P4 > Nyheter

Onsdag, 02 Desember, 22:34

P4 - 01 aug. 20 kl. 14:24

Utleieselskap støtter inntauing

Elsparkesykkelutleieren Voi støtter tiltaket til byrådet i Oslo.
Byrådet bestemte i dag å samle inn elsparkesykler som er til hinder i gater og på fortau, og sende regningen til selskapene.
Voi, som er en av seks aktører i hovedstaden, er positive til tiltaket og sier til NRK at ingen er tjent med situasjonen slik den er nå.
Mange har den siste tid klaget på manglende regulering og feilparkering av syklene i Oslo..
Les mer på P4


Les mer om:
Voi, Oslo, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Utleieselskap, støtter, inntauing
E24 - 29 juli 20 kl. 15:22

Ryde truer med erstatningskrav etter inntauing av sparkesykler

Bergen bilhjelp har tauet inn 49 elsparkesykler på oppdrag fra Bymiljøetaten. Elsparkesykkelutleieren Ryde truer nå med erstatningskrav..

VG - 04 sep. 20 kl. 18:01

Faktisk.no: Utleieselskapet Heimstaden ville la narkohunder trene i leiegårder

Mange spurte seg om det virkelig kunne stemme at narkotikahunder skulle trene i leiegårdene til Oslos største utleieselskap. Politiet bekrefter en slik avtale, men nå vurderer selskapet å trekke seg..

P4 - 27 april 20 kl. 07:09

Storbyene støtter avkriminalisering av narkotika

De tre største storbyene i Norge støtter forslaget om av kriminalisere narkotika. Forslaget kommer opprinnelig for rusreformutvalget, som foreslår at reaksjonene på rusmisbruk skal endres fra straff til behandling. En gjennomgang Klassekampen har gjort av høringssvarene viser at Oslo, Trondheim og Bergen altså støtter at dette skal bli straffefritt..

P4 - 07 april 20 kl. 23:48

2 av 3 støtter regjeringens oppmyking

To av tre støtter regjeringens gradvise oppmyking av tiltakene i forbindelse med koronaviruset. Det viser en måling fra Opinion som ble gjennomført i ettermiddag etter at regjeringen la frem hvordan pandeminen fremover skal håndteres. 64 prsoent støtter dagens beslutning, 16 prosent er uenig og 20 prosent svarer vet ikke..

NRK - 09 juni 20 kl. 13:28

Amerikanere støtter demonstrantene

Tre av fire amerikanere støtter protestene etter George Floyds død, viser en ny meningsmåling. 86 prosent av demokrater og 53 prosent av republikanere støtter markeringene, skriver Washington Post. 61 prosent er kritiske til presidentens opptreden..

P4 - 09 juni 20 kl. 14:06

Tre av fire støtter demonstrantene

Tre av fire amerikanere støtter protestene etter George Floyds dødsfall. Det viser en ny meningsmåling gjort for Washington Post. 86 prosent av demokratene og 53 prosent av republikanerne støtter markeringene.

NRK - 14 aug. 20 kl. 11:13

Oman støtter avtale

Oman støtter avtalen mellom De forente arabiske emirater og Israel, melder Reuters. En talsperson for utenriksdepartmentet sier Oman støtter avgjørelsen om å normalisere båndene til Israel, og at de håper det vil bidra til varig fred i Midtøsten..

P4 - 21 aug. 20 kl. 14:46

Sju av ti støtter skjenkestopp

Sju av ti sier de støtter avgjørelsen om å innføre full skjenkestopp i hele landet etter midnatt. Det viser en undersøkelse fra Opinion. Serveringsbransjen har blitt hardt rammet av at regjeringen tidligere denne måneden innførte skjenkestopp for å redusere koronasmitte.

NRK - 11 okt. 20 kl. 04:38

Taliban støtter Trump i valget

Taliban støtter Donald Trump foran presidentvalget i USA. Etter krigen i Afghanistan USAs og Vestens erklærte fiende. Trump-leiren avviser støtten, valgkamp-talsmann Tim Murtaugh mener Taliban heller burde støtte Joe Biden, melder CBS News..

P4 - 11 okt. 20 kl. 07:04

Taliban støtter Trump

Taliban støtter Donald Trump i det amerikanske presidentvalget. Talibans talsmann Zabihullah Mujahid sier i et intervju med CBS News at de håper Trump vinner valget og trekker USA ut av Afghanistan. Støtten tas ikke godt imot i Trump-leiren.

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 nov. 20 kl. 13:47

Christer med nesten rå laks

Christer viser deg hvordan du kan få restaurantfølelsen hjemme..

P4 - 10 timer siden

Slik blir julefeiringen 2020

Må holde meteren i juleselskaper..

P4 - 14 timer siden

Vaksine godkjent i Storbritannia

Starter vaksinering i neste uke..

P4 - 14 timer siden

Vaksineringen vil gå utover andre tjenester

Vaksineringen blir ressurskrevende, det kan føre til at andre helsetjenester må vente, sier KS..

P4 - Igår: 17:04

Våt november

November måned har vært svært våt. Rogaland, Vestland og Innlandet fikk tre ganger så mye nedbør som normalt, opplyser meteorologisk instiutt. Våtest var det i Basura i Etne som fikk 750 millimeter..

P4 - Igår: 16:14

Ulv skutt i Øyer

En ulv ble skutt i Øyer i Innlandet i ettermiddag. Det skjer på den første dagen for lisensjakten utenfor ulvesonen. Det er en kvote på til sammen sju ulver i tidligere Oppland fylke..

P4 - 20 nov. 20 kl. 07:22

Rekordmange svindelforsøk

- Folk arrangerer bilulykker for å få igjen penger på forsikringen. Det forteller Vera Sønsthagen utredningsleder hos Gjensidige. I årets ni første måneder har forsikringsselskapene oppdaget rekordmye svindel, viser tall fra Finans Norge.

P4 - Igår: 07:25

Tips til gøyere hjemmekontor

- Hattefredag og morgenkaffe kan kurere hjemmekontor-gruff..

P4 - Igår: 06:42

Historisk pakkevekst for postselskapene

Har aldri levert så mange pakker noen sinne. – Kolossalt høye tall, sier Posten..

P4 - I førrgår: 07:48

- Fare for at folk slapper for mye av

- Stor fare for en tredje smittebølge hvis vi blir slappe nå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt