NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:01

NRK - 27 Apr 19 kl. 13:54

Uthus står i brann i Verdal

Nødetatene har rykket ut til Verdal i Trøndelag hvor et uthus står i brann. Ifølge brannvesenet er det stor spredningsfare..
Les mer på NRK


Les mer om:
Verdal, Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uthus, ståri , branni , Verdal
Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 05:59

To til sykehus etter brann i Verdal

Ti personer ble evakuert og to av dem sendt til legevakt etter en brann i en garasje ved et rekkehus i Verdal i Trøndelag..

Klartale - 04 Jan 19 kl. 08:58

Brann i Verdal

Fredag morgen begynte det å brenne i et hus i Verdal i Trøndelag..

NRK - 29 Jan 20 kl. 03:26

10 evakuert etter brann i Verdal

10 personer ble evakuert etter en brann i en garasje i Verdal. Politiet ble varslet om brannen 01.40.

NRK - 14 Jul 19 kl. 06:53

Slukket boligbrann i Verdal

Politiet i Trøndelag melder at brannvesenet har kontroll på en brann i Verdal. Det skal på ett tidpunkt ha vært mye tøyk på stedet..

P4 - 29 Jan 20 kl. 05:54

Ti evakuert etter brann i Verdal

Ti personer ble i natt evakuert etter en brann i en garasje ved et rekkehus i Verdal i Trøndelag. To av de evakuerte ble fraktet til sykehus fordi de hadde fått i seg røyk. Det var tidvis sterk røykutvikling, men ingen skal ha blitt alvorlig skadd, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Stig Roger Olsen..

NRK - 23 Sep 19 kl. 00:46

Brann i hus i Nord-Østerdal

I Tufsingdalen i Os kommune nord i Hedmark har en brann i et uthus spredt seg til et hus. Det skal ikke være folk i huset, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter. Politiet meldte om brannen klokka 00:38, natt til mandag..

NRK - 01 May 20 kl. 06:29

Leteaksjon etter 17-åring i Verdal

Politiet i Trøndelag har igangsatt søk etter en 17 år gammel gutt som er savnet i Verdal. Sea King redningshelikopter og frivillige mannskaper bistår. Det søkes primært i området Havfrua og Verdal kalk..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 16:28

Frykter eksplosjon etter brann - huseier måtte skyte to hunder

Minst en person er skadd og to hunder avlivet, etter at det tirsdag ettermiddag brøt ut brann i et uthus i Nedre Trøssemark i Skånland i Troms..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 16:28

Fryktet eksplosjon etter brann - huseier måtte skyte to hunder

Minst en person er skadd og to hunder avlivet, etter at det tirsdag ettermiddag brøt ut brann i et uthus i Nedre Trøssemark i Skånland i Troms..

NRK - 03 Jan 19 kl. 06:47

Brann i fjøs med 50 dyr

Nødetatene har rykket ut etter melding om en brann i et fjøs i Verdal. Det skal være 50 dyr inne. Politiet meldte om hendelsen klokken 6.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Forsvarsministeren går mot Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 1 time siden

Hus og hytte tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Det er ikke klart om noen er skadet. En hund, en hytte og et hus skal være tatt i raset..

NRK - 45 minutter siden

Stor hvitvaskingssak i Danmark

Seks personer er arrestert flere steder på Sjælland i Danmark, mistenkt for skattesvindel og hvitvasking av 220 millioner danske kroner. Hvitvaskingen skal ha skjedd vet at 600 selskaper sendte fiktive fakturaer til hverandre, melder Danmarks Radio..

NRK - 45 minutter siden

Test av spyttprøver mot koronavirus

Et prøveprosjekt med spyttprøver skal startes tre steder i Oslo 15. juni. Helseminister Bent Høie sier spyttprøver viser seg som et godt alternativ til nese- og halsprøve.

NRK - 1 time siden

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

NRK - 1 time siden

Hus og hytter tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Flere hus og hytter er tatt. Det er ikke klart om noen er skadet..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i ulykke

En person flys til Rikshospitalet etter en kraftig kollisjon mellom to biler på Sandeveien på Skoppum i Horten. Ulykken skal ha skjedd da en bil ikke overholdt vikeplikten og kjørte ut på Sandeveien der fartsgrensa er 80 kilometer i timen..

NRK - 8 timer siden

Snart flere eldre enn barn og unge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..

NRK - 1 time siden

Korrupsjonspenger for regnskogen

Ni delstater i Brasil har fått erstatning etter et forlik med det statlige oljeselskapet Petrobras. Minst 140 millioner realer, eller 300 millioner kroner, fra korrupsjonssaken skal dermed brukes på tiltak mot avskoging i Amazonas, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Ambassade støtter demonstranter

USAs ambassade i Oslo støtter folks rett til å demonstrere utenfor. Markeringer mot politivold og diskriminering fant sted i går, og er også planlagt på fredag. - Ambassaden deler sinnet og sorgen så mange føler etter George Floyds død, skriver de..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt