NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:11

NRK - 27 Apr 19 kl. 13:54

Uthus står i brann i Verdal

Nødetatene har rykket ut til Verdal i Trøndelag hvor et uthus står i brann. Ifølge brannvesenet er det stor spredningsfare..
Les mer på NRK


Les mer om:
Verdal, Trøndelag

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uthus, ståri , branni , Verdal
Klartale - 04 Jan 19 kl. 08:58

Brann i Verdal

Fredag morgen begynte det å brenne i et hus i Verdal i Trøndelag..

NRK - 14 Jul 19 kl. 06:53

Slukket boligbrann i Verdal

Politiet i Trøndelag melder at brannvesenet har kontroll på en brann i Verdal. Det skal på ett tidpunkt ha vært mye tøyk på stedet..

NRK - 23 Sep 19 kl. 00:46

Brann i hus i Nord-Østerdal

I Tufsingdalen i Os kommune nord i Hedmark har en brann i et uthus spredt seg til et hus. Det skal ikke være folk i huset, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter. Politiet meldte om brannen klokka 00:38, natt til mandag..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 16:28

Frykter eksplosjon etter brann - huseier måtte skyte to hunder

Minst en person er skadd og to hunder avlivet, etter at det tirsdag ettermiddag brøt ut brann i et uthus i Nedre Trøssemark i Skånland i Troms..

Dagbladet - 19 Feb 19 kl. 16:28

Fryktet eksplosjon etter brann - huseier måtte skyte to hunder

Minst en person er skadd og to hunder avlivet, etter at det tirsdag ettermiddag brøt ut brann i et uthus i Nedre Trøssemark i Skånland i Troms..

NRK - 03 Jan 19 kl. 06:47

Brann i fjøs med 50 dyr

Nødetatene har rykket ut etter melding om en brann i et fjøs i Verdal. Det skal være 50 dyr inne. Politiet meldte om hendelsen klokken 6.

NRK - 09 Aug 19 kl. 15:17

To personer til sykehus etter brann

To personer blir kjørt til Namsos sykehus for behandling av brannskader etter en brann på en hytte i Røyrvik. Brannvesenet er snart på stedet. Uthus er nedbrent og hytten står i fyr.

VG - 05 Sep 19 kl. 15:37

Valg-lotto i Verdal: Sp kan ta flere Ap-bastioner i Trøndelag

VERDAL (VG) Senterpartiet kan ta ordfører-makt i svært mange av kommunene rundt Trondheimsfjorden. I Ap-bastionen Verdal kan Sp få tillit fra hver annen velger, viser lokal måling..

Aftenposten - 05 Feb 19 kl. 18:01

Mann funnet død etter brann i Skåne – politiet mistenker drap

En mann er pågrepet, mistenkt for drap, i forbindelse med at en mann døde etter en brann i et uthus i Skåne..

NRK - 04 Jul 19 kl. 01:46

Brann i hus og uthus i Arendal

Det brenner i et hus og et bolighus på Nednes i Arendal. Det melder politiet i Agder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 30 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 45 minutter siden

Skjebnedag for Johnssons planer

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 1 time siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..

NRK - 2 timer siden

– Oslo-regionen er overrepresentert

Statsminister Erna Solberg innrømmer at Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og i styrende organer i selskaper eid av staten. Innrømmelsen kommer i et skriftlig svar til stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl, skriver Nationen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt