding fra Trumps valgkampapparat..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 18:25

Trumps sønn publiserte navnet på angivelig varsler

Donald Trumps sønn har lagt ut navnet på en person han mener er identisk med personen som varslet om Trumps telefonsamtale med Ukrainas president..

VG - 07 Oct 19 kl. 17:07

Raser over Trumps Syria-beslutning: – Et svik

Trumps partikollega, senator Mitt Romney, mener Trumps avgjørelse om å trekke tropper ut av Syria gir uttrykk for at USA er en upålitelig alliert..

NRK - 13 Feb 20 kl. 22:32

Barr ut mot Trumps Twitter-bruk

USAs justisminister William Barr slår tilbake mot Trumps kritikk mot Justisdepartementet. – Trumps tvitring gjør det umulig for meg å gjøre jobben min, sier Barr i et intervju med Washington Post. Han sier også at tvitringen undergraver rettsystemet..

NRK - 11 Dec 19 kl. 13:54

Visesentralbanksjef Egil Matsen går

Egil Matsen går av som visesentralbanksjef. Matsen har hatt stillingen siden 2016. Tidspunktet for når han går av er ennå uklart.

NRK - 14 Nov 19 kl. 02:21

Domstol avviser Trumps anke

En domstol har avvist president Donald Trumps anke om at skattemeldingene hans kan leveres ut til føderale etterforskere. Dermed opprettholdes dommen som avviste Trumps forsøk på å hindre at etterforskere får innsyn, skriver Washington Post..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 3 timer siden

Max (16) og tre venner omkom

Margareta Larsson mistet sønnen i bilulykken utenfor Sundsvall i Sverige. - Han var den fineste og beste, med de høyeste karakterene, sier hun til Expressen..

Dagbladet - 4 timer siden

- Dere tar feil!

President Donald Trump svarer på kritikken etter det omstridte stuntet..

Dagbladet - 5 timer siden

Stilt til veggs om Trump

Etter et spørsmål om USAs president, oppsto det en pinlig pause under statsministerens pressekonferanse om coronaviruset..

Dagbladet - 11 timer siden

Tjen penger uten å jobbe

Det er flere tusen muligheter der ute for å få penger rett i lomma. Forbrukerøkonomene veileder deg gjennom jungelen av legater og stipender..

Dagbladet - 13 timer siden

- Slutt å dele svarte bilder

Instagram fylles med svarte bilder etter George Floyds død. Mener bildene med emneknaggen «Black Lives Matter» gjør mer skade enn nytte..

Dagbladet - 17 timer siden

Kameratene døde - hun overlevde

En bil med seks ungdommer krasjet i Sverige på søndag. Bare to overlevde. Nå snakker mora til den ene overlevende jenta ut..

Dagbladet - 17 timer siden

Verste opptøyer siden 1992

Da Los Angeles tok fyr etter frifinnelse i Rodney King-saken..

Dagbladet - 19 timer siden

Raser mot Trump-stunt

Politiet ryddet vei gjennom en demonstrasjon i Washington DC for at president Donald Trump skulle ta bilder ved en kirke. Blant annet ble en prest og flere frivillige utsatt for tåregass..

Dagbladet - 20 timer siden

Nabo raser: - Latterlig

Hundrevis av dansker samles på badestedene i København. Naboer er frustrerte og raser mot politiet..

Dagbladet - 21 timer siden

Tror han kan utnytte krisa

NTNU-professor Jo Jakobsen sier at presset selvfølgelig øker på president Donald Trump som følge av demonstrasjonene og pandemien. Men han kan utnytte det, mener Jakobsen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt