P4 > Nyheter

Monday, 24 February, 09:43

P4 - 14 Feb 20 kl. 18:47

Utlevert til Norge

Mannen som er siktet for å ha drept en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, er nå utlevert til Norge og varetektsfengslet i fire uker.
Mannen ble pågrepet i Arvika i Sverige i romjulen, og Karlstad tingrett kom fram til at han kunne utleveres.
Den 59 år gamle mannen samtykker ikke til fengsling og mener han kan løslates. Politiet etterforsker fortsatt saken og ønsker et nytt avhør, melder NRK..
Les mer på P4


Les mer om:
Hokksund, Norge, Arvika, Sverige, Karlstad, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utlevert, til, Norge
P4 - 22 Jan 20 kl. 19:30

Drapssiktet utlevert til Norge

Den 20 år gamle mannen som er siktet for drapet på en mann på Prinsdal i Oslo, ble utlevert fra Ungarn til Norge i ettermiddag. Det opplyser politiet i Oslo. Den siktede ble pågrepet på grensen mellom Ungarn og Serbia, torsdag i forrige uke.

P4 - 24 Jan 20 kl. 15:50

Drapsmistenkt blir utlevert

En 59 år gammel mann som er siktet for å ha skutt og drept en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, blir nå utlevert fra Sverige til Norge. Det har en svensk tingrett avgjort, melder NRK. Han ble pågrepet i Sverige 2.

P4 - 31 Oct 19 kl. 23:59

Utleveringskrav for mor i Syria avvist

Den norske tobarnsmoren som sitter internert i al-Hol-leiren i Syria med sin svært syke sønn nådde heller ikke fram i lagmannsretten om å bli utlevert til Norge. Borgarting lagmannsrett har avvist kvinnens begjæring om å bli pågrepet og dermed utlevert. Advokaten hennes sier til VG at de er skuffet over avgjørelsen, og vurderer å anke kjennelsen til Høyesterett..

NRK - 15 Nov 19 kl. 04:41

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 21 Jan 20 kl. 12:53

Håpar å få Prinsdal-sikta utlevert

Politiet håpar at den 20 år gamle mannen som er sikta etter drapet på Halil Kara (21) i Prinsdal 10. januar, kan bli utlevert frå Ungarn til Noreg i løpet av veka. Det opplyser Oslo politidistrikt til NTB..

NRK - 30 Dec 19 kl. 14:59

Samtykker til utlevering

Mannen som er siktet for drapet i Hokksund lille julaften, har samtykket til å bli utlevert til Norge, opplyser politiet til Drammens Tidende. Ifølge politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen kan mannen bli overført til Norge i løpet av noen dager..

VG - 22 Jan 20 kl. 19:12

Prinsdal-siktet utlevert til Norge

Den siktede mannen i drapssaken i Prinsdal i Oslo, som ble pågrepet torsdag 16. januar i Ungarn, kom til Norge onsdag ettermiddag..

NRK - 24 Jan 20 kl. 13:59

Drapsmistenkt blir utlevert

Tingretten i Sverige har besluttet at mannen som er siktet for å ha drept en 74 år gammel mann i Hokksund utenfor Drammen, skal utleveres til Norge. Mannen har en uke på å anke avgjørelsen. Norsk politi får ikke avhørt mannen før han kommer til Norge.

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 05:49

Kripos har hentet hjem overgrepstiltalt nordmann

En mann i 40-årene, tiltalt for voldtekt mot unge jenter, er pågrepet i USA og utlevert til Norge. Nå er han varetektsfengslet..

P4 - 28 Dec 19 kl. 17:20

Kan ta måneder å få drapsmistenkt utlevert

Det kan ta opp mot to måneder å få utlevert 59-åringen som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften. Det opplyser svensk politi til Expressen. Mannen sitter fengslet i Sverige, og har motsatt seg utlevering.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Innrømmer skyld for knivdrap

En 52 år gammel mann erkjenner straffskyld for å ha knivdrept sin 27 år gamle ekskjæreste på Tiffani Café på Frogner i Oslo i 2018. Det kom fram da rettssaken mot mannen startet i Oslo tingrett i dag. Kvinnen var nyansatt og på opplæring på cafeen da hun ble brutalt angrepet og påført dødelige knivstikk foran sjokkerte gjester.

P4 - 1 time siden

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet. Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena. Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.

P4 - 1 time siden

Kina snur om karantene i Wuhan

Kinesiske myndigheter snur om oppmykingen av karantenereglene i millionbyen Wuhan. Tidligere i dag ble det opplyst at enkelte personer under bestemte forutsetninger kunne få reise ut av byen. Nå snur myndighetene, og opprettholder dermed den strenge karantene om utreiseforbud, ifølge nyhetsbyrået AFP.

P4 - 1 time siden

Stor interesse for sommerjobber

Svært mange unge ønsker seg sommerjobb, men langt ifra alle vil få ønsket sitt oppfylt. Ifølge Virke ansetter nemlig bedrifter færre sommervikarer enn før. Nesten 6 av 10 bedrifter svarte i en undersøkelse i fjor at de ikke hadde planer om å ansette.

P4 - 1 time siden

Dro inn en million under mesterskapet

Marte Olsbu Røiseland reiser hjem til Norge med kofferten full av medaljer. Froland-løperen ble Norges store skiskytterdronning under VM i Anterselva med hele fem gull og to bronse på sju øvelser. 29-åringen fikk også rikelig påfyll på bankkontoen.

P4 - 1 time siden

Nedbørsrekord i Bergen

Starten på året har vært den våteste noen sinne for Bergen. Til nå har 2020 bydd på 781 millimeter nedbør for byen, og det er mer enn det noen gang, skriver Bergens Tidende. 781 millimeter nedbør er mer enn Oslo får på et helt år.

P4 - 1 time siden

Anklager sitt eget parti for skremselspropaganda

MDGs fylkesleder i Rogaland, Rita Kristin Veland anklager sitt eget parti for skremselspropaganda og melder seg ut av partiet. Til Stavanger Aftenblad retter hun kraftig skyts mot sine egne for å fremme skam og straff i stedet for muligheter og håp. Både kjøttskamp, flyskam, bilskam, oljeskam og jorbduksskam, og mener det også er naitvt å sette en sluttdato for oljeindustrien.

P4 - 1 time siden

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall

Motvillige menn får skylden for lave fødselstall. Mens kvinner i snitt ønsker seg 2,36 barn, er det tilsvarende tallet for menn 2,09. Det viser en fersk undersøkelse fra Institutt for samfunnsforskning, skriver Klassekampen.

P4 - 1 time siden

Korona påvist i Bahrain og Kuwait

Koronaviruset fortsetter å spre seg over landegrenser. Sykdommen er nå påvist i Bahrain og Kuwait, melder statlige medier i landene. Det er tidligere registrert smitte i flere land i regionen, blant annet Iran..

P4 - 1 time siden

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt